Rest Reset Retreat 1 t/m 3 september 2023

Standaard verzending 2 - 4 Werkdagen

Ga mee op deze warme, liefdevolle, diepe, helende en inzichtvolle journey. Reis mee in dit weekend retreat. Trek je even helemaal terug. Om naar je kern af te zakken, oude trauma's en blokkades aan te kijken. Om vanuit de rebirth, naar het nieuwe begin te stromen. Met dit retreat geven wij jou een volledige experience.


Wat ga jij onder andere ervaren?
- Transformaties
- Healing
- Zelfliefde
- Een nieuw begin
- Je eigen potentieel
- Alle onuitputtelijke kracht in jou
- Je ware ik
- Transformatieve processen
- Sjamanistische transreizen
- Vuurceremonie

Voor meer informatie kun je door scrollen naar beneden. Of alle informatie op de daarvoor bestemde pagina teruglezen.

Meer informatie

Wat is er inbegrepen?
- Een tweepersoons - of privékamer, 
   afhankelijk van je keuze en de  
   beschikbaarheid.
- Een verblijf inclusief beddengoed,   
   handdoeken,  
   zeep en shampoo.

- Geheel verzorgde, verse, smaakvolle en   
   vegetarische maaltijden. Met genoeg vegan  
   opties. 2x ontbijt, 2x lunch en 
   2x avondeten..
- Onbeperkt koffie, thee, water en fruit.
- Fijne snacks.

- Yoga matten, mediatiekussens en matrassen  
   voor de ceremonies (plus alle props die 
  verder nodig zijn).
- Een fantastisch weekend met gezamenlijke        groepssessies, ceremonies, healingen, 
  meditaties, transformaties en ceremoniële 
  cacao.
- Maar ook stilte en rust zodat je genoeg 
   ruimte hebt om alles te integreren en naar je 
   lichaam/inner voice kunt luisteren.
   Ofwel rest & retreat.
- Een goodiebag bij aankomst (inclusief 
   gechannelde boodschap). 

Accomodatie

Created with Sketch.

Op vrijdagavond 1, zaterdag 2 en zondag 3 januari 2023 verblijven wij op een uniek energiecentrum centraal gelegen in Nederland. Deze prachtige plek biedt ons vele elementen waaronder een groene tuin en een omgeving die aanvoelt als een oase van rust. 

Er zijn twee verschillende natuurgebieden aangrenzend aan de retreat locatie.

Het verblijf zelf is een fijne en warme energetische plek waar veel ruimte is om te zijn. Ook is er genoeg ruimte om je terug te trekken wanneer je hier behoefte aan hebt.  

 

De indeling;
Dit schone en eenvoudige verblijf beschikt over 4 gedeelde kamers voor 2 personen en twee privé kamers voor 1 persoon per kamer. Het verblijf biedt 4 badkamers en een heerlijke lichte serre om samen te eten en samen te zijn. Daarnaast bevat deze locatie een meditatie ruimte van 4 bij 4 meter en een grote ceremoniële ruimte van 7 bij 11 meter. 


Deze dagen staan volledig in het teken van een reis naar binnen toe. Van rust en ruimte om jou innerlijke stem te horen. Om diepe transformatieve processen door te maken en in je diepste zijn te zakken.

Wil jij voorafgaand aan het retreat, de weg in jezelf al openen? Dan kan het fijn zijn om vooraf al een healing, reading of zielsklik in te ontvangen*. Zie hiervoor het aanbod in de webshop


*Dit is optioneel en uiteraard niet verplicht 

Het programma

Created with Sketch.

 Vrijdag
19.00 - 19.30   Aankomst
                        Kamer en locatie verkennen
                        Rustig aankomen/landen/gronden
19.30 - 20.00 Kennismaking + briefing
20.00              Sharing cirkel + openingsceremonie
                        Na de ceremonie; inluiden stilte 

Zaterdag
08.00 - 08.30 Slow morning rise
08.30 - 09.15   Ontbijt in stilte
09.15 - 10.15     Vrije tijd + stilte
10.15 -  11.45      Sjamanistische ceremonie
11.45 - 12.45       Vrije tijd + stilte
12.45 - 13.30      Lunch in stilte
13.30 - 14.45      Vrije tijd + stilte     
14.45 - 16.30      Transdans
16.30 - 17.30      Vrije tijd + stilte
17.30 - 18.30      Avondeten

Zondag 

08.00 - 08.30 Morning strech practice 
08.30 - 9.15      Ontbijt in stilte
09.15- 10.45      Vrije tijd + stilte
10.45 - 12.15      Rebirth Sananga ceremonie
12.15 - 13.00      Vrij tijd en stilte
13.00 - 13.45      Lunch in stilte
14.00 - 15.15      Ilanit Klankschaal Sessie
15.15 - 16.00      Vrije tijd + stilte
16.00 -  17.15      Overlooking the land + closing  
                            ceremonie + stilte doorbreken
17.15   - 17.30      Naflowen      
17.30 - 19.00      Avondmaaltijd + check out**

                         
* Het programma is onder voorbehoud.
Het kan zijn dat er wijzigingen in het programma zijn wanneer er blijkt dat de groep een andere invulling nodig heeft. Wij zullen ons op meerdere momenten met boven afstemmen om de juiste frequentie uit te zetten en het programma daar op af te stemmen. Onze zielen en gidsen zijn leidend voor de invulling voor het programma. Zodat men precies zal ontvangen wat nodig is voor een diepgaande en transformerende ervaring.
** We ronden de ceremoniële setting rond 17.15 uur af. Je bent van harte welkom om 's avonds mee te eten (dit zit bij de prijs/het retreat inbegrepen). Mocht je bijtijds naar huis willen, dan is het ook mogelijk om direct na de closing ceremonie afscheid te nemen. Mocht je dit willen, laat ons dit dan voorafgaand aan het retreat weten.  


Voorwaarden en annulering

Created with Sketch.

Belangrijke informatie

- Wij dragen zorg voor jou veiligheid én gezondheid. Dit houdt in dat wij graag op de hoogte zijn van jou gezondheid en medicatiegebruik (denk hierbij aan ADHD medicatie of bijvoorbeeld een psychotisch verleden). Alsmede of je een kindje draagt (zwanger bent) of borstvoeding geeft. Dit is belangrijk om te weten in verband met de sjamanistische (trans)reizen en de ceremoniële cacao. Maar ook in het afstemmen en uiteenzetten van de juiste energie.

Wij vragen jou hiermee om verantwoordelijkheid te nemen als ook transparantie en eerlijkheid naar ons toe. Zodat wij veiligheid kunnen waarborgen.
Zwangere vrouwen zijn van harte welkom. Wel is het goed om van te voren contact op te nemen zodat we weten in welk stadium van de zwangerschap jij je bevindt en het programma zodoende op jou af kunnen stemmen/passend voor jou kunnen maken.
- Er is genoeg parkeergelegenheid op de retreat plek. Mocht jij andere deelnemers mee willen nemen, laat ons dit dan weten dan kunnen we kijken of er mensen mee willen rijden. Mocht je willen carpoolen, dan kun je dit ook bij ons aangeven. Dan kijken wij of jij met iemand mee kunt rijden.
- Indien nodig; is er een gratis transfer van treinstation Zaltbommel naar de locatie (5 minuten rijden). Neem ook hiervoor tijdig contact met ons op zodat wij dit kunnen regelen.
- Wees graag op tijd. Het is fijn als je rustig aan kunt komen, je spulletjes op je kamer neer kunt leggen en even kunt landen/rond kunt wandelen. Of juist op de bank plaats kunt nemen met een kopje thee. Calculeer genoeg reistijd in om - bij eventuele file/vertragingen alsnog - op tijd te zijn.


 Wat is niet inbegrepen?

- Reiskosten naar de locatie toe.
- Persoonlijke uitgaven, voor- tijdens en na-   
  het retreat.
- Annulerings- en reisverzekering. Deze dien je    zelf af    te sluiten wanneer je verzekerd wilt zijn.

Annuleren

Kun jij toch onverwachts niet deelnemen?
Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. 
Als jij zelf iemand kan vinden die jouw plekje graag wil overnemen of als wij nog iemand op de wachtlijst hebben staan, dan is er niks aan de hand en kun jij gewoon 100% terug betaald worden.

Is dit niet het geval dan houden wij het volgende aan:
Bij annuleren binnen 12 weken voor aanvang rekenen wij 60%.
Bij annuleren binnen 6 weken voor aanvang rekenen wij 75%.
Bij annuleren binnen 4 weken voor aanvang rekenen wij 100%. 

Corona

Corona tijden..
Het kan natuurlijk gebeuren dat de regels worden aangescherpt. Wij beschikken over voldoende ruimte om meer dan genoeg afstand te houden. Wij houden de op dat moment geldende corona-regels in acht, maar vragen bij deelname ook om flexibiliteit.

Als jij - in tijden van corona - je niet comfortabel voelt om in groepsverbanden samen te komen, dan is het op dit moment misschien niet handig om deel te nemen aan dit retreat. Maar is het bijvoorbeeld een beter idee om een privé sessie bij Stacy te reserveren. Of op een ander moment aan te sluiten. Als we het retreat vanwege de geldende regels niet door kunnen laten gaan, dan verschuiven we het retreat naar een andere datum.

Mocht je vragen hebben over de bovenstaande informatie en voorwaarden, neem dan contact met ons op. 

Disclaimer

Je bent én blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor jezelf, je eigen handelen en gezondheid.
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor jou geestelijke-, mentale en lichamelijke gezondheid. Zowel voor-, tijdens of na het retreat.
Neem geen waardevolle en/of dure spullen mee naar het retreat. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigde en/of missende eigendommen.
Wanneer je een ticket aanschaft ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de annuleringsvoorwaarden en alle informatie zoals deze is genoemd op de webpagina én de ticketpagina van het Rest Reset Retreat.

Gespreid betalen

Created with Sketch.

Lieve Jij, wees welkom. Ook als je gespreid wilt betalen ben je van harte welkom. Een 1 persoonskamer kost 425,- euro en een gedeelde 2 persoons kamer kost 385,- euro. Als je kiest voor gespreid betalen, dan betaal je in 2 of 3 termijnen. Waarvan je de eerste keer betaald op het moment dat je het ticket aanschaft. Het tweede deel betaal je 4 weken na de eerste betaling. En het eventuele derde deel van de betaling gaat in overleg met als richtlijn binnen 4 weken na de 2de betaling. Het gehele bedrag dient vóór de start van het retreat te zijn voldaan. Mocht je vragen of wensen hebben, dan vragen wij jou om even contact op te nemen.  Wanneer je kiest voor gespreid betalen, dan vragen wij jou om het ticket aan te kopen waar bij staat "gespreid betalen". Hierdoor betaal je €128, 33,- i.p.v. €385,- in een keer.

Reviews

 
"De boodschappen die ik van Stacy heb meegekregen waren allemaal spot on. Het was precies wat ik nodig had om weer stappen vooruit te kunnen zetten en te durven vertrouwen: op mezelf en op het universum. Stacy werkt heel intuïtief, ze geeft wat op dat moment nodig is voor jou. Ze verwoord alles helder en vanuit liefde. Ik voelde me vanaf de eerste minuut 100% veilig en vertrouwd bij haar. Haar woorden kwamen binnen, maar voelden tegelijkertijd als een warme hand in de rug om dichter bij mijn essentie te komen. Ze is ontzettend goed in wat ze doet en doet dit met zoveel passie, puurheid en plezier. Ook de nazorg: een dag later even checken hoe alles is geland...zo fijn! Ik merk sinds ik bij Stacy ben geweest dat ik meer in verbinding sta met mezelf en dingen zijn gaan stromen in mijn leven. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik heb in Stacy iemand gevonden waarbij ik mezelf, door wie zij is als mens en door wat zij doet, over tien jaar nog steeds terug zie keren."

Nanda, @mijnstoryteller 


 
"I experienced several healing sessions with Stacy and each one has been so illuminating and healing in its own sacred way. Stacy opens a beautiful safe space to be in a state to receive messages and all that is ready to be heard, felt and seen. Many times I felt my whole DNA structure is reprogrammed and felt a complete shift in the days after. Stacy is very caring, empathetic and listens closely to what is on your heart. I can highly recommend to everyone a reading and healing session with her."

Britta

Lieve Stacy, gisteravond mocht ik bij de healing aanwezig zijn en dat was echt een hele mooie fijne warme ervaring. ZO bedankt. En ook voor de praaachtige energetische tekening. Die blijf ik in mijn journal bij me dragen.

 Alles is nu pas een beetje aan het landen, en ben er nu even voor aan het zitten. Ik heb de orakelkaart Birds mogen ontvangen. En vrijheid is een van mijn belangrijkste kernwaarden dus voelde het heel "logisch" dat ik deze van jou ontving.
Maar het mooie vind ik, ik vroeg vorige week om een teken van de kosmische bron en dat was een uil. En ik kijk nu nog even goed naar de kaart en er staat dus een uil op. Zie ik echt nu pas.

Tijdens de healing voelde ik heel sterk de behoefte om een wereld te creëren waarin mijn toekomstige dochter 100% vrouw zou mogen zijn. En in mijn droom vannacht was ik zwanger!

Wat alles voor mij betekent en inhoud, dat zal vanzelf op z'n plek vallen. Ik ben je in ieder geval dankbaar voor deze mooie boodschappen die er door zijn gekomen dankzij jou.

Veel liefs! 


Afgelopen week heb ik bij Stacy een Soulbirth en Zielsklik gehad en man wat ben ik nog steeds aan het nagenieten. Ik kwam bij Stacy met een steeds terugkerende fysieke klacht en het gevoel dat ik mezelf in een beklemmend keurslijf hield. Zij raadde mij deze behandeling aan en toen ik doorlas wat deze behandeling inhield, kwamen er al tranen omhoog. Alsof mijn hele lichaam riep,, doe dit alsjeblieft we hebben dit nodig om thuis te komen´´. Het voelde heel uitnodigend.
 
Toen ik bij Stacy binnenkwam voelde ik weer een heel sterk dat uitnodigende gevoel. Alsof weer alles in mij zei, wees welkom we gaan thuiskomen. We begonnen de sessie met het bespreken van mijn klachten en al gauw kwam er heel veel naar voren uit vorige levens. Vervolgens begonnen we aan de Soulbirth. Na de sessie voelde ik eerst even niet zoveel en kreeg ik de tijd om even te zijn en te voelen. Toen ineens raakte het mij zo erg dat ik moest huilen, het voelde eindelijk alsof ik niet meer alleen was. Een hele verademing en gevoel van veiligheid.
 
Daarna kwam de Zielsklik sessie. Het leuke is dat ik zelf erg heldervoelend ben en ik kon precies voelen wat Stacy allemaal aan het doen was. Ze ging eerst al mijn chakra’s langs en degene die uit balans waren zette zij weer goed. Met name mijn hartchakra stond helemaal verkeerd en nadat zij deze in balans had gezet voelde hij zo sterk en helemaal open. De zielsklik zelf was helemaal bijzonder. Langzaamaan kon ik voelen dat mijn ziel steeds meer naar binnen stroomde en kon ik ook precies voelen wanneer Stacy klaar was. Sindsdien voel ik mij zo zen en compleet, alsof ik maar blijf nagenieten en stralen. Vooral rond mijn hartchakra voelt het warm en krachtig. Deze energetische sessie is zo krachtig geweest en de nasleep is heerlijk. Ik heb vele energetische sessies mogen ondergaan en zelf mogen geven, maar deze sessie overstijgt ze allemaal. Heel dankbaar dat Stacy op mijn pad is gekomen en dat ik mezelf dit voor 2022 cadeau heb gegeven.


- Lauri -


Lieve Stacy,
Achteraf is alles nog veel mooier en intenser dan dat het op het moment zelf leek! Zo bijzonder.
Ik vond het heel bijzonder dat ik de aanwezigheid van iets of iemand rechts van mij voelde...  En voelde mij vandaag ook heel fijn, energiek en licht. Mijn ogen zijn echt geopend hoor! Dat ik niet alleen ben maar dat er altijd spirits etc in de buurt zijn...   Wil zeker nog eens een reis maken!! ❤  Dank lieve Stacy


- Charelle -

I was so in awe after my reading/healing session with Stacy. She has such a fine energy and you feel welcome the moment you step in. Everything she said resonated deeply with me and her intuitive knowing is so special. I also really liked that she gave me concrete tips on how to deal with the information I received from the reading. To round it up I received a very nice healing - I left with a feeling of alignment, having been seen and also totally relaxed.🦋- Anna -