Sessies

Lieve jij,
Kijk rustig rond in alle sessies die er liggen. Voel wat het meest resoneert. In je hart en zijn.
Bij vragen kun je contact opnemen. Ook als je wilt sparren wat het meest passend voor jouw is. Of als je iets zoekt dat niet in het aanbod staat. Combinaties maken tussen de behandelingen is ook mogelijk. Net als het vormgeven van een langer en persoonlijk afgestemd traject. Volg je hart.

Healing (60 minuten)      €99,-

Een healing journey, speciaal op jou afgestemd. Om een diepe innerlijke healing te ervaren. Klik hier om meer over deze sessie te lezen.

Reading (60 minuten)      €99,-

Een journey van ziel tot ziel. Waarin alles mag ontstaan en je precies zult ontvangen waar je ziel om vraagt. Klik hier voor meer informatie.

Healing + Reading (90 - 120 minuten)  €155,-

Bij de healing én Reading in één combineren we alle aspecten van beide sessies, in één mooie uitgebreide sessie. Zodat je een diep helende energie kunt ontvangen. En er op meerdere vlakken informatie kan worden doorgegeven en ontvangen.
Een sessie die voor lange tijd bij je zal blijven en op vele vlakken doorwerkt. Klik hier voor meer informatie.

Flash reading (30 minuten)    €50,-

Een korte maar krachtige sessie om de magie van het mediumschap te ervaren. Een fijne sessie als je wilt ervaren wat ik doe en hoe ik werk. Of als je een aantal (korte) vragen hebt die je graag beantwoord wilt hebben. Ook is deze sessie zeer geschikt om cadeau te doen. Klik hier voor meer informatie. 

Foto-reading (60 minuten)    €99,-

Mis jij iemand die al naar het licht is bewogen? Wil jij contact met een (overleden) dierbaren? Dan kan ik je deze sessie van harte aanbevelen! Als een warm bad dalen we samen af naar contact tussen jou en de gewenste persoon.

Klik hier voor meer informatie over deze sessie.

Healing + zielsklik (60 - 90 minuten) 122,-

Wil je een prachtige sessie ervaren waarin je weer helemaal teruggaat naar de essentie?

Waarin jij je weer helemaal jezelf voelt. Waarin alles eindelijk "op zijn plaats valt". Waardoor je helemaal compleet bent, zoals het is bedoeld. Waardoor je kunt gaan stromen en leven zoals het voor jou is neergezet. Deze sessie is als opnieuw geboren worden. De meest heilzame sessie.
Een diep helende, inwaartse journey helemaal voor jou. Klik hier voor meer informatie over de sessie. 

Healing massage (60 minuten)   €80,-

Wil je een een fijne massage ontvangen?
Een heerlijke massage, een waar cadeau om te geven en te ontvangen. Bij deze sessie nodig ik je op de massagetafel uit om in jouw diepste staat van zijn en ontspanning te komen. 


Klik hier voor meer informatie over deze sessie.