Rest Reset Day Intensive

One Day Intensive

Zondag 12 november 2023          

Van 10.30 - 17.00 uur


Welkom lieve zielen,
Het One Day Retreat mag ook dit jaar weer zijn. Het One Day Retreat zal op dezelfde prachtige plek zijn als vorig jaar. Welke ons, een fijne, lichte en warme locatie in Amsterdam-Noord biedt. Om te Verstillen - Bereizen - Bezielen - Zien - Zijn.

Deze One Day Intensive nodigt je uit. Om te zijn. Te ervaren wat er nu is. Te ervaren wat je lichaam van jou vraagt. En wat het je influistert. Het retreat is een prachtige uitnodiging om naar oude pijnen en overtuigingen af te zakken, naar zielswensen te reizen en intenties neer te zetten.

Laat je uitnodigen door de kracht van stilte en ceremonies. Ga mee op reis, zondag 12 november 2023 komen wij samen.

Keer terug naar je essentie en wie je bent. Keer terug in de stilte en laat je meenemen in dit diepe transformatieve proces. 
Wat gaan we doen?

Het wordt een prachtige, diepgaande en transformatieve dag waarin ieder af mag gaan zakken naar wat er ligt. Stacy stemt zich af op de energie, de zielen en individuele processen/vraagtstukken waardoor het programma precies draagt wat ieder nodig heeft en ontvangen mag.

Ademwerk, Womb sessions, Sjamanistische reizen, Innerlijk kind werk, healingen, stilte en transformatie is wat je verwachten kunt. Voor een kleine sneak preview van het programma, kun je verder naar beneden scrollen.

Voor wie?

Dit helende One day Retreat is voor een ieder die zich geroepen voelt. Die een "YES" voelt en naar zichzelf durft te kijken. Die naar binnen wilt keren, net als de natuur dat doet ter voorbereid op de winter. Wij verwelkomen jou graag.

Dit one day retreat is voor jou als je;
- In contact wilt komen met je hart en je ziel.
- Af wilt reizen naar oude blokkades en/of pijnen.
- Uit je hoofd wilt komen, wilt gaan ervaren, stromen en voelen.
- Wilt connecten met jezelf en het ongeziene.
- Dieper wilt zakken in je eigen ontwikkelen, ongeacht waar jij je bevindt.
- Je mee op reis wilt naar de wondere wereld die ook is... A.k.a. de krachtige spirituele plekken die je tijdens de ceremonies kunt gaan zien, voelen en/of ervaren.

Je bent zo welkom, ga mee!

Programma

Zondag 12 november
10.30 - 10.45 uur Warm welkom/inloop
10.45 - 11.15 uur   Kennismaking
11.15 - 13.00 uur   Rebirth - you're inprint,  
                              transform you're pain,
                              remember you're 
                              wishdom
13.00 - 14.00 uur  Gezamenlijke lunch in stilte
14.30 - 16.15   uur  - Embracing who you are -
                               De galactische cirkel naar 
                               bevrijding, healing en verbinding
16.15 - 17.00 uur   Integreren + check out

* Het programma is onder voorbehoud.
Het kan zijn dat er wijzigingen in het programma zijn wanneer er blijkt dat de groep een andere invulling nodig heeft. Wij zullen ons met boven afstemmen om de juiste frequentie uit te zetten en het programma daar op af te stemmen. Onze zielen en gidsen zijn leidend voor de invulling voor het programma. Zodat men precies zal ontvangen wat nodig is voor een diepgaande en transformerende ervaring.  

Locatie & bereikbaarheid

Ons One Day Retreat wordt op een fijne, centrale en goed te bereiken plek in Amsterdam-Noord gehouden. Er is genoeg parkeergelegenheid. De parkeerkosten bedragen €1,40,- per uur*. Betaald parkeren is zondags vanaf 12 uur. Ook kun je kiezen voor een dagkaart a €7,- per dag*.
Daarnaast zijn er ook tal van mogelijkheden om met het OV te komen. Zo kun je vanaf centraal station Amsterdam ervoor kiezen om de metro te nemen en uit te stappen bij halte Noorderpark. Vanaf daar is het nog 15 minuten lopen. Bus 38 behoort ook tot de mogelijkheden en stopt om de hoek van de Retreat locatie. Waardoor je er met 4 minuten lopen bent.
Wanneer je met de fiets komt zou je bij de houthavens of centraal station de pont kunnen nemen. Vanaf daar is het nog 5 tot 10 minuten fietsen, afhankelijk van welke pont je kiest. 

*Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie wanneer Gemeente Amsterdam (tussentijdse) prijsstijgingen doorvoert.

Wat is er inbegrepen?

Tijdens deze dag ontvang jij;
- Een goodiebag
- Diepgaande ceremonies
- Meditatie
- Stilte
- Bezinning
- Transformatie
- Een heerlijke, verse en zelfgemaakte lunch
   die met liefde is bereidt en past bij de frequentie 
   en energie van de deelnemers.
   Neem contact op indien je allergieën hebt.
- Gedurende de hele dag snacks, water en thee.

- Ook ontvang je een bijpassend, volledig en diepgaand werkblad en 2 afgestemde audio zodat je na het retreat nog verder kunt reizen.

Prijzen

Ticket info;
Voor een hele dag- ticket betaal je €123,-

We houden de groep klein zodat er veel persoonlijke aandacht is. Dit houdt in dat we minimaal 7 en maximaal 15 personen ontvangen. De One Day Intensive gaat door vanaf 7 personen.
De ceremonies worden in het Nederlands gegeven.


Wie zijn wij?

Elk bedrijf heeft een eigen verhaal..
Elke samenwerking heeft een start..
Het begint vaak als een klein zaadje in de grond. Piepklein. In de donkere gevoede aarde.
Je voelt de energie dansen, het is iets ongrijpbaars.
Het is zacht maar ook krachtig. De ontkieming hangt in de lucht.
En daar, komt zij ter wereld, het zaadje ontkiemt.
Zo kwamen Francis en Stacy in elkaars leven. Tijdens een van hun vorige banen.
En wat ooit als piepklein zaadje in de aarde begon, groeide o zo krachtig. Tot een nieuwe levensboom. Waarin zij het pad vervolgen.

Dit is hoe hun verhaal begon. En hoe zij nu als zakenpartners de krachten bundelen.

In het ontwikkelen van dat piepkleine zaadje is 1 ding onveranderd gebleven; hun ongelofelijke daadkracht en diepe band. Het elkaar feilloos aanvoelen en de krachtige samenwerking vanaf dag 1. Vanuit deze mix - het elkaar feilloos aanvoelen en een diep verlangen om mooie cirkels- en groepsceremonies op te zetten - is het Rest Reset Day Intensive geboren. En vind nu de 2de editie plaats.

Wie zijn de oprichters?
Welkom, wij zijn Francis en Stacy, 39 en 30 jaar. Francis woont in Zuid Limburg en Stacy woont in Zwanenburg.

Francis heeft veel kennis en kunde op het gebied van voeding, healthy living & lifestyle en coacht mensen bij het behalen van hun doelen. Als mama van 3 kids met 3 bedrijven weet zij hoe belangrijk het is om je fijn, fit en gezond te voelen. Haar motto is dan ook; "The secret is youre future is hidden in the daily routine". Daarnaast is Francis ook heldervoelend en helderwetend.

Stacy begon haar spirituele journey al bij de geboorte, een behoorlijke tijd terug. Een journey die beetje bij beetje steeds verder ontvouwde. Eentje die ging over vertrouwen, kracht hervinden en omarmen, helen, weten en vertrouwen. Maar ook over de spirituele en ongeziene wereld combineren met het aardse leven en alles dat daarbij komt kijken.
Inmiddels zijn we vele jaren verder en zet Stacy haar helderwetendheid, helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid en helderruikendheid in als medium. Dit doet zij o.a. tijdens groepsceremonies, retreats, zielsklikken, DNA opschoningen, healingen en readingen.

Francis en Stacy zijn ontzettend dankbaar voor deze reis die zich op 12 november zal ontvouwen

FAQ

Help! Ik wil graag mee maar ik heb weinig ervaring, kan ik dan wel meedoen?
Lieve jij, Wat mooi dat jij graag mee wil.
Het is fijn als je al een keer hebt gemediteerd of bijvoorbeeld al eens in stilte hebt gezeten. Verder is het niet noodzakelijk én niet nodig om eerder te hebben deelgenomen aan een retreat en/of spirituele sessies/ceremonies. Mocht je vragen hebben, wij helpen je graag. Neem vooral contact met ons op.

Help! Ik wil mee maar heb geen paypal om het ticket af te rekenen.
Lieve jij,
No, worries. We got you're back!
Stuur ons even een berichtje dan sturen we jou een factuur toe. Zodra deze is betaald, is het ticket voor jou!

Ik heb geboekt, wat nu?
Wauw, wat een prachtig cadeau heb jij jezelf gegeven! Wees welkom. We gaan er een prachtig Day Retreat van maken. Je ontvangt z.s.m. per mail een ontvangstbevestiging. Daarnaast ontvang je ook twee weken voorafgaand aan het Day Retreat een nieuwsbrief en de adresgegevens. 

 Ik heb al (veel) ervaring met mediteren, ceremonies en innerlijk werk, is dit Day Retreat dan wel zinvol?
Lieve Jij,
Elk mens en elke ziel heeft zijn eigen proces en (ziels)bestemming. Het kan zijn dat de een al eerder op zijn/haar pad terecht is gekomen en de ander pas op een veel later moment of pas nú. Wij zijn van mening dat dit Day Retreat voor een ieder zinvol, verdiepend en transformerend zal zijn. Omdat we de groep klein houden, is er veel individuele aandacht. Stacy zal daarnaast de energie en ceremonies zo afstemmen dat een ieder de diepte in kan gaan. In de mate waarin dit goed voelt voor een ieder.

Ik ben mij niet bewust van oude trauma's, patronen en ik heb (nog) geen thema waar ik aan wil werken, is dat erg? Het is niet noodzakelijk om op voorhand al te weten wat/welke patronen, om innerlijk werk vraagt. Het is ook helemaal niet erg als je (nog) geen thema hebt waar je aan wilt werken. Het zal zich tijdens het Day Retreat vanzelf duiden. Wij kunnen ook altijd helpen en handvatten bieden. Dus maak je geen zorgen.

Jullie vragen naar medicatie gebruik en gezondheid. Vinden jullie dit niet privé?
Lieve allemaal, omdat wij een zo fijn mogelijke ervaring willen bieden, hebben wij hiervoor gekozen. Wij zijn immers verantwoordelijk voor jullie gezondheid en veiligheid tijdens het retreat. De ceremonies kunnen allerlei processen doen aanraken en wij willen daarom graag op voorhand weten of er eventuele contra indicaties zijn. Voor bijvoorbeeld het gebruik van ceremoniële cacao. Uiteraard gaan wij discreet met de vertrouwelijke- en persoonlijke informatie om. En delen wij deze niet met derden. 

Belangrijke info

- Wij dragen zorg voor jou veiligheid én gezondheid. Dit houdt in dat wij graag op de hoogte zijn van jou gezondheid en medicatiegebruik (denk hierbij aan ADHD medicatie of bijvoorbeeld een psychotisch verleden). Alsmede of je een kindje draagt (zwanger bent) of borstvoeding geeft. Dit is belangrijk om te weten in verband met de sjamanistische (trans)reizen en de ceremoniële cacao. Maar ook in het afstemmen en uiteenzetten van de juiste energie.

Wij vragen jou hiermee om verantwoordelijkheid te nemen als ook transparantie en eerlijkheid naar ons toe. Uiteraard ben én blijf jij zelf eindverantwoordelijk voor jou gezondheid en zijn.

- Wees graag op tijd. Het is fijn als je rustig aan kunt komen, thee kunt drinken en even kunt landen/rond kunt wandelen. Calculeer genoeg reistijd in om - bij eventuele file/vertragingen alsnog - op tijd te zijn.

- Neem geen dure spullen mee naar het By Night Retreat. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal en/of verlies van persoonlijke eigendommen. En kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld.

De volgende uitgaven zijn niet inbegrepen;
- Reiskosten naar de locatie toe.
- Persoonlijke uitgaven, voor- tijdens en na-   
  het day retreat.

Bij aangekochte en/of gereserveerd tickets kan geen refund worden gegeven. Indien er sprake is van ziekte, uitval of annulering, mag het kaartje aan een ander worden gegeven of verkocht. Stel ons indien je hier gebruik van wilt maken, wel even op de hoogte.Manoea

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.