Rest Reset Outdoor Reis

Halve dag - retreat

Zondag 19 maart 2023

Welkom mooie zielen,
De Rest Reset Outdoor Reis is live!
Een prachtige reis, een prachtige halve dag ceremonie. Waarin wij op zondag 19 maart samen komen. Uitnodigen - Omarmen - Verwelkomen en Ontvangen. Een reis inwaarts, die samen valt met de lente equinox. We nemen afscheid van de winter en verwelkomen de lente. In-, en om ons heen. Deze verschuiving zorgt samen met de ceremonies voor een prachtige transformatie. Deze dag is al eeuwen lang een zeer bijzondere energetische poort. Waarin we kunnen zijn met de energie die ons draagt. Lees gauw verder voor meer informatie.
 

Wat gaan we doen?

Na prachtige edities van verschillende door ons gegeven retreats - is de volgende reis - het samenkomen met transformatie, in energie al begonnen. Met trots en vreugd presenteren wij de Rest Reset Outdoor Reis! Een unieke reis op een prachtige buiten locatie. Middenin de natuur.

Een halve dag waarin we letterlijk één zijn met alle elementen. Met de natuur. En daarmee met onszelf. En wat daar ligt. Wij maken ruimte voor de energie en voor jou, wanneer je deze roep voelt. Om transformatie te ervaren. Te omarmen en te zijn. Wees welkom, ga mee!

Datum & Locatie & meer
We komen op zondag 19 maart van 10.00 tot 14.00 uur samen. Bekijk het kopje programma voor meer informatie over het programma. De locatie is Hemmeland, nabij Monnickendam.
Speciaal voor Valentijn is de prijs nu €44,- euro in plaats van €55,-

Dit ticket biedt toegang tot
- Prachtige diepgaande, liefdevolle en transformatieve ceremonies.
- Een gezonde lunch.
- Een persoonlijke afgestemde meditatie (passend bij de groep en het jaargetijde).
- Een helend & verdiepend werkblad wat je zowel voor- als na het retreat kunt maken.

Voor wie?

Voor wie is dit halve dag retreat? Dit retreat is voor ieder die zich geroepen voelt. Voor een ieder die tot stilstand wil komen. Voor een ieder die kennis wilt maken met spiritualiteit en voor diegene die al jaren dit pad ontvangt. Waar je ook staat en wat je ook ervaart. Dit is voor iedereen zo mooi om te ontvangen. Het geeft zoveel licht. Zoveel zijn. Je kunt verwerken, omarmen, ontvangen, healen en helder krijgen waar je heen mag gaan. Wat jou pad is en wat daar ligt. Deze dag zal in het teken staan van naar jezelf kijken, naar hetzelf kijken. Het tot stilstand gekomen scharnier weer in beweging brengen. Het zaadje in jou laten ontkiemen. Van binnen naar buiten.

Het wordt prachtig!
Je bent zo welkom, ga mee op deze reis.

Programma

Programma
10.00 – 10.30 Aankomst + ontvangst
10.30 - 11.15 Kennismaking + Q and A
11.15 - 12.45 Ceremonie – From darkness to the light - Winter equinox transformatie.
12.45 - 13.15 Lunch
13.15 - 13.45 Healing tressure finding ceremonie + offering van het as
13.45 - 14.00 Dankwoord & afsluiting
*Het programma is onder voorbehoud.

Het kan zijn dat er wijzigingen in het programma zijn wanneer er blijkt dat de groep een andere invulling nodig heeft. Wij zullen ons op meerdere momenten met boven afstemmen om de juiste frequentie uit te zetten en het programma daar op af te stemmen. Onze zielen en gidsen zijn leidend voor de invulling voor het programma. Zodat men precies zal ontvangen wat nodig is voor een diepgaande en transformerende ervaring.