Rest Reset Retreat 'Coming home to who you are'. Zondag 14 januari. 10.00 -16.00 uur

Standaard verzending 2 - 4 Werkdagen

Bij dit retreat gaan we terug naar de basis. Thuiskomen bij jezelf. In rust - weten - zijn - healing - omarming.

Een reis van herinneren, wie je diep van binnen bent. Een reis naar jouw verlangen en je wensen. Waar mag jij voor gaan staan?
Een retreat waar alles mag versmelten en jij thuis mag komen bij jezelf. Daar in je hart, in de heling.

We reizen in ceremoniële setting door de windrichtingen heen. Van het Westen naar het Noorden. Vanuit het Noorden naar het nieuwe licht uit het Oosten en sluiten we af in het Zuiden. Daar waar alle heelheid in jouw ligt.

Dit retreat maakt dat je opgeladen en geheeld thuiskomt. Letterlijk. Hernieuwd in je eigen ik, in wie je echt bent. Middels de 4 windrichtingen reizen we door de 4 elementen die wij rijk zijn. Het water, het vuur, de aarde en de wind. Deze elementen worden gedurende deze dag tijdens de vier programma onderdelen verweven. Afgestemd op de energie die in ons huist.

Meer informatie

Voor wie is 'Comming home to who you are'? Dit retreat is voor ieder die zich geroepen voelt. Voor een ieder die tot stilstand wil komen. Voor een ieder die kennis wilt maken met spiritualiteit en voor diegene die al jaren dit pad ontvangt. Waar je ook staat en wat je ook ervaart. Dit is voor iedereen zo mooi om te ontvangen. Het geeft zoveel licht. Zoveel ruimte, veiligheid en zijn. Een healing met alle elementen. Met wat jij nodig hebt en mag ontvangen.

Bewandel dit prachtige, diepgaande en helende pad. En wel op zondag 14 januari.

Het wordt prachtig!
Je bent zo welkom, ga mee op deze reis.


Het programma

Created with Sketch.


10.00 - 10.15 uur Aankomst
10.15 - 11.00 uur Warm welkom, opening & de diepte in
11.00 - 12.15 uur Vanuit de aarde, welkom lieve jij.
12.15 - 13.15 uur Waterflow als hartslag. Terug naar de basis, daar waar je bent geboren.
13.15 - 14.00 uur Heerlijke verwarmende lunch
14.00 - 15.00 uur Van innerlijk ik & aura naar auraspray
15.15 - 16.00 uur   Ontvlam het vuur, jouw innerlijke kracht.
Integratie & check out

 
* Het programma is onder voorbehoud.
Het kan zijn dat er wijzigingen in het programma zijn wanneer er blijkt dat de groep een andere invulling nodig heeft. Wij zullen ons met boven afstemmen om de juiste frequentie uit te zetten en het programma daar op af te stemmen. Onze zielen en gidsen zijn leidend voor de invulling voor het programma. Zodat men precies zal ontvangen wat nodig is voor een diepgaande en transformerende ervaring.  


Bereikbaarheid

Created with Sketch.

LUZ is gevestigd in de voormalige Philipsfabriek gebouw B, Roermond.

Het adres is Bredeweg 10 6042GG Roermond


Parkeren is gratis, aan de Bredeweg. 
Je fiets mag op het terrein zelf staan.

LOOPROUTE vanaf Bredeweg

INGANG:
* Je loopt ter hoogte van Bredeweg 10 door de poort het Weerstand terrein op. Het gebouw aan je rechterkant is gebouw B.
* Je loopt buiten rechtdoor tot het einde van het gebouw.
* Daar ga je naar rechts.
* De vierde rode deur die je daar ziet is de ingang.

Belangrijke informatie en voorwaarden

Created with Sketch.

Welkom, wees o zo welkom!
Wat mooi dat jij op deze plek bent beland.
Om jou een aangename ervaring te geven en alles zo helder mogelijk aan te geven, werken wij ook met het kopje 'Belangrijke informatie en voorwaarden'.

Oke, ik wil een ticket boeken of ik heb een ticket geboekt wat nu?
Wat mooi, wij kunnen niet wachten om jou te verwelkomen! Jij hoeft nu niets te doen. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk het factuur en het ticket ontvangt. Welke als bewijs van toegang dient.

Wat moet ik meenemen & wat is het exacte adres van de Retreat locatie?
Goeie vraag! Na betaling ontvang jij het ticket dat je hebt aangekocht. Hier staan alle adresgegevens op. Daarnaast ontvang jij uiterlijk 2 weken voorafgaand aan het retreat, per mail een informatiebrief met alle laatste informatie die jij nodig hebt voor deze dag.

Ik ben mij niet bewust van een bepaalde thema waar ik tijdens de halve retreat dag aan wil werken, is dat erg? Het is niet noodzakelijk om op voorhand al te weten wat/welke patroon, om innerlijk werk vraagt. Waar je naar wilt kijken en wat je wilt/mag ontvangen. Het is ook helemaal niet erg als je (nog) geen thema hebt waar je aan wilt werken. Het zal zich tijdens het retreat vanzelf duiden. Wij kunnen ook altijd helpen en handvatten bieden. Dus maak je geen zorgen.

Whoeps, ik ben vergeten te melden dat ik een allergie heb, wat moet ik doen?
No, worries! We got you. Neem even telefonisch contact op om jou wensen te bespreken. Dan zorgen wij ervoor dat er passend eten aanwezig is.

Persoonlijke gegevens
Bij het aankopen van jou ticket/als jij jouw ticket hebt aangekocht, vragen wij jou naar jouw gezondheid en medicijngebruik. Dit doen wij omdat wij zorg dragen voor jou veiligheid én gezondheid en daarbij graag op de hoogte zijn van eventuele contra-indicaties. Bij een psychotisch verleden dienen wij helaas te melden dat deelname is uitgesloten. Dit in verband met dat spiritualiteit en (trans)reizen, een psychose uit kunnen lokken. Voor meer informatie over dit gegeven mag je contact opnemen. Wanneer je zwanger bent/een kindje draagt/borstvoeding geeft, ben je van harte welkom op dit fijne retreat. Geef deze informatie wel graag aan ons door. Dan stemmen wij de energie daar op af.

Locatie & start van de dag
- Er is genoeg parkeergelegenheid op de retreat plek. Mocht jij andere deelnemers mee willen nemen, laat ons dit dan weten dan kunnen we kijken of er mensen mee willen rijden. Mocht je willen carpoolen, dan kun je dit ook bij ons aangeven. Dan kijken wij of jij met iemand mee kunt rijden.

- Wees graag op tijd. Het is fijn als je rustig aan kunt komen en even kunt landen/rond kunt wandelen. Of juist met een kopje thee plaats kunt nemen aan het water wat tot in de verte rijkt. All good! Calculeer genoeg reistijd in om - bij eventuele file/vertragingen alsnog - op tijd te zijn.


 Wat is niet inbegrepen?

- Reiskosten naar de locatie toe.
- Persoonlijke uitgaven, voor- tijdens en na-   
  het retreat.
- Annulerings- en reisverzekering. Deze dien je zelf af te sluiten wanneer je verzekerd wilt zijn.

Annuleren

Mocht jij onverwacht toch niet deel kunnen nemen, dan ben je vrij om je ticket aan iemand anders te geven/te verkopen. Wij geven helaas geen refund bij dit dag retreat.


Disclaimer

Je bent én blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor jezelf, je eigen handelen en gezondheid.
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor jou geestelijke-, mentale en lichamelijke gezondheid. 
Neem alsjeblieft geen waardevolle en/of dure spullen mee naar het retreat. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigde en/of missende eigendommen.
Wanneer je een ticket aanschaft ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de annuleringsvoorwaarden en alle informatie zoals deze is genoemd op de webpagina én de ticketpagina van het Rest Reset Retreat.