Rest Reset Outdoor Reis - By Night - 17 Juni

Standaard verzending 1 - 2 Dagen

Welkom mooie zielen,
De tweede outdoor editie is life!
Een prachtige reis, een prachtige ceremonie. Waarin wij op zaterdag 17 juni samen komen. Rituelen - Herinneren - Bereizen - Zijn. Een reis, een met de elementen, met jezelf en jouw wijsheid. De wijsheid diep in jou. Van nu en voorgaande levens. Bewust & onbewust.

Een prachtig samenkomen in de natuur. Dit keer by night. Een unieke, diepgaande en transformerende reis in het donker. Van licht naar donker & van donker naar licht. Wanneer de zon langzaam onder gaat, valt de avond en de nacht. De sluiers worden dunner, het alledaagse leven valt weg. Ruis maakt plaats voor stilte, in- en om ons heen. Daar waar je kunt ervaren wat roept. 

Lees gauw verder voor meer informatie

Meer informatie


Na prachtige edities van verschillende door ons gegeven retreats - is de volgende reis - het samenkomen met transformatie, in energie al begonnen. Met trots en vreugd presenteren wij de Rest Reset Retreat - Outdoor By Night! Een unieke reis op een prachtige buiten locatie. Middenin de natuur.

Een reis voorbij weten, hand in hand met het gevoel. Vuur, water, licht en aarde. Noord, Oost, Zuid en West. Alle elementen zijn daar. In verbinding om jou te dragen. Reis met de maan, de sterren, de nacht & de spirits. Zij die ons dragen.

Wordt verwarmd door het kampvuur, maak contact met de aarde. Jouw aarde, jouw zijn. Laat de lucht je meenemen naar jouw heldere weten en zijn, hoger en hoger, kom thuis aldaar. Dans met het water, in al haar energie. Laat het water al je beperkingen en blokkades meespoelen. Speel en lach met haar.

Datum & Locatie & meer
We komen samen op zaterdag 17 juni van 20.30 tot 00.30 uur samen. Bekijk het kopje programma voor meer informatie over het programma. De locatie is Hemmeland, nabij Monnickendam.
Deelname kost €44,- 


Dit ticket biedt toegang tot
- Prachtige diepgaande, liefdevolle en transformatieve ceremonies.
- Een uitgebreide monkeyplatter met verse snacks
- Een persoonlijke afgestemde meditatie (passend bij de groep en het jaargetijde).
- Een persoonlijke gechannelde boodschap. 

Het programma

Created with Sketch.

20.30 - 20.45   Aankomst + ontvangst

21.00 - 21.30     Kennismaking + Q and A
21.30 - 22.45    Transceremonie - She Roars Within You - The Rising Fenix
23.00 - 00.00    Transformatieve cleanse met water - The who i AM
00.30    Check out & Goodnight


 
* Het programma is onder voorbehoud.
Het kan zijn dat er wijzigingen in het programma zijn wanneer er blijkt dat de groep een andere invulling nodig heeft. Wij zullen ons met boven afstemmen om de juiste frequentie uit te zetten en het programma daar op af te stemmen. Onze zielen en gidsen zijn leidend voor de invulling voor het programma. Zodat men precies zal ontvangen wat nodig is voor een diepgaande en transformerende ervaring.  

Bereikbaarheid

Created with Sketch.

De locatie is goed bereikbaar. Zowel per auto als met het openbaar vervoer. Er rijden 3 bussen naar de retreat locatie toe. Waarvan 1 bus (bus 315) helemaal van metro station Amsterdam Noord naar onze retreat plek rijdt. Deze bus rijdt ook 's nachts. Het is bij deze ceremonie ook mogelijk dat wij je met de auto bij een station afzetten. Auto's kunnen gratis parkeren. 

Wanneer jij dit wenst, kunnen wij altijd kijken of mensen met elkaar mee kunnen rijden. Geef deze wens alsjeblieft tijdig aan! Dan kunnen wij kijken wat er mogelijk is.

Belangrijke informatie en voorwaarden

Created with Sketch.

Welkom, wees o zo welkom!
Wat mooi dat jij op deze plek bent beland.
Om jou een aangename ervaring te geven en alles zo helder mogelijk aan te geven, werken wij ook met het kopje 'Belangrijke informatie en voorwaarden'.

Dit transformatieve mini retreat wordt buiten gegeven. Het kan zijn dat er een regenbuitje valt. Neem daarom ook vooral een regenpak mee. 

Oke, ik wil een ticket boeken of ik heb een ticket geboekt wat nu?
Wat mooi, wij kunnen niet wachten om jou te verwelkomen! Jij hoeft nu niets te doen. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk het factuur en het ticket ontvangt. Welke als bewijs van toegang dient.

Wat moet ik meenemen & wat is het exacte adres van de Retreat locatie?
Goeie vraag! Na betaling ontvang jij het ticket dat je hebt aangekocht. Hier staan alle adresgegevens op. Daarnaast ontvang jij uiterlijk 2 weken voorafgaand aan het retreat, per mail een informatiebrief met alle laatste informatie die jij nodig hebt voor deze dag.

Ik ben mij niet bewust van een bepaalde thema waar ik tijdens de halve retreat dag aan wil werken, is dat erg? Het is niet noodzakelijk om op voorhand al te weten wat/welke patroon, om innerlijk werk vraagt. Waar je naar wilt kijken en wat je wilt/mag ontvangen. Het is ook helemaal niet erg als je (nog) geen thema hebt waar je aan wilt werken. Het zal zich tijdens het retreat vanzelf duiden. Wij kunnen ook altijd helpen en handvatten bieden. Dus maak je geen zorgen.

Whoeps, ik ben vergeten te melden dat ik een allergie heb, wat moet ik doen?
No, worries! We got you. Neem even telefonisch contact op om jou wensen te bespreken. Dan zorgen wij ervoor dat er passend eten aanwezig is.

Persoonlijke gegevens
Bij het aankopen van jou ticket/als jij jouw ticket hebt aangekocht, vragen wij jou naar jouw gezondheid en medicijngebruik. Dit doen wij omdat wij zorg dragen voor jou veiligheid én gezondheid en daarbij graag op de hoogte zijn van eventuele contra-indicaties. Bij een psychotisch verleden dienen wij helaas te melden dat deelname is uitgesloten. Dit in verband met dat spiritualiteit en (trans)reizen, een psychose uit kunnen lokken. Voor meer informatie over dit gegeven mag je contact opnemen. Wanneer je zwanger bent/een kindje draagt/borstvoeding geeft, ben je van harte welkom op dit fijne retreat. Geef deze informatie wel graag aan ons door. Dan stemmen wij de energie daar op af.

Locatie & start van de dag
- Er is genoeg parkeergelegenheid op de retreat plek. Mocht jij andere deelnemers mee willen nemen, laat ons dit dan weten dan kunnen we kijken of er mensen mee willen rijden. Mocht je willen carpoolen, dan kun je dit ook bij ons aangeven. Dan kijken wij of jij met iemand mee kunt rijden.
- Wees graag op tijd. Het is fijn als je rustig aan kunt komen en even kunt landen/rond kunt wandelen. Of juist met een kopje thee plaats kunt nemen aan het water wat tot in de verte rijkt. All good! Calculeer genoeg reistijd in om - bij eventuele file/vertragingen alsnog - op tijd te zijn.


 Wat is niet inbegrepen?

- Reiskosten naar de locatie toe.
- Persoonlijke uitgaven, voor- tijdens en na-   
  het retreat.
- Annulerings- en reisverzekering. Deze dien je zelf af    te sluiten wanneer je verzekerd wilt zijn.

Annuleren

Mocht jij onverwacht toch niet deel kunnen nemen, dan ben je vrij om je ticket aan iemand anders te geven/te verkopen. Wij geven helaas geen refund bij dit halve dag retreat.


Disclaimer

Je bent én blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor jezelf, je eigen handelen en gezondheid.
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor jou geestelijke-, mentale en lichamelijke gezondheid. 
Neem alsjeblieft geen waardevolle en/of dure spullen mee naar het retreat. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigde en/of missende eigendommen.
Wanneer je een ticket aanschaft ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de annuleringsvoorwaarden en alle informatie zoals deze is genoemd op de webpagina én de ticketpagina van het Rest Reset Retreat.