Rest Reset Outdoor Reis - 19 maart

Standaard verzending 1 - 2 Dagen

De Rest Reset Outdoor Reis is live!
Een prachtige reis, een prachtige halve dag ceremonie. Waarin wij op zondag 19 maart samen komen. Uitnodigen - Omarmen - Verwelkomen en Ontvangen. Een reis inwaarts, die samen valt met de lente equinox. We nemen afscheid van de winter en verwelkomen de lente. In-, en om ons heen. Deze verschuiving zorgt samen met de ceremonies voor een prachtige transformatie. Deze dag in al eeuwen lang een zeer bijzondere energetische poort. Waarin we kunnen zijn met de energie die ons draagt. Lees gauw verder voor meer informatie.

Meer informatie

Hey lieve jij,

Na prachtige edities van verschillende door ons gegeven retreats - is de volgende reis - het samenkomen met transformatie, in energie al begonnen. Met trots en vreugd presenteren wij de Rest Reset Outdoor Reis! Een unieke reis op een prachtige buiten locatie. Middenin de natuur.

Een halve dag waarin we letterlijk één zijn met alle elementen. Met de natuur. En daarmee met onszelf. En wat daar ligt. Wij maken ruimte voor de energie en voor jou, wanneer je deze roep voelt. Om transformatie te ervaren. Te omarmen en te zijn. Wees welkom, ga mee!

Datum & Locatie & meer
We komen op zondag 19 maart van 10.00 tot 14.00 uur samen. Bekijk het kopje programma - welke hiernaast te vinden is - voor meer informatie over het programma. De locatie is Hemmeland, nabij Monnickendam.
Speciaal voor vandaag hebben wij een Valentijns actie waardoor je ticket €44,- euro is i.p.v. €55,- euro.

Dit ticket biedt toegang tot
- Prachtige diepgaande, liefdevolle en transformatieve ceremonies.
- Een gezonde lunch.
- Een persoonlijke afgestemde meditatie (passend bij de groep en het jaargetijde).
- Een helend & verdiepend werkblad wat je zowel voor- als na het retreat kunt maken.

Voor wie
Voor wie is dit halve dag retreat? Dit retreat is voor ieder die zich geroepen voelt. Voor een ieder die tot stilstand wil komen. Voor een ieder die kennis wilt maken met spiritualiteit en voor diegene die al jaren dit pad ontvangt. Waar je ook staat en wat je ook ervaart. Dit is voor iedereen zo mooi om te ontvangen. Het geeft zoveel licht. Zoveel zijn. Je kunt verwerken, omarmen, ontvangen, healen en helder krijgen waar je heen mag gaan. Wat jou pad is en wat daar ligt. Deze dag zal in het teken staan van naar jezelf kijken, naar hetzelf kijken. Het tot stilstand gekomen scharnier weer in beweging brengen. Het zaadje in jou laten ontkiemen. Van binnen naar buiten.

Het wordt prachtig!

Het programma

Created with Sketch.

10.00 – 10.30    Aankomst + ontvangst
10.30 - 11.15       Kennismaking + Q and A
11.15 - 12.45        Ceremonie – From darkness to the light  - Winter equinox transformatie.
12.45 - 13.15       Lunch
13.15 - 13.45       Healing tressure finding ceremonie + 
                          offering van het as
13.45 - 14.00     Dankwoord & afsluiting

*Het programma is onder voorbehoud.
Het kan zijn dat er wijzigingen in het programma zijn wanneer er blijkt dat de groep een andere invulling nodig heeft. Wij zullen ons op meerdere momenten met boven afstemmen om de juiste frequentie uit te zetten en het programma daar op af te stemmen. Onze zielen en gidsen zijn leidend voor de invulling voor het programma. Zodat men precies zal ontvangen wat nodig is voor een diepgaande en transformerende ervarin

Bereikbaarheid

Created with Sketch.

De locatie is goed bereikbaar. Zowel per auto als met het openbaar vervoer. Er rijden 3 bussen naar de retreat locatie toe. Waarvan 1 bus helemaal van metro station Amsterdam Noord naar onze retreat plek rijdt. Auto's kunnen gratis parkeren. 

Wanneer jij dit wenst, kunnen wij altijd kijken of mensen met elkaar mee kunnen rijden. Geef deze wens alsjeblieft tijdig aan! Dan kunnen wij kijken wat er mogelijk is.

Belangrijke informatie en voorwaarden

Created with Sketch.

Welkom, wees o zo welkom!
Wat mooi dat jij op deze plek bent beland.
Om jou een aangename ervaring te geven en alles zo helder mogelijk aan te geven, werken wij ook met het kopje 'Belangrijke informatie en voorwaarden'.

Dit halve dag retreat wordt buiten gegeven. Het kan zijn dat er een regenbuitje valt. Neem daarom ook vooral een regenpak mee. Maar... Let op!..
Wanneer er veel sneeuw is gevallen of het de hele dag heel zwaar regent, zal het retreat binnen plaatsvinden. En verschuiven we daarmee letterlijk van buiten naar binnen. Dit in verband met het comfort van jullie allen. In dit geval wordt je binnen ontvangen op onze locatie in Halfweg. Ook deze plek is zowel met de auto als het OV goed bereikbaar. Wij informeren jullie tijdig over de definitieve plaats waar het retreat plaats zal vinden.

Oke, ik wil een ticket boeken of ik heb een ticket geboekt wat nu?
Wat mooi, wij kunnen niet wachten om jou te verwelkomen! Jij hoeft nu niets te doen. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk het factuur en het ticket ontvangt. Welke als bewijs van toegang dient.

Wat moet ik meenemen & wat is het exacte adres van de Retreat locatie?
Goeie vraag! Na betaling ontvang jij het ticket dat je hebt aangekocht. Hier staan alle adresgegevens op. Daarnaast ontvang jij uiterlijk 2 weken voorafgaand aan het retreat, per mail een informatiebrief met alle laatste informatie die jij nodig hebt voor deze dag.

Ik ben mij niet bewust van een bepaalde thema waar ik tijdens de halve retreat dag aan wil werken, is dat erg? Het is niet noodzakelijk om op voorhand al te weten wat/welke patroon, om innerlijk werk vraagt. Waar je naar wilt kijken en wat je wilt/mag ontvangen. Het is ook helemaal niet erg als je (nog) geen thema hebt waar je aan wilt werken. Het zal zich tijdens het retreat vanzelf duiden. Wij kunnen ook altijd helpen en handvatten bieden. Dus maak je geen zorgen.

Whoeps, ik ben vergeten te melden dat ik een allergie heb, wat moet ik doen?
No, worries! We got you. Neem even telefonisch contact op om jou wensen te bespreken. Dan zorgen wij ervoor dat de lunch is afgestemd op jou.

Persoonlijke gegevens
Bij het aankopen van jou ticket/als jij jouw ticket hebt aangekocht, vragen wij jou naar jouw gezondheid en medicijngebruik. Dit doen wij omdat wij zorg dragen voor jou veiligheid én gezondheid en daarbij graag op de hoogte zijn van eventuele contra-indicaties. Bij een psychotisch verleden dienen wij helaas te melden dat deelname is uitgesloten. Dit in verband met dat spiritualiteit en (trans)reizen, een psychose uit kunnen lokken. Voor meer informatie over dit gegeven mag je contact opnemen. Wanneer je zwanger bent/een kindje draagt/borstvoeding geeft, ben je van harte welkom op dit fijne retreat. Geef deze informatie wel graag aan ons door. Dan stemmen wij de energie daar op af.

Locatie & start van de dag
- Er is genoeg parkeergelegenheid op de retreat plek. Mocht jij andere deelnemers mee willen nemen, laat ons dit dan weten dan kunnen we kijken of er mensen mee willen rijden. Mocht je willen carpoolen, dan kun je dit ook bij ons aangeven. Dan kijken wij of jij met iemand mee kunt rijden.
- Wees graag op tijd. Het is fijn als je rustig aan kunt komen en even kunt landen/rond kunt wandelen. Of juist met een kopje thee plaats kunt nemen aan het water wat tot in de verte rijkt. All good! Calculeer genoeg reistijd in om - bij eventuele file/vertragingen alsnog - op tijd te zijn.


 Wat is niet inbegrepen?

- Reiskosten naar de locatie toe.
- Persoonlijke uitgaven, voor- tijdens en na-   
  het retreat.
- Annulerings- en reisverzekering. Deze dien je zelf af    te sluiten wanneer je verzekerd wilt zijn.

Annuleren

Mocht jij onverwacht toch niet deel kunnen nemen, dan ben je vrij om je ticket aan iemand anders te geven/te verkopen. Wij geven helaas geen refund bij dit halve dag retreat.


Disclaimer

Je bent én blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor jezelf, je eigen handelen en gezondheid.
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor jou geestelijke-, mentale en lichamelijke gezondheid. 
Neem alsjeblieft geen waardevolle en/of dure spullen mee naar het retreat. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigde en/of missende eigendommen.
Wanneer je een ticket aanschaft ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de annuleringsvoorwaarden en alle informatie zoals deze is genoemd op de webpagina én de ticketpagina van het Rest Reset Retreat.