- Rest Reset Retreat -

Walking The Path Of The Hart

12 november 2023

10.00 tot 17.00 uur Rumah Yoga Amsterdam Noord

Welkom lieve zielen

Een heerlijke Retreat dag is ook dit najaar weer bij Rumah Yoga in Amsterdam Noord. Een prachtige, lichte, open en warme studio. Als plek voor ons laatste Retreat voor 2023, de 7de editie alweer. het wordt de dag van The Pathway Of The Hart. Een prachtig moment om te verankeren in het zelf. Om na de zomer het najaar te omarmen, om jou eigen ik te omarmen.

 

The Pathway Of The Hart gaat over jouw pad en jouw bezieling. Jouw weg en jouw kompas. Want wat ligt er onder alle overtuigingen? Alles dat je in het leven hebt meegemaakt.. Wat ligt er onder alle belemmerende overtuigingen en blokkades? Hoeveel ademruimte ervaar jij? Om te doen wat je wilt. Om te doen wat je hart je ingeeft..

Sta jij in verbinding met je hart? En wat als je daar ten volste voor in mag gaan staan. 

Laat je uitnodigen door de kracht van stilte en ceremonies. Ga mee op reis, zondag 12 november 2023 komen wij samen.

 

 

Keer terug naar je essentie en wie je bent. Keer terug in de stilte en laat je meenemen in dit diepe transformatieve proces.

Wat gaan we doen?

Het wordt een prachtige, diepgaande en transformatieve dag waarin ieder af mag gaan zakken naar wat er ligt. Stacy stemt zich af op de energie, de zielen en individuele processen waardoor het programma precies draagt wat ieder nodig heeft en ontvangen mag.

 

 

Ademwerk, Womb sessions, Sjamanistische reizen, Innerlijk kind werk, healingen, stilte en transformatie is wat je verwachten kunt. Voor een kleine sneak preview van het programma, kun je verder naar beneden scrollen.

Programma

Zondag 12 november

10.15 - 10.30 uur Warm welkom/inloop

10.30- 11.00 uur   Kennismaking

11.15 - 13.00 uur   Rebirth - you're inprint, 

                              transform you're pain,

                              remember you're

                              wishdom

13.00 - 14.00 uur  Gezamenlijke lunch in stilte

14.30 - 16.15   uur  - Embracing who you are -

                               De galactische cirkel naar

                               bevrijding, healing en verbinding

16.15 - 17.00 uur   Integreren + check out

 

* Het programma is onder voorbehoud.

 

Het kan zijn dat er wijzigingen in het programma zijn wanneer er blijkt dat de groep een andere invulling nodig heeft. Wij zullen ons met boven afstemmen om de juiste frequentie uit te zetten en het programma daar op af te stemmen. Onze zielen en gidsen zijn leidend voor de invulling voor het programma. Zodat men precies zal ontvangen wat nodig is voor een diepgaande en transformerende ervaring.  

Voor wie?

 Dit helende One day Retreat is voor een ieder die zich geroepen voelt. Die een "YES" voelt en naar zichzelf durft te kijken. Die naar binnen wilt keren, net als de natuur dat doet ter voorbereid op de winter. Wij verwelkomen jou graag.

 

Dit one day retreat is voor jou als je;

- In contact wilt komen met je hart en je ziel.

- Af wilt reizen naar oude blokkades en/of pijnen.

- Uit je hoofd wilt komen, wilt gaan ervaren, stromen en voelen.

- Wilt connecten met jezelf en het ongeziene.

- Dieper wilt zakken in je eigen ontwikkelen, ongeacht waar jij je bevindt.

- Je mee op reis wilt naar de wondere wereld die ook is... A.k.a. de krachtige spirituele plekken die je tijdens de ceremonies kunt gaan zien, voelen en/of ervaren.

 

 

Je bent zo welkom, ga mee!

Locatie & bereikbaarheid

Ons One Day Retreat wordt op een fijne, centrale en goed te bereiken plek in Amsterdam-Noord gehouden. Bij Yogaschool Rumah. Er is genoeg parkeergelegenheid. De parkeerkosten bedragen €1,40,- per uur*. Betaald parkeren is zondags vanaf 12 uur. Ook kun je kiezen voor een dagkaart a €7,- per dag*.

Daarnaast zijn er ook tal van mogelijkheden om met het OV te komen. Zo kun je vanaf centraal station Amsterdam ervoor kiezen om de metro te nemen en uit te stappen bij halte Noorderpark. Vanaf daar is het nog 15 minuten lopen. Bus 38 behoort ook tot de mogelijkheden en stopt om de hoek van de Retreat locatie. Waardoor je er met 4 minuten lopen bent.

Wanneer je met de fiets komt zou je bij de houthavens of centraal station de pont kunnen nemen. Vanaf daar is het nog 5 tot 10 minuten fietsen, afhankelijk van welke pont je kiest.

 

 

*Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie wanneer Gemeente Amsterdam (tussentijdse) prijsstijgingen doorvoert.

Wat is er inbegrepen?

Tijdens deze dag ontvang jij;

- Een goodiebag

- Diepgaande ceremonies

- Meditatie

- Stilte

- Bezinning

- Transformatie

- Een heerlijke, verse en zelfgemaakte lunch die met liefde is bereidt en past bij de frequentie 

   en energie van de deelnemers. 

- Gedurende de hele dag snacks, water en thee.

 

 

- Ook ontvang je een bijpassend, volledig en diepgaand werkblad en 2 afgestemde audio fragmenten zodat je na het retreat nog verder kunt reizen.