Over ons

Wie zijn wij?

Elk bedrijf heeft een eigen verhaal.
Elke samenwerking heeft een start.
Het begint vaak als een klein zaadje in de grond. Piepklein. In de donkere gevoede aarde.
Je voelt de energie dansen, het is iets ongrijpbaars.
Het is zacht maar ook krachtig. De ontkieming hangt in de lucht.
En daar, komt zij ter wereld, het zaadje ontkiemt.
Zo kwamen Francis en Stacy in elkaars leven. Tijdens een van hun vorige banen.
Door licht, lucht en water... groeide het hoger en hoger.
En wat ooit als piepklein zaadje in de aarde begon, groeit o zo krachtig. Tot een nieuwe levensboom. Waarin zij het pad vervolgen.

Dit is hoe hun verhaal begon. Zo'n 6 jaar geleden.
En hoe zij nu als zakenpartners de krachten bundelen.

In het ontwikkelen van dat piepkleine zaadje is 1 ding onveranderd gebleven; hun ongelofelijke daadkracht en diepe band. Het elkaar feilloos aanvoelen en de krachtige samenwerking vanaf dag 1. Vanuit deze mix - het elkaar feilloos aanvoelen en een diep verlangen om mooie cirkels en groepsceremonies op te zetten - is het Rest Reset Retreat geboren.

Wie zijn de oprichters?
Welkom, wij zijn Francis en Stacy, 38 en 29 jaar. Francis woont in Zuid Limburg en Stacy woont in Zwanenburg.

Francis was van kind af aan al gegrepen door voeding en gezondheid. Zij komt uit een echte bourgondische familie waar alles draait om lekker eten.
Helaas komen er (net als in elke familie) ook verschillende ziektes in haar familie voor. Hierdoor werd haar interesse gewekt in de kracht van voeding. Omdat er over gezond eten en bourgondisch leven vaak wordt gedacht dat dit niet te combineren valt, besloot zij zelf op onderzoek uit te gaan.
In 2018 kreeg Francis een burn-out, hierdoor ging zij zich steeds meer verdiepen in voeding, ontspanning en stressoren. Met behulp van natuurvoeding en het toepassen van de kennis die zij in deze tijd heeft opgedaan, heeft zij haar lichamelijke-, mentale- en emotionele gezondheid positief weten te beïnvloeden.
Naast haar onderzoek naar gezonde voeding, ging zij ook op onderzoek naar zichzelf. Zij vond oude en nieuwe passies en liet oude patronen los. Dit proces heeft haar gebracht waar zij nu is, happy and healthy. Omdat zij dit iedereen gunt, is zij haar eigen coaching praktijk begonnen en organiseert zij evenementen op dit gebied.
Francis maakt zich hard maakt voor preventie en een nieuwe, holistische kijk op onze samenleving en omgeving. Zij wil haar kennis overdagen door praktische handvatten mee te geven die meteen toepasbaar zijn.
Francis onderscheid zich op haar werkgebied door het combineren van alle bovenstaande factoren voor een gezond en gelukkig leven en. Dit is van toegevoegde waarde bij het realiseren van duurzame gedragsverandering. Daarnaast spreekt Francis uit eigen ervaring. Zij heeft 3 kinderen en 3 bedrijven, een grote (moes)tuin en veel dieren, en deelt graag haar eigen tips met jou.
Voor meer informatie over haar diensten kun je hier kijken.Stacy begon haar spirituele journey al bij de geboorte, een behoorlijke tijd terug.
Vanaf haar geboorte heeft ze deze gaven al, maar pas na vele jaren kon ze er écht 'Ja' tegen zeggen. Toen Stacy jong was vond ze vooral het 'Je bent alleen thuis maar je bent niet alleen thuis', de schimmen en de 'niet te verklaren gebeurtenissen', eng. En duwde deze dan ook zoveel mogelijk weg. Daar kwam in de loop der jaren steeds meer verandering in. Zo had ze het geregeld over haar overleden broer en begon zij met orackel- en tarotkaarten te werken

Toen Stacy haar oma overleed, was de behoeften tot contact dusdanig groot, dat (het laatste beetje) angst plaats maakte voor willen. Hoe dan ook contact willen maken, ook als zij daarmee 'alle enge dingen/knoppen en figuren aan moest gaan'. En zo opende zij de deur der hoger zelf, beetje bij beetje. 
Om zo, veel innerlijk werk te verrichten en haar gaven steeds meer uiteen te zetten en te integreren.

Inmiddels zijn we jaren verder en werkt Stacy als medium en healer. Zij ontvangt tekens/informatie via helderhorendheid, helderziendheid, helderwetendheid, heldervoelendheid en helderruikendheid. Ook channelt Stacy en werkt zij met automatisch schrift/flow writing.
Contact met gidsen, het uitdiepen en helen van vorig levens, het opschonen van karmische stukken en het uitvouwen van het zielspad, vindt zij het leukst. Het geven van zielsklikken vind Stacy het meest magisch om te geven én mee te mogen maken. 

Binnen dit retreat geeft Stacy de groepsceremonies, de healingen, de droomreizen en de vuurceremonie. En begeleidt daarmee de transformatieve en diepgaande processen. Stacy onderscheid zich in haar vakgebied, door haar kennis, rituelen en ceremonies van vorige levens - bij bijzondere stammen - in te zetten en actief te koppelen aan de huidige hedendaagse kennis en rituelen. Dit zorgt voor bijzondere en diepgaande sessies en ceremonies waarin zelfs oude én grootse thema's los getrild kunnen worden. Stacy werkt intuïtief wat maakt dat men precies zal ontvangen wat nodig is in dit moment. 
Ook werkt Stacy veel met Sjamanistische rituelen en gebruiken vanuit de Native Americans.

Francis en Stacy zijn ontzettend dankbaar dat deze reis is begonnen. En dat zij prachtige zielen mogen ontvangen op 20, 21 en 22 januari 2023.

Wees welkom en tot gauw