Kosten

De vergoeding voor deze volledig verzorgde tweedaagse is €385,- op basis van een gedeelde tweepersoonskamer.
Voor een privé kamer, betaal je €425,-

We houden de groep klein zodat er veel persoonlijke aandacht is. Dit houdt in dat we minimaal 6 en maximaal 10 personen ontvangen. Vanaf 6 personen gaat het retreat door.

Gespreid betalen is mogelijk! Kijk hiervoor op de ticketpagina onder het kopje gespreid betalen. Voorwaarden die van toepassing zijn bij gespreid betalen zijn bij de voorwaarde op de ticketpagina terug te lezen.


Reviews

 
"De boodschappen die ik van Stacy heb meegekregen waren allemaal spot on. Het was precies wat ik nodig had om weer stappen vooruit te kunnen zetten en te durven vertrouwen: op mezelf en op het universum. Stacy werkt heel intuïtief, ze geeft wat op dat moment nodig is voor jou. Ze verwoord alles helder en vanuit liefde. Ik voelde me vanaf de eerste minuut 100% veilig en vertrouwd bij haar. Haar woorden kwamen binnen, maar voelden tegelijkertijd als een warme hand in de rug om dichter bij mijn essentie te komen. Ze is ontzettend goed in wat ze doet en doet dit met zoveel passie, puurheid en plezier. Ook de nazorg: een dag later even checken hoe alles is geland...zo fijn! Ik merk sinds ik bij Stacy ben geweest dat ik meer in verbinding sta met mezelf en dingen zijn gaan stromen in mijn leven. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik heb in Stacy iemand gevonden waarbij ik mezelf, door wie zij is als mens en door wat zij doet, over tien jaar nog steeds terug zie keren."

Nanda, @mijnstoryteller 


 
"I experienced several healing sessions with Stacy and each one has been so illuminating and healing in its own sacred way. Stacy opens a beautiful safe space to be in a state to receive messages and all that is ready to be heard, felt and seen. Many times I felt my whole DNA structure is reprogrammed and felt a complete shift in the days after. Stacy is very caring, empathetic and listens closely to what is on your heart. I can highly recommend to everyone a reading and healing session with her."

Britta

Lieve Stacy, gisteravond mocht ik bij de healing aanwezig zijn en dat was echt een hele mooie fijne warme ervaring. ZO bedankt. En ook voor de praaachtige energetische tekening. Die blijf ik in mijn journal bij me dragen.

 Alles is nu pas een beetje aan het landen, en ben er nu even voor aan het zitten. Ik heb de orakelkaart Birds mogen ontvangen. En vrijheid is een van mijn belangrijkste kernwaarden dus voelde het heel "logisch" dat ik deze van jou ontving.
Maar het mooie vind ik, ik vroeg vorige week om een teken van de kosmische bron en dat was een uil. En ik kijk nu nog even goed naar de kaart en er staat dus een uil op. Zie ik echt nu pas.

Tijdens de healing voelde ik heel sterk de behoefte om een wereld te creëren waarin mijn toekomstige dochter 100% vrouw zou mogen zijn. En in mijn droom vannacht was ik zwanger!

Wat alles voor mij betekent en inhoud, dat zal vanzelf op z'n plek vallen. Ik ben je in ieder geval dankbaar voor deze mooie boodschappen die er door zijn gekomen dankzij jou.

Veel liefs! 


Afgelopen week heb ik bij Stacy een Soulbirth en Zielsklik gehad en man wat ben ik nog steeds aan het nagenieten. Ik kwam bij Stacy met een steeds terugkerende fysieke klacht en het gevoel dat ik mezelf in een beklemmend keurslijf hield. Zij raadde mij deze behandeling aan en toen ik doorlas wat deze behandeling inhield, kwamen er al tranen omhoog. Alsof mijn hele lichaam riep,, doe dit alsjeblieft we hebben dit nodig om thuis te komen´´. Het voelde heel uitnodigend.
 
Toen ik bij Stacy binnenkwam voelde ik weer een heel sterk dat uitnodigende gevoel. Alsof weer alles in mij zei, wees welkom we gaan thuiskomen. We begonnen de sessie met het bespreken van mijn klachten en al gauw kwam er heel veel naar voren uit vorige levens. Vervolgens begonnen we aan de Soulbirth. Na de sessie voelde ik eerst even niet zoveel en kreeg ik de tijd om even te zijn en te voelen. Toen ineens raakte het mij zo erg dat ik moest huilen, het voelde eindelijk alsof ik niet meer alleen was. Een hele verademing en gevoel van veiligheid.
 
Daarna kwam de Zielsklik sessie. Het leuke is dat ik zelf erg heldervoelend ben en ik kon precies voelen wat Stacy allemaal aan het doen was. Ze ging eerst al mijn chakra’s langs en degene die uit balans waren zette zij weer goed. Met name mijn hartchakra stond helemaal verkeerd en nadat zij deze in balans had gezet voelde hij zo sterk en helemaal open. De zielsklik zelf was helemaal bijzonder. Langzaamaan kon ik voelen dat mijn ziel steeds meer naar binnen stroomde en kon ik ook precies voelen wanneer Stacy klaar was. Sindsdien voel ik mij zo zen en compleet, alsof ik maar blijf nagenieten en stralen. Vooral rond mijn hartchakra voelt het warm en krachtig. Deze energetische sessie is zo krachtig geweest en de nasleep is heerlijk. Ik heb vele energetische sessies mogen ondergaan en zelf mogen geven, maar deze sessie overstijgt ze allemaal. Heel dankbaar dat Stacy op mijn pad is gekomen en dat ik mezelf dit voor 2022 cadeau heb gegeven.


- Lauri -


Lieve Stacy,
Achteraf is alles nog veel mooier en intenser dan dat het op het moment zelf leek! Zo bijzonder.
Ik vond het heel bijzonder dat ik de aanwezigheid van iets of iemand rechts van mij voelde...  En voelde mij vandaag ook heel fijn, energiek en licht. Mijn ogen zijn echt geopend hoor! Dat ik niet alleen ben maar dat er altijd spirits etc in de buurt zijn...   Wil zeker nog eens een reis maken!! ❤  Dank lieve Stacy


- Charelle -

I was so in awe after my reading/healing session with Stacy. She has such a fine energy and you feel welcome the moment you step in. Everything she said resonated deeply with me and her intuitive knowing is so special. I also really liked that she gave me concrete tips on how to deal with the information I received from the reading. To round it up I received a very nice healing - I left with a feeling of alignment, having been seen and also totally relaxed.🦋- Anna -