Sessies

Lieve jij,
Kijk rustig rond in alle sessies die er liggen. Voel wat het meest resoneert. In je hart en zijn.
Bij vragen kun je contact opnemen. Ook als je wilt sparren wat het meest passend voor jouw is. Of als je iets zoekt dat niet in het aanbod staat. Combinaties maken tussen de behandelingen is ook mogelijk. Net als het vormgeven van een langer en persoonlijk afgestemd traject. Volg je hart.

Healing (60 minuten)      €99,-

Een healing journey, speciaal op jou afgestemd. Om een diepe innerlijke healing te ervaren. Klik hier om meer over deze sessie te lezen.

Reading (60 minuten)      €99,-

Een journey van ziel tot ziel. Waarin alles mag ontstaan en je precies zult ontvangen waar je ziel om vraagt. Klik hier voor meer informatie.

Healing + Reading (90 - 120 minuten)  €155,-

Bij de healing én Reading in één combineren we alle aspecten van beide sessies, in één mooie uitgebreide sessie. Zodat je een diep helende energie kunt ontvangen. En er op meerdere vlakken informatie kan worden doorgegeven en ontvangen.
Een sessie die voor lange tijd bij je zal blijven en op vele vlakken doorwerkt. Klik hier voor meer informatie.

Flash reading (30 minuten)    €50,-

Een korte maar krachtige sessie om de magie van het mediumschap te ervaren. Een fijne sessie als je wilt ervaren wat ik doe en hoe ik werk. Of als je een aantal (korte) vragen hebt die je graag beantwoord wilt hebben. Ook is deze sessie zeer geschikt om cadeau te doen. Klik hier voor meer informatie. 

Privé familiesysteem Opstelling  €111,-

 Wees welkom in de wonderlijke wereld van de systeem opstellingen. Daar waar een nieuwe wereld open gaat. Met een familiesysteem opstelling kun je kijken naar de oorsprong van blokkades, trauma's, terugkerende patronen en verschillende vraagstukken. Een familiestsysteem opstelling is diep helend en transformerend.

Na een opstelling ga je meer vrijheid ervaren. Kom je meer tot jezelf en hoe het voor jou bedoeld is.

Klik hier voor meer informatie over deze sessie.

Healing + zielsklik (60 - 90 minuten) 122,-

Wil je een prachtige sessie ervaren waarin je weer helemaal teruggaat naar de essentie?

Waarin jij je weer helemaal jezelf voelt. Waarin alles eindelijk "op zijn plaats valt". Waardoor je helemaal compleet bent, zoals het is bedoeld. Waardoor je kunt gaan stromen en leven zoals het voor jou is neergezet. Deze sessie is als opnieuw geboren worden. De meest heilzame sessie.
Een diep helende, inwaartse journey helemaal voor jou. Klik hier voor meer informatie over de sessie. 

Huisreiniging (90 minuten) 122,-

Je huis, jouw thuis. Een plek van veiligheid en van rust. Daar waar je helemaal mag zijn. Met jouw plek en eigen (helende) energie

Deze sessie is op locatie, life bij jouw thuis. Het is zo ontzettend belangrijk dat jij thuis kan ontspannen, dat je kinderen lekker kunnen slapen en tot spel en ontwikkeling kunnen komen. Dat het huis rustig voelt. Energetisch schoon. Los van spirits. Los van vorige eigenaren. Los van energetische onrust van bijvoorbeeld ruziënde buren. Los van energieën die je onbewust van buiten af mee je huis in hebt genomen. Los van energieën van de buurt en de historie van de buurt.

Met een huisreiniging krijgt je huis een energetische reiniging. En wordt er aan elke ruimte een helende frequentie toegevoegd welke voor grote verandering zorgt. Zoals rust in huis. Liefde. Ontspanning en elke sfeer die jij maar wenst.

Dit is een van de grootste geschenken die jij jezelf kunt geven.
Klik hier om meer over de sessie te lezen.

Healing massage (60 minuten)   €80,-

Wil je een een fijne massage ontvangen?
Een helende massage is een waar cadeau om te geven en te ontvangen. Bij deze sessie nodig ik je op de massagetafel uit om in jouw diepste staat van zijn en ontspanning te komen. 


Klik hier voor meer informatie over deze sessie.