Jaarreading

Standaard verzending 1 - 2 Dagen

Ja, lieve zielen. Mooie mensen.
Het is weer zover.. we naderen eind 2021 en dat kan maar 1 ding betekenen. De jaarreading gaat weer live!
Je kunt deze optie vanaf NU boeken. Ik ben heel blij dat deze prachtige vorm ook dit jaar weer staat. Een jaarreading geeft je richting voor het aankomende jaar.
Zo krijg je inzicht in welke thema's er aankomend jaar voor je klaar liggen. Je krijgt inzicht in wat je mag zien en wat je los mag laten. Het geeft guidence en perspectief. Houvast en liefde.
Ga je mee op avontuur, samen de toekomst in?

Wat krijg je en wat houdt deze reading in?
De jaarreading is een reading die je digitaal in je inbox ontvangt (e-mail). Ik stem mij met mijn ziel op jou af en trek vervolgens 12 kaarten. Deze 12 kaarten werk ik helemaal voor jou uit. Dit doe ik door een persoonlijke audio opname te maken.

Per maand krijg je 1 kaart en deze read ik met mijn gaven. Zo ontvang je informatie en richting over jou pad. En kun je ook heel bewust keuzes maken binnen jou pad. Naast de uitgebreide info die je kunt beluisteren in het persoonlijke audio bestand, krijg je ook 12 hoogwaardige foto's van de getrokken kaarten.
Én krijg je een hele mooie aanvulling die speciaal op jou is afgestemd. Denk hierbij aan een persoonlijke ingespoken meditatie, een ademhalings oefening, mooie tip's, informatie van de spirits of bijvoorbeeld een boodschap van een overleden dierbaren.

Praktisch;
1. Ik heb dit jaar 12 a 13 plekjes. Vorig jaar was deze sessie binnen 2 dagen uitverkocht. Wacht dus niet te lang met boeken.
2. Je ontvangt deze email met alle bestanden voor 31 december 2021.
3. Het is ook mogelijk om deze sessie cadeau te doen. Mocht je dit willen; dan vraag ik je contact op te nemen.