Privé familiesysteem opstelling

Standaard verzending 2 - 4 Werkdagen

Wees welkom in de wonderlijke wereld van de systeem opstellingen. Daar waar een nieuwe wereld open gaat. Met een familiesysteem opstelling kun je kijken naar de oorsprong van blokkades, trauma's, terugkerende patronen en verschillende vraagstukken.

Meer informatie

Tijdens een familiesysteem opstelling ga je kijken naar de oorsprong van jouw blokkade, trauma, patroon of vraagstuk. Welke zonder dat wij dat het doorhebben en daarmee onbewust, een oorsprong heeft in het familiesysteem. In een privé consult ga je (delen van) jouw familie opstellen om te kijken naar de bron/ de kern van jouw vraagstuk. 
Dit doen wij samen (met zijn tweeën) aan de hand van houten poppetjes, objecten zoals edelstenen, kaarsjes en veertjes maar ook met pen & papier. Je hoeft dus niet letterlijk familieleden mee te nemen naar dit consult. Het mag helemaal over jouw gaan. Jou wens en jou verlangen.

Al vragen stellend, aftastend en voelend zal zich vanuit "het veld" presenteren wat er nu aan de hand is. Wat gezien, gehoord, verteld en gevoeld mag worden. Om zo steeds verder af te zakken en te helen wat geheeld mag worden.

Zo kan er naar voren komen dat jij een last op je hebt genomen die niet van jouw is. Maar bijvoorbeeld van je overgrootouders. Zonder dat jij dat wist. Of dat het leven niet lekker stroomt omdat jij niet op je eigen plek staat. Zoals deze voor jouw is bedoeld. Maar dat je onbewust bent opgestegen en boven je ouders bent gaan staan, zoals je dat systemisch werk noemt. Of misschien draag jij wel iets mee van (tientallen) jaren geleden, nog voordat jij überhaupt geboren was. Een gebeurtenis waar nooit over is gesproken. Waardoor jij nu tegen bepaalde thema's, blokkades en/of patronen loopt. En het leven niet volledig kan ontvangen.
Kan aannemen en de volle stroom van het leven mag ontvangen.

Door in een opstelling te stappen zie, voel en hoor je alle facetten voorbij komen die voor jou van belang zijn. En kan er een prachtige transformatie worden doorgaan.
Het is diep helend om eindelijk op jouw plek te mogen staan. Om te omarmen wat is en terug te geven wat niet van jouw is.

Na een opstelling ga je meer vrijheid ervaren. Kom je meer tot jezelf en hoe het voor jou bedoeld is.Instructies & voorwaarden

Created with Sketch.

- Na het aankopen van een privé consult voor het ontvangen van een familiesysteem opstelling neem ik telefonisch contact met je op. Wanneer je dit prettig vindt, mag je ook altijd contact met mij opnemen. Zo kunnen wij de (hulp)vraag/blokkade bekijken en de sessie inplannen.

- Mocht je vragen hebben over of jouw vraagstuk, trauma, patroon of blokkade wel opgesteld kan worden, dan kun je altijd kosteloos contact opnemen.

- Ben je onverwachts verhinderd? Neem dan uiterlijk 24 uur van tevoren contact met mij op zodat de afspraak kosteloos verzet kan worden. 
Als de afspraak in minder dan 24 uur wordt verplaatst, dan ben ik genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen. Op het moment dat er sprake is van een no-show/geen afzegging, wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. 

- Binnen het ontvangen van een opstelling kunnen geen helende bewegingen worden afgedwongen als het veld/de energie daar nog niet (aan toe) is. Het veld laat zien wat gezien mag worden. Dit dient altijd gerespecteerd te worden. Een opstelling vindt plaats/wordt altijd vervormd voor jezelf en vanuit je eigen vraag. Je kunt geen opstelling doen voor een ander. Dus om bijvoorbeeld je vader beter in zijn vel te laten zitten. Maar bijvoorbeeld wel om zelf fijn op je eigen plek te staan.