Q AND A

Heb je ervaring nodig om aan dit Rest Reset and Retreat deel te nemen?
Lieve Jij,
Het is fijn als je al een keer hebt gemediteerd of bijvoorbeeld al eens in stilte hebt gezeten. Verder is het niet noodzakelijk én niet nodig om eerder te hebben deelgenomen aan een retreat en/of spirituele sessies/ceremonies.

Ik heb al (veel) ervaring met mediteren, ceremonies en innerlijk werk, is dit retreat dan wel zinvol?
Lieve Jij,
Elk mens en elke ziel heeft zijn eigen proces en (ziels)bestemming. Het kan zijn dat de een al eerder op zijn/haar pad terecht is gekomen en de ander pas op een veel later moment of pas nú. Wij zijn van mening dat dit retreat voor een ieder zinvol, verdiepend en transformerend zal zijn. Omdat we de groep klein houden, is er veel individuele aandacht. Stacy zal daarnaast de energie en ceremonies zo afstemmen dat een ieder de diepte in kan gaan. In de mate waarin dit goed voelt voor een ieder. Zodat iedereen door oude trauma's heen kan gaan, nieuwe inzichten op kan doen en misschien ook wel nieuwe gidsen of tools ontdekt.

Ik merk dat ik het spannend vind, is dit normaal?
Wat goed dat je dit in jou systeem opmerkt! Dat je voelt dat je het spannend vindt. Kun je voelen wat maakt dat je het spannend vindt? Wij kunnen ons voorstellen dat dit proces/deze journey - om diverse redenen - spannend is óf kan zijn. Misschien heb je een aantal vragen of wil je het er met een van ons over hebben. Schroom niet om contact op te nemen. Wij staan voor jou klaar.

Ik heb geboekt, wat nu?
Wauw, wat een prachtig cadeau heb jij jezelf gegeven! Wees welkom. We gaan er een prachtig weekend van maken. Je ontvangt z.s.m. per mail een ontvangstbevestiging. Na de aanmelding ontvang jij - binnen enkele dagen - een mail met de nodige informatie. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van de laatste ins and outs over het retreat.. Ontvang je een paklijst en de adresgegevens. Oh, en geen zorgen, wij houden niet van spam en zullen jullie dan ook niet overladen met mailtjes. Mocht je vragen hebben of geen mails ontvangen, neem dan contact met ons op.

Jullie vragen naar medicatie gebruik en gezondheid. Vinden jullie dit niet privé?
Lieve allemaal, omdat wij een zo fijn mogelijke ervaring willen bieden, hebben wij hiervoor gekozen. Wij zijn immers verantwoordelijk voor jullie gezondheid en veiligheid tijdens het retreat. De ceremonies kunnen allerlei processen doen aanraken en wij willen daarom graag op voorhand weten of er eventuele contra indicaties zijn. Voor bijvoorbeeld het gebruik van ceremoniële cacao. Uiteraard gaan wij discreet met de vertrouwelijke- en persoonlijke informatie om. En delen wij deze niet met derden.

Ik wil graag meedoen maar ik heb geen auto, wat kan ik doen?
Wanneer er andere deelnemers zijn die autorijden en hun auto willen delen, dan zorgen wij ervoor dat jullie met elkaar in contact komen. Daarnaast is het retreat goed met het openbaar vervoer te bereiken. Je kunt naar treinstation Zaltbommel reizen. Vanaf daar bieden wij een gratis transfer naar de retreat plek welke op nog geen 10 minuten rijden ligt. Neem contact met ons op als je wilt carpoolen of een transfer vanaf het treinstation wilt.

Ik ben mij niet bewust van oude trauma's, patronen en ik heb (nog) geen thema waar ik aan wil werken, is dat erg?
Het is niet noodzakelijk om op voorhand al te weten wat/welke patronen, om innerlijk werk vraagt. Het is ook helemaal niet erg als je (nog) geen thema hebt waar je aan wilt werken. Het zal zich tijdens het retreat vanzelf duiden. Wij kunnen ook altijd helpen en handvatten bieden. Dus maak je geen zorgen.

Wat moet ik meenemen?
Goeie vraag! Wij hebben er tijdens dit retreat voor gekozen om een aantal standaard producten te verzorgen. Denk hierbij aan shampoo, douchegel, tampons, Maandverband, tissues, een aantal EHBO artikelen zoals pleister en DEET. Wij zullen jullie ruim van te voren een paklijst toesturen om een idee te geven wat handig is om mee te nemen. Bij vragen of twijfels kun je altijd contact opnemen.