Nieuws

Upcoming events. Hou deze pagina in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe events. Je kunt dit ook doen door je in te schrijven op mijn nieuwsbrief. Als je bij het contactformulier aangeeft dat je hierin opgenomen wilt worden, dan krijg je 1x per maand een mooie brief met alle nieuwtjes en acties. Klik op de events om tickets te bestellen en meer informatie te kunnen lezen.

Upcoming events

Familiesysteem opstelling JULI

16 Juli '23 - Natuurgebied Spaarnwoude - 10.30 - 14.30 uur

Welkom in de wondere wereld van de systeemopstellingen. Ervaar jij (terugkerende) blokkades, kun jij niet voluit leven of zijn er bijvoorbeeld patronen die zich maar blijven herhalen, dan is het aan te raden om een familiesysteem opstelling bij te wonen. Waarom? Omdat het zeer heilzaam & transformerend is om de bron van de blokkade of het patroon te kijken. Hierdoor gaat het leven voor je stromen en sta jij in je kracht.

Rest Reset Retreat Day Intensive

12 November '23 - Rumah Yoga Amsterdam

Wil jij de magie van een retreat day ervaren? Wil jij met de transformatie zijn? Hand in hand het pad bewandelen. En afzakken in afgestemde en prachtige ceremonies? Zijn met de boodschappen van de gidsen?
Wij nodigen jou uit. Ga mee!

Dageraad festival

Zondag 3 September -  Puth (Schinnen) , Zuid Limburg 


Whiehoee, het Rest Reset Retreat go's South!

Wil jij de magie van ons retreat ervaren? Wil jij in een korte ceremonie proeven en kennismaken met wat wij doen? Of wil je opnieuw de magie voelen van de fijne retreats? Wees dan van hart welkom op het Dageraad Festival in Puth. Een fantastische plek waar je allerlei sessies en ceremonies bij kunt wonen. Waaronder die van ons.