LAATSTE TICKET STAAT ONLINE. Nog 1 plekje beschikbaar


Ticketpagina

Walking The Path of The Hart

Zondag 12 november 2023 10.00 - 16.00 uur

Rumah Yoga Amsterdam Noord

 

Bij dit retreat gaan we terug naar de basis. Thuiskomen bij jezelf. In rust - weten - zijn - healing - omarming. 

Een reis van herinneren, wie je diep van binnen bent. Een reis naar jouw verlangen en je wensen. Waar mag jij voor gaan staan?

Een retreat waar alles mag versmelten en jij thuis mag komen bij jezelf. Daar in je hart, in de heling.

 

We reizen in ceremoniële setting door de windrichtingen heen. Van het Westen naar het Noorden. Vanuit het Noorden naar het nieuwe licht uit het Oosten en sluiten we af in het Zuiden. Daar waar alle heelheid in jouw ligt.

 

 

Dit retreat maakt dat je opgeladen en geheeld thuiskomt. Letterlijk. Hernieuwd in je eigen ik, in wie je echt bent. Middels de 4 windrichtingen reizen we door de 4 elementen die wij rijk zijn. Het water, het vuur, de aarde en de wind. Deze elementen worden gedurende deze dag tijdens de vier programma onderdelen verweven. Afgestemd op de energie die in ons huist.

 

Laat je uitnodigen door de kracht van stilte en ceremonies. Ga mee op reis, zondag 12 november 2023 komen wij samen. Keer terug naar je essentie en wie je bent. Keer terug in de stilte en laat je meenemen in dit diepe transformatieve proces. Voor uitgebreide informatie over het Rest Reset Day Intensive nodigen wij jou uit om de daarvoor bestemde pagina te bezoeken.


Tickets

Rest Reset Retreat

Een dag van bezinning, verstilling, omarmen, helen en zijn.

Een heerlijke dag in de herfst. Met dat wat je nodig hebt.

Helemaal voor jouw.

€ 123,00

  • Beschikbaar