Rest Reset Retreat Outdoor by Night

Avond Retreat

Zaterdag 17 Juni '23                          Van 20.30 - 00.30 uur

Welkom mooie zielen,
De tweede outdoor editie is life!
Een prachtige reis, een prachtige ceremonie. Waarin wij op zaterdag 17 juni samen komen. Rituelen - Herinneren - Bereizen - Zijn
Een reis, een met de elementen, met jezelf en jouw wijsheid. De wijsheid diep in jou. Van nu en voorgaande levens. Bewust & onbewust.

Een prachtig samenkomen in de natuur. Dit keer by night. Een unieke, diepgaande en transformerende reis in het donker. Van licht naar donker & van donker naar licht. Wanneer de zon langzaam onder gaat, valt de avond en de nacht. De sluiers worden dunner, het alledaagse leven valt weg. Ruis maakt plaats voor stilte, in- en om ons heen. Daar waar je kunt ervaren wat roept. 

Wat gaan we doen?

Na prachtige edities van verschillende door ons gegeven retreats - is de volgende reis - het samenkomen met transformatie, in energie al begonnen. Met trots en vreugd presenteren wij de Rest Reset Retreat - Outdoor By Night! Een unieke reis op een prachtige buiten locatie. Middenin de natuur.

Een reis voorbij weten, hand in hand met het gevoel. Vuur, water, licht en aarde. Noord, Oost, Zuid en West. Alle elementen zijn daar. In verbinding om jou te dragen. Reis met de maan, de sterren, de nacht & de spirits. Zij die ons dragen.

Wordt verwarmd door het kampvuur, maak contact met de aarde. Jouw aarde, jouw zijn. Laat de lucht je meenemen naar jouw heldere weten en zijn, hoger en hoger, kom thuis aldaar. Dans met het water, in al haar energie. Laat het water al je beperkingen en blokkades meespoelen. Speel en lach met haar.

Datum & Locatie & meer
We komen samen op zaterdag 17 juni van 20.30 tot 00.30 uur samen. Bekijk het kopje programma voor meer informatie over het programma. De locatie is Hemmeland, nabij Monnickendam.
Deelname kost €44,- 

Dit ticket biedt toegang tot
- Prachtige diepgaande, liefdevolle en transformatieve ceremonies.
- Een uitgebreide monkeyplatter met verse snacks
- Een persoonlijke afgestemde meditatie (passend bij de groep en het jaargetijde).
- Een persoonlijke gechannelde boodschap.

Programma


20.30 - 20.45   Aankomst + ontvangst
21.00 - 21.30     Kennismaking + Q and A
21.30 - 22.45    Transceremonie - She Roars Within You - The Rising Fenix
23.00 - 00.00    Transformatieve cleanse met water - The who i AM
00.30 / 00.45      Check out, na flowen & Goodnight


 
* Het programma is onder voorbehoud.
Het kan zijn dat er wijzigingen in het programma zijn wanneer er blijkt dat de groep een andere invulling nodig heeft. Wij zullen ons met boven afstemmen om de juiste frequentie uit te zetten en het programma daar op af te stemmen. Onze zielen en gidsen zijn leidend voor de invulling voor het programma. Zodat men precies zal ontvangen wat nodig is voor een diepgaande en transformerende ervaring.  Voor wie?

Voor wie is dit Outdoor Retreat By Night? Dit retreat is voor ieder die zich geroepen voelt. Voor een ieder die tot stilstand wil komen. Voor een ieder die kennis wilt maken met spiritualiteit en voor diegene die al jaren dit pad ontvangt. Waar je ook staat en wat je ook ervaart. Dit is voor iedereen zo mooi om te ontvangen. Het geeft zoveel licht. De wijsheid der nacht die tot ons mag komen.

Bewandel dit prachtige, diepgaande en transformatieve avontuur. Op deze unieke manier. Laat je dragen & ga mee.

Het wordt prachtig!
Je bent zo welkom, ga mee op deze reis.

Locatie

Wij komen samen in het prachtige natuurgebied Hemmeland, nabij Monickendam. De ceremonie start in de avond en eindigt in de nacht. No worries, Bus 315 rijdt ook s' nachts. Deze stopt vlakbij onze retreat plek waar wij de ceremonie houden. Er is daarnaast een gratis transfer als je 's avonds/'s nachts niet alleen over straat wilt lopen zodat wij je kunnen komen ophalen bij de bushalte.

Daarnaast is er genoeg parkeerplek op de locatie en kunnen wij je ook in contact brengen met andere deelnemers om te carpoolen.


FAQ

Help! Ik wil graag mee maar ik heb weinig ervaring, kan ik dan wel meedoen?
Lieve jij, Wat mooi dat jij graag mee wil.
Het is fijn als je al een keer hebt gemediteerd of bijvoorbeeld al eens in stilte hebt gezeten. Verder is het niet noodzakelijk én niet nodig om eerder te hebben deelgenomen aan een retreat en/of spirituele sessies/ceremonies. Mocht je vragen hebben, wij helpen je graag. Neem vooral contact met ons op.

Help! Ik wil mee maar heb geen paypal om het ticket af te rekenen.
Lieve jij,
No, worries. We got you're back!
Stuur ons even een berichtje dan sturen we jou een factuur toe. Zodra deze is betaald, is het ticket voor jou!

Ik heb geboekt, wat nu?
Wauw, wat een prachtig cadeau heb jij jezelf gegeven! Wees welkom. We gaan er een prachtig Day Retreat van maken. Je ontvangt z.s.m. per mail een ontvangstbevestiging. Daarnaast ontvang je ook twee weken voorafgaand aan het Day Retreat een nieuwsbrief en de adresgegevens. 

 Ik heb al (veel) ervaring met mediteren, ceremonies en innerlijk werk, is dit By Night Retreat dan wel zinvol?
Lieve Jij,
Elk mens en elke ziel heeft zijn eigen proces en (ziels)bestemming. Het kan zijn dat de een al eerder op zijn/haar pad terecht is gekomen en de ander pas op een veel later moment of pas nú. Wij zijn van mening dat dit Retreat voor een ieder zinvol, verdiepend en transformerend zal zijn. Omdat we de groep klein houden, is er veel individuele aandacht. Stacy zal daarnaast de energie en ceremonies zo afstemmen dat een ieder de diepte in kan gaan. In de mate waarin dit goed voelt voor een ieder.

Ik ben mij niet bewust van oude trauma's, patronen en ik heb (nog) geen thema waar ik aan wil werken, is dat erg? Het is niet noodzakelijk om op voorhand al te weten wat/welke patronen, om innerlijk werk vraagt. Het is ook helemaal niet erg als je (nog) geen thema hebt waar je aan wilt werken. Het zal zich tijdens de By Night Ceremonie vanzelf duiden. Wij kunnen ook altijd helpen en handvatten bieden. Dus maak je geen zorgen.

Belangrijke info

- Wij dragen zorg voor jou veiligheid én gezondheid. Dit houdt in dat wij graag op de hoogte zijn van jou gezondheid en medicatiegebruik (denk hierbij aan ADHD medicatie of bijvoorbeeld een psychotisch verleden). Alsmede of je een kindje draagt (zwanger bent) of borstvoeding geeft. Dit is belangrijk om te weten in verband met de sjamanistische (trans)reizen en de ceremoniële cacao. Maar ook in het afstemmen en uiteenzetten van de juiste energie.

Wij vragen jou hiermee om verantwoordelijkheid te nemen als ook transparantie en eerlijkheid naar ons toe. Uiteraard ben én blijf jij zelf eindverantwoordelijk voor jou gezondheid en zijn.

- Wees graag op tijd. Het is fijn als je rustig aan kunt komen, thee kunt drinken en even kunt landen/rond kunt wandelen. Calculeer genoeg reistijd in om - bij eventuele file/vertragingen alsnog - op tijd te zijn.

- Neem geen dure spullen mee naar het By Night Retreat. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal en/of verlies van persoonlijke eigendommen. En kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld.

De volgende uitgaven zijn niet inbegrepen;
- Reiskosten naar de locatie toe.
- Persoonlijke uitgaven, voor- tijdens en na-   
  de By Night Ceremonie.

Bij aangekochte en/of gereserveerd tickets kan geen refund worden gegeven. Indien er sprake is van ziekte, uitval of annulering, mag het kaartje aan een ander worden gegeven of verkocht. Stel ons indien je hier gebruik van wilt maken, wel even op de hoogte.