Accommodatie

Wat staat er deze dagen tot onze beschikking?
Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 januari 2023 verblijven wij op een uniek energiecentrum centraal gelegen in Nederland, vlakbij Zaltbommel. Deze prachtige plek biedt ons vele elementen waaronder een grote groene tuin en een omgeving die aanvoelt als een oase van rust. 

Er zijn twee verschillende natuurgebieden aangrenzend aan het retreat centrum waar je heerlijk kunt wandelen.
 

Het verblijf zelf is een fijne en warme energetische plek waar veel ruimte is om te zijn. Ook is er genoeg ruimte om je terug te trekken wanneer je hier behoefte aan hebt. 

 

De indeling;
Dit schone en eenvoudige verblijf beschikt over 4 gedeelde kamers voor 2 personen en 2 privé kamers voor 1 persoon per kamer. Het verblijf biedt 4 badkamers en een heerlijke lichte serre om samen te eten en samen te zijn. Daarnaast bevat deze locatie een meditatie ruimte van 6 bij 6 meter en een grote ceremoniële ruimte van 7 bij 11 meter.

Inward journey

Deze dagen staan volledig in het teken van een reis naar binnen. Van rust en ruimte om jou innerlijke stem te horen. Om diepe transformatieve processen door te maken en in je diepste zijn te zakken. De onderstaande button leidt je naar een overzicht van het volledige programma. Wil jij voorafgaand aan het retreat, de weg in jezelf al openen? Dan kan het fijn zijn om vooraf al een healing, reading of zielsklik in te ontvangen*. Zie hiervoor het aanbod in de webshop.

*Dit is optioneel en uiteraard niet verplicht