Rest Reset Retreat 'Listen to the path of the hart' Zondag 12 november 10.30 - 17.00 uur

Standaard verzending 2 - 4 Werkdagen

Welkom lieve zielen,
Het One Day Retreat mag ook dit jaar weer zijn. De 2de editie gaat van start naar een zeer goed ontvangen 1ste editie. Het Day Retreat zal op dezelfde prachtige plek zijn als vorig jaar. Welke ons een fijne, lichte en warme locatie in Amsterdam-Noord biedt. Om te Verstillen - Bereizen - Bezielen - Zien - Zijn.

Deze One Day Intensive nodigt je uit. Om te zijn. Te ervaren wat er nu is. Te ervaren wat je lichaam van jou vraagt. En wat het je influistert. Het retreat is een prachtige uitnodiging om naar oude pijnen en overtuigingen af te zakken, naar zielswensen te reizen en intenties neer te zetten.

Laat je uitnodigen door de kracht van stilte en ceremonies. Ga mee op reis, zondag 12 november 2023 komen wij samen.

Keer terug naar je essentie en wie je bent. Keer terug in de stilte en laat je meenemen in dit diepe transformatieve proces.

Voor uitgebreide informatie over het Rest Reset Day Intensive nodigen wij jou uit om de daarvoor bestemde pagina te bezoeken.

Wat kun je tijdens dit One Day Retreat ervaren?

- Verstilling
- Healing
- Zelfliefde
- Transformatie
- Inzichten die tot je komen
- De onuitputtelijke kracht in jezelf
- Transformatieve processen
- Sjamanistische reizen

Het Programma

Created with Sketch.

Zondag 12 november

10.30 - 10.45 uur Warm welkom/inloop
10.45 - 11.15 uur   Kennismaking
11.15 - 13.00 uur   Rebirth - you're inprint,  
                              transform you're pain,
                              remember you're 
                              wishdom
13.00 - 14.00 uur  Gezamenlijke lunch in stilte
14.30 - 16.15   uur  - Embracing who you are -
                               De galactische cirkel naar 
                               bevrijding, healing en verbinding
16.15 - 17.00 uur   Integreren + check out
 * Het programma is onder voorbehoud.
Het kan zijn dat er wijzigingen in het programma zijn wanneer er blijkt dat de groep een andere invulling nodig heeft. Wij zullen ons met boven afstemmen om de juiste frequentie uit te zetten en het programma daar op af te stemmen. Onze zielen en gidsen zijn leidend voor de invulling voor het programma. Zodat men precies zal ontvangen wat nodig is voor een diepgaande en transformerende ervaring.

FAQ

Created with Sketch.

Help! Ik wil graag mee maar ik heb weinig ervaring, kan ik dan wel meedoen?
Lieve jij, Wat mooi dat jij graag mee wil.
Het is fijn als je al een keer hebt gemediteerd of bijvoorbeeld al eens in stilte hebt gezeten. Verder is het niet noodzakelijk én niet nodig om eerder te hebben deelgenomen aan een retreat en/of spirituele sessies/ceremonies. Mocht je vragen hebben, wij helpen je graag. Neem vooral contact met ons op.

Help! Ik wil mee maar heb geen paypal om het ticket af te rekenen.
Lieve jij,
No, worries. We got you're back!
Stuur ons even een berichtje dan sturen we jou een factuur toe. Zodra deze is betaald is het ticket voor jou!

Ik heb geboekt, wat nu?
Wauw, wat een prachtig cadeau heb jij jezelf gegeven! Wees welkom. We gaan er een prachtig Day Retreat van maken. Je ontvangt z.s.m. per mail een ontvangstbevestiging. Daarnaast ontvang je ook twee weken voorafgaand aan het Day Retreat een nieuwsbrief en de adresgegevens.

 Ik heb al (veel) ervaring met mediteren, ceremonies en innerlijk werk, is dit Day Retreat dan wel zinvol?
Lieve Jij,
Elk mens en elke ziel heeft zijn eigen proces en (ziels)bestemming. Het kan zijn dat de een al eerder op zijn/haar pad terecht is gekomen en de ander pas op een veel later moment of pas nú. Wij zijn van mening dat dit Day Retreat voor een ieder zinvol, verdiepend en transformerend zal zijn. Omdat we de groep klein houden, is er veel individuele aandacht. Stacy zal daarnaast de energie en ceremonies zo afstemmen dat een ieder de diepte in kan gaan. In de mate waarin dit goed voelt voor een ieder.

Ik ben mij niet bewust van oude trauma's, patronen en ik heb (nog) geen thema waar ik aan wil werken, is dat erg? Het is niet noodzakelijk om op voorhand al te weten wat/welke patronen, om innerlijk werk vraagt. Het is ook helemaal niet erg als je (nog) geen thema hebt waar je aan wilt werken. Het zal zich tijdens het Day Retreat vanzelf duiden. Wij kunnen ook altijd helpen en handvatten bieden. Dus maak je geen zorgen.

Belangrijke info & voorwaarden

Created with Sketch.

- Wij dragen zorg voor jou veiligheid én gezondheid. Dit houdt in dat wij graag op de hoogte zijn van jou gezondheid en medicatiegebruik (denk hierbij aan ADHD medicatie of bijvoorbeeld een psychotisch verleden). Alsmede of je een kindje draagt (zwanger bent) of borstvoeding geeft. Dit is belangrijk om te weten in verband met de sjamanistische (trans)reizen en de ceremoniële cacao. Maar ook in het afstemmen en uiteenzetten van de juiste energie.

Wij vragen jou hiermee om verantwoordelijkheid te nemen als ook transparantie en eerlijkheid naar ons toe. Uiteraard blijf jij zelf eindverantwoordelijk voor jou gezondheid.

- Wees graag op tijd. Het is fijn als je rustig aan kunt komen, je spulletjes neer kunt leggen en nog even kunt landen/rond kunt wandelen.
Calculeer genoeg reistijd in om - bij eventuele file/vertragingen alsnog - op tijd te zijn.

- Neem geen dure spullen mee naar het One Day Retreat. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal, schade en/of verlies van persoonlijke eigendommen. En kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld.

De volgende uitgaven zijn niet inbegrepen;
- Reiskosten naar de locatie toe.
- Persoonlijke uitgaven, voor- tijdens en na-   
  het One Day Retreat.
- Annulerings- en reisverzekering. Deze dien je zelf af te sluiten wanneer je verzekerd wilt zijn.


Bij aangekochte tickets kan geen refund worden gegeven. Indien er sprake is van ziekte of uitval, mag het kaartje aan een ander worden gegeven.

Disclaimer

Je bent én blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor jezelf, je handelen en gezondheid.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor jou geestelijke-, mentale en lichamelijke gezondheid. Zowel voor-, tijdens als na het retreat.

Wanneer je een ticket aanschaft ga je akkoord met de algemene voorwaarden en alle informatie zoals deze is genoemd op de webpagina én de ticketpagina van het One Day Retreat.