Familiesysteem opstelling - vrijdag avond 8 september en/of zondag 8 oktober

Standaard verzending 2 - 4 Werkdagen

 

Lieve allemaal,

Eva en ik zullen weer een reeks aan prachtige & helende familiesysteem-opstellingen gaan geven. Waar jij bij kunt zijn! Je mag je voor 1 of meerdere dagen opgeven. Er worden steeds nieuwe data ingepland. Hou deze pagina in de gaten voor data en meer.

Wat is een familiesysteem opstelling?

Een familiesysteem opstelling is een manier om te kijken naar patronen, overtuigingen en blokkades, waarbij de oorsprong in de familie ligt. En deze daarmee voortkomen uit het familiesysteem.


Waarom zou je hier naar willen kijken? Het is ontzettend heilzaam, bijzonder & transformerend om naar de bron van de blokkade, de overtuiging of het patroon af te zakken. Welke vaak nog veel verder gaat dan waar we als mens bij stil staan en kunnen bevatten.


Een familiesysteem opstelling maakt het ongeziene gezien. 

- Door systemische opstellingen krijg jij grip op jouw eigen leven & kun je helen van dat wat in jou ligt 

Hoe gaat een familiesysteem opstelling bij jullie in zijn werk?

Created with Sketch.

Tijdens de familiesysteem opstellingsdag komen wij samen. Je kunt een vraag, patroon of blokkade hebben waar je naar wilt kijken. Het kan ook zo zijn dat je geen vraag/patroon hebt waar je naar wilt kijken, maar representant wilt zijn. Zowel het inbrengen van een vraag als het zijn van een representant is een hele bijzondere ervaring. Wanneer we samenkomen beginnen we met het kijken naar wie een opstelling wilt doen en daarmee zijn/haar vraag wilt inbrengen. Vervolgens vertelt hij/zij kort iets over de feitelijke gebeurtenissen en vormen wij samen een vraag die past bij wat er ligt. 

Wanneer de vraag is uitgekozen, worden er vervolgens één-voor-één mensen gekozen die als representant de familieleden zijn. Welke familieleden worden bekeken is geheel afhankelijk van wat de vraagsteller voelt en kiest. Wij kunnen ook altijd meekijken tot het kloppend voelt. Je zult gaan ervaren dat alles klopt. En precies is zoals het mag zijn.


Door de opstelling vinden er verschuivingen plaats die zorgen dat jij op jouw plek komt te staan. Daar waar je thuishoort. Dit is diep helend. Wanneer je iemand representeert, is de ervaring ook bijzonder helend. Je staat namelijk op een plek die iets in jou aanraakt en waar je naar mag kijken. 

Q AND A

Created with Sketch.

Oke, ik voel het lonken.. Ik voel dat ik erbij wil zijn maar ik heb geen ervaring. Wat nu?
Lieve jij, het is geen enkel probleem dat je geen ervaring hebt. Er is geen ervaring vereist voor het ontvangen van een opstelling. Er is ook geen ervaring vereist om als representant in een opstelling te staan. Je bent welkom & goed zoals je bent.

Ik heb al vele opstellingen gedaan. Is het nog zinvol om er een/meerdere te doen? Wat een mooie vraag! De familie systemische leer gaat ervan uit dat je elke blokkade/elk thema op kunt stellen. Mits deze positief is geformuleerd. En je voelt dat je de vraag/het thema op wilt stellen. Je mag en kunt daarmee zo vaak een opstelling doen als je wilt. Ermee rekening houdend, dat je pas een opstelling gaat doen, als je lijf/gevoel "ja" zegt. Daarnaast is het raadzaam om op zijn minst 2 a 3 weken tussen opstelling te laten. Zodat alles langzaam kan ontvouwen. Je mag ook aansluiten als je geen vraag hebt. Het is ook ontzettend helend om als representant in het systeem op te worden gesteld.

Ik heb geen ervaring met spiritualiteit. Is dit erg?
Nee, dit is geen enkel probleem. Je zult precies gaan ontvangen wat je ontvangen mag. En ervaren wat gezien mag worden. Wees welkom! Schroom ook niet om vragen te stellen.

Ik voel dat ik een van de familiesysteem opstellingen/beiden opstellingsdagen bij wil wonen. En een blokkade in wil brengen.. Ik weet alleen niet hoe ik dit tot een vraag kan formuleren. Wat nu?
Weet dat dit geen enkel probleem is. Het wordt vanzelf helder. Eva & ik helpen jou om tot een passende vraag te komen. Die kloppend en heel voelt voor jou.

Ik kan niet meer dan 0.0.1,- cent betalen wat gaat er fout? No worries, dit klopt! De familiesysteem dagen zijn op donatiebasis. Het systeem kan alleen geen 0.00,- euro waarde dragen. Of een waarde waarbij je zelf kunt beslissen wat je gaat betalen. Zo ver is het systeem wat wij gebruiken nog niet. Dus vandaar dat er wordt gevraag 0.01,- cent te betalen. Zo krijgen wij in het systeem door dat jij je hebt aangemeld en mee wilt doen aan een of meerdere familiesysteem opstellingen. Mocht je geen paypal hebben of het niet voor elkaar krijgen, dan kun je ook altijd contact opnemen, dan zorgen wij dat je op de lijst komt.
Voorafgaand aan de opstellingsdag krijg je een brief met alle benodigde informatie.

Mag ik van te voren aangegeven of ik een vraag wil inbrengen of alleen wil representeren of wil kijken?
Lieve jij, Eva en ik hebben er heel bewust voor gekozen
om van te voren geen vraaginbrenger of representanten in te delen. Dit hebben wij zo gedaan zodat je op het moment zelf kunt voelen wat je wilt. Want het kan zo zijn dat je vooraf dacht een vraag/blokkade op te willen stellen, maar op de dag zelf te voelen dat je juist alleen wilt kijken. Of dat je vooraf geen vraag had en nu juist wél heel graag naar een trauma, blokkade of patroon wilt afzakken.
Zo kun je dus vrij zijn en stromen met wat is.

Komt mijn vraag aan bod?
Omdat wij vooraf geen vraaginbrengers aanwijzen of toezeggen, zal de dag zelf presenteren welke vragen er aan bod komen. Dit gaat in afstemming met boven en in goed overleg met iedereen die op de dag aanwezig is. De energie zal precies daar zijn waar deze nodig is.
Per dag kunnen er 2 opstellingen zijn. 2 mensen kunnen een vraag inbrengen.

Ik wil eigenlijk heel graag een opstelling doen, maar liever niet in een groep. Is dat mogelijk?
Dit is zeker mogelijk! Klik hier om naar de webpagina te gaan waar ik één-op-één opstellingen aanbiedt.

Mijn vraag staat er niet tussen. Wat kan ik doen?
Wat goed dat je dit opmerkt. Je mag ons altijd een bericht sturen zodat wij je vraag kunnen beantwoorden.

Locatie

Created with Sketch.

Voor de opstellingen van juni en juli is er gekozen voor een prachtige buiten locatie. Middenin de natuur*.
De opstellingen vinden plaats in natuurgebied Spaarnwoude. Welke op 10 minuten loopafstand ligt van treinstation Halfweg-Zwanenburg. Wij bieden een gratis shuttle van het station naar de plek waar wij de opstellingen houden. Het is uiteraard ook helemaal goed wanneer je met eigen vervoer komt of graag zelf naar de locatie loopt/fietst. Parkeren is gratis. Na aanmelden ontvang je de exacte locatie.

* Let op! Bij regenachtig weer wijken wij uit naar een binnen locatie. Welke in Halfweg ligt. Ook dit is op 10 minuten loopafstand van het station. Er kan ook gratis geparkeerd worden.