Rest Reset Retreat

Winter editie
20, 21 en 22 januari 2023

Wees welkom.. wat fijn dat je er bent!

Na een prachtige eerste editie van het Rest, Reset Retreat, bundelen Francis en Stacy opnieuw hun krachten. Zo zal er in op 20, 21 en 22 jannuari 2023, weer een uniek, diep helend en transformatief weekend retreat worden neergezet waarbij stilte wordt afwisselt met verschillende ceremonies.
Een unieke kans om 2023 vanuit stilte te beginnen. Om te luisteren naar je innerlijke stem, transformatie uit te nodigen en te kijken naar wat
 er ligt.

Welkom bij het Rest Reset Retreat.
Tijdens het winter retreat zullen wij samenkomen op een prachtige locatie midden in de natuur, nabij Zaltbommel. Als oase van rust, in een prachtige, heilige, veilige en ceremoniële setting. Waar je diep mag gaan duiken in jou eigen ik, in jou ontwikkeling en in wat jij nodig hebt. Wat vraagt je ziel van jou?

Keer terug naar je essentie en wie je bent. Keer terug in de stilte en laat je meenemen in dit diepe transformatieve proces.

Een nieuw begin..
(Her)ontdek jou eigen kracht.. waarvoor jij hier op de aarde bent gekomen. Waartoe je bent geroepen. Herinner je wie je werkelijk bent, jij als pure ziel. 


Een nieuw begin dat tijdens dit retreat neergezet zal worden. Of een herinnering naar je essentie,
zoals dat voor jou bedoeld is. In afstemming met boven, uitgelijnd met boven. Ofwel het leven én beleven van je zielsmissie. Als krachtige poort en nieuwe frequentie, als inwijding naar een leven waarin jij kunt kiezen. Voor wat jij wilt en wat jij wenst.

Waar sta jij nu? Waar mag jij naartoe? Wat heb je daarbij nodig? Wat mag je aankijken, doorleven en loslaten? Wat vraagt om heling, om openheid, om gezien worden en blokkades opheffen? Ga mee op deze unieke én krachtige reis.
INWARD - naar binnen toe - je bent het waard.

Wees welkom, ga mee

Rest en Reset

Een weekend retreat. Een grootse journey voor wie de diepte in durft te gaan. Voor wie zichzelf willen opladen, zien én omarmen. In alles wat er is.
Om de diepste lagen in jou te zien en te bevrijden. 

Wat gaan we doen?
Op vrijdagavond 20, zaterdag 21 en zondag 22 januari 2023 komen wij samen op een prachtig en centraal gelegen energiecentrum in Nederland. Een heerlijke plek middenin het groen. Je krijgt een fantastisch weekend (inclusief overnachtingen) waar zowel stilte als prachtige sessies, ceremonies, healings en meditaties zullen zijn. Voor meer informatie over het (globale) programma verwijzen we je door naar het daarvoor bestemde kopje. Je kunt ook hier klikken om direct op deze pagina terecht te komen.

Naast de stilte, de ceremonies, sessies, healings en meditaties is er genoeg ruimte om buiten in de groene omgeving te vertoeven. Trek erop uit om in de natuur te mediteren, een fijne wandeling te maken of neem plaats in de groene tuin.
Flow op wat jij nodig hebt.
En laat alle inzichten tot je komen.

Naast de prachtige invulling van deze dagen, zorgen wij ook voor passende voeding. Wij werken met verse, gezonde en seizoensgebonden producten. Lekker en met liefde bereid eten is wat je kunt verwachten. Alle maaltijden zijn vegetarisch. Er zijn ook genoeg vegan opties. Neem contact met ons op om jou dieet wensen en de mogelijkheden te bespreken.

 - Disconnect from the outside world to Reconnect with YOU again -

The most powerfull en reclaiming desicion EVER

Rest

Even een break van alle ruis en hedendaagse bezigheden die in- en om ons heen bewegen. Even weg van alles om jezelf op 1 te zetten.
Ga mee op dit fantastische weekend waarin jij én jou ontwikkeling centraal staat. Om de rust terug te vinden. Daar waar je lijf en ziel je nu al dankbaar voor zijn.

Reset

In dit retreat kun jij jezelf resetten. Door in rust en tijdens de ceremonies af te zakken. Af te zakken naar de bron..

Misschien merk jij wel dat je vastloopt in het leven.
In je werk of in relaties. Misschien merk jij dat je niet vooruit komt of dat oude trauma's je tegen (blijven) houden. Misschien wil je graag aan een bepaald thema werken. Omdat deze (bewust of onbewust) terug blijven komen in je leven. Of misschien is er 'iets' waardoor je niet lekker in je vel zit.. waardoor je voelt dat het niet stroomt. Dat je niet voorwaarts kunt gaan.

Wij nemen jou mee
Door middel van dit weekend reizen én rijzen wij vanuit de diepte door een proces van loslaten, teruggeven en wedergeboorte naar een nieuwe jij. Een nieuw begin!

Zo kun jij na dit weekend retreat:
- Trauma's en blokkades oplossen en heb je meer helderheid en 
  minder mist.
- Met meer helderheid jou hartsverlangen voelen en ben je in lijn met  
  jezelf. 
-  En kun je weer voorwaarts gaan. 

Transform

Tijdens de healingen, de meditaties en de groeps- en vuur ceremonies, duiken we in de ongeziene wereld. De wereld waarin gidsen, engelen en spirits ons begeleiden op ons pad. Om blokkades op te heffen, oude trauma's aan te kijken en ons te herinneren wie we zijn en wat ons écht dient. Waar word jij gelukkig van? Wat heb je nu nodig? Wat is je pad?
Hoe kun jij dat in de alledaagse wereld neer zetten? 
Ga mee op deze reis! Ja, dit wil ik!

Wil jij mee op dit waanzinnige avontuur? 
Wil jij mee de diepte in?
Wil jij connecten met je hart?
Met je gevoelens en je gidsen..
Wil jij uit je hoofd komen en in je hart zakken?
Wil jij inzichten opdoen en helderheid verkrijgen in achterliggende 
lagen/pijnen/trauma's en vorige levens?
Wil jij een nieuw begin, zoals dat voor jou bedoeld is?


Contact

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.