Het Retreat is volgeboekt!

Wil je op de reserve lijst? stuur dan een mailtje (klik hier)


- Rest Reset Retreat -

Back to basic, Magic from within

Hand in hand met de mystiek van het hoge noorden, gaan wij op avontuur

Een weekend lang in een écht sprookje

Van 27 september t/m 29 september

Stel je voor... een adembenemende plek, magisch en sprookjesachtig.

Berusting, fijn, veilig en liefdevol, als een warme deken om je heen. Met je rugzak of koffer loop je het pad af... En daarmee laat je alles achter. Je voelt aan alles; dit is het nieuwe begin. Je stapt in en laat alle oude lagen los. Je komt aan bij het kampvuur en de magische yurt. Schoenen uit en lekker met de voeten in de aarde. Magie in de lucht. Je komt thuis.

 

Wij (Francis & Stacy) heetten je van hart welkom in het prachtige bos, 1.75 ha groen en natuur. Verstilling en zijn. Er hoeft even helemaal NIETS. Je bent een met de natuur, terug naar jouw basis. Doen en laten waar je zin in hebt. Slapen onder de sterrenhemel, in je eigen tent(je) of in de yurt. Wandelen met het ritme van de natuur.

 

Terug naar jouw eigen oerkracht en waarom je hier bent gekomen.

Een weekend lang magie maken, je laten onderdompelen door de meest fijne helende energie. Prachtige warme ceremonies. Mantra zingen, kampvuur, yoga, estatic dance, healingen, meditaties, one with silence en meer.

 

Het wordt een prachtige reis, magic from within.

Wees welkom, ga mee! 

 

Wat gaan we doen?

Na prachtige edities van verschillende door ons gegeven retreats, is de volgende reis daar. 

Vrijdag 27 september verwelkomen wij jullie vanaf 16.00 uur. Zo kun je lekker op ontdekking in het stukje privé bos. Of juist bijkomen en voor je uit staren met een kopje thee. Wellicht zet je ook je tentje op, alles is goed. Als het beter uitkomt, kun je er ook voor kiezen om rond 17.30 uur aan te komen. Dan starten wij met zijn allen het retreat en zal er een heerlijke soul filling maaltijd op ons wachten.

 

Datum, locatie & meer

We komen van Vrijdag 27 september t/m Zondag 29 september samen in Schagerburg. Op de magische plek met de sacred yurt. 

 

Vrijdag 27 september

16.00 - 17.30 Aankomst

17.30 - 18.30 Warm welkom + Q and A

18.30 - 19.30 Soep blessing + Potluck

19.30 - 20.45 Afwassen & vrije tijd, lekker aankomen & landden

20.45 Passengers of the rite, basisprincipes & elementen - walk true

21.30 Avondceremonie - The passengers of the rite, Physical body

 

Zaterdag 28 september

7.30 - 8.00 Yoga

8.15 - 9.00 Ontbijt + afwas

9.00 - 10.00 Vrije tijd + stilte

10.00 - 12.00 The passengers of the rite, Personal suffering

12.30 - 13.30 Lunch + afwas

13.30 - 15.00 Vrije tijd + stilte

15.00 - 17.30 Smudgeveer maken + estatic dance

18.00 - 19.00 Avondeten + afwas

20.00 Passangers of the rite - Human connections

21.30 Kampvuur 

 

Zondag 29 september

5.45 Passanger of the rite - The letting go

8.30 Samen ademen, good morning

9.15 - 10.15 ontbijt + afwas

11.30 The naked trought - The transformative true YOU - Cleanse

13.00 Stilte doorbreken & closing the circle

13.30 Lunch & after talk

14.30 Check out

 

* Het programma is onder voorbehoud.

 

 Het kan zijn dat er wijzigingen in het programma zijn wanneer er blijkt dat de groep een andere invulling nodig heeft. Wij zullen ons met boven afstemmen om de juiste frequentie uit te zetten en het programma daar op af te stemmen. Onze zielen en gidsen zijn leidend voor de invulling voor het programma. Zodat men precies zal ontvangen wat nodig is voor een diepgaande en transformerende ervaring.  

 

 

Voor wie?

Voor wie is het Back to Basic Retreat? Dit retreat is voor iedereen die zich geroepen voelt. De sensatie zoeker, de schatzoeker, de puur goud in jezelf vinder, de ik wil mezelf zijn-zien, de ik eindelijk op de eerste plaats, de ik wil rust wens'er en alles daar binnen- en daar buiten. Wees welkom om terug te gaan naar jouw basis en wie je ten diepste bent. Het grootste cadeau wat jij jezelf kunt geven.

 

Dit retreat is - zoals de naam al doet vermoeden - basic. Je slaapt in de yurt of in een zelf meegebrachte tent. We stoken zelf ons vuur en zijn enkel samen met basic benodigdheden. Alles gaat eenvoudiger en meer in ons natuurlijke ritme. Er zal ons uiteraard aan niets ontbreken maar we werken zo puur en basic mogelijk. Dit brengt ons bij onszelf en laat oude patronen los. Weg van de ruis.

We halen de filter van de ogen en de noice cancelling van de oren. Dagelijkse maniertjes/gebruiken vallen weg, zodat we weer echt kunnen gaan voelen en ervaren. Van wat we echt willen.

 

Dit zorgt voor opschoning, verstilling en het weer puur kunnen waarnemen van wat er ligt.

Het is een prachtig avontuur en een diep transformatieve reis.

Een ervaring voor het leven.

 

Naast alle prachtige ceremonies is er alle ruimte om invulling te geven aan je hartenwensen. Zo kun je tot rust komen en een zijn met je eigen ritme.

 

Na dit retreat weekend;

- Weet jij weer waar je staat & wat je nodig hebt.

- Is er rust & helderheid. Welke je nodig hebt om jouw koers te bepalen.

- Voel je je diep geheeld en gesteund.

- Heb je het oude los gelaten en het nieuwe omarmt.

- Heb je blokkades aangekeken en kan alles weer stromen.

 

Prijzen & meer

Ticket info

Om iedereen een kans te geven op een plek in dit retreat, hebben we voor het eerst 2 ticketprijzen beschikbaar.

Zodat je naar jouw budget kunt betalen.

Het lage tarief is €250,- en het hoge tarief is €350.-.

Ofwel de Zon tickets (€250,-) en de Maan tickets (€350,-).

Let op; er zijn een beperkt aantal Zon tickets beschikbaar en op = op.

 

Met jouw ticket heb je toegang tot het verblijf, de overnachtingen, alle ceremonies en het eten (2x ontbijt, 2x lunch, 2x avondeten, snacks, koffie, water en thee).

 

We houden de groep klein zodat er veel persoonlijke aandacht is. Dit houdt in dat we minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers ontvangen. De ceremonies worden in het nederlands gegeven.

"Ik ben. En daarmee één met dat wat is. Dat is het grootste goed".

Locatie

Wij komen samen op een prachtige locatie in Schagerburg. Een plek van weldaad en overvloed, dat wat de natuur ons biedt. Het is echt een unieke plek. Ongerepte natuur, een tuin van 1000m2 en een privé bos van 1.75 ha. Waar we ons hart kunnen ophalen en kunnen zijn met wat is.

 

Parkeren & OV

Je kunt zowel met de auto als het OV komen. Wanneer je met het OV komt kunnen wij jou bij de dichtstbijzijnde bushalte ophalen. De auto kun je op de retreat plek of dichtbij de retreat plek parkeren.

 

 

FAQ

Help! Ik wil graag mee maar ik heb weinig ervaring, kan ik dan wel meedoen?

Lieve jij, Wat mooi dat jij graag mee wilt.

Het is fijn als je al een keer hebt gemediteerd of bijvoorbeeld al eens in stilte hebt gezeten. Verder is het niet noodzakelijk én niet nodig om eerder te hebben deelgenomen aan een retreat en/of spirituele sessies/ceremonies. Mocht je vragen hebben, wij helpen je graag. Neem vooral contact met ons op.

 

Help! Ik wil mee maar ik krijg de betaling niet voldaan. Wat moet ik doen?

Lieve jij,

No, worries. We got you're back!

Stuur ons even een berichtje dan sturen we jou een factuur toe. Zodra deze is betaald, is het ticket voor jou!

 

Ik heb geboekt, wat nu?

Wauw, wat een prachtig cadeau heb jij jezelf gegeven! Wees welkom. We gaan er een prachtig dag retreat van maken. Je ontvangt z.s.m. per mail een ontvangstbevestiging. Daarnaast ontvang je ook twee weken voorafgaand aan het retreat een nieuwsbrief en de adresgegevens.

 

Ik heb al (veel) ervaring met mediteren, ceremonies en innerlijk werk, is dit  Retreat dan wel zinvol?

Lieve Jij,

Elk mens en elke ziel heeft zijn eigen proces en (ziels)bestemming. Het kan zijn dat de een al eerder op zijn/haar pad terecht is gekomen en de ander pas op een veel later moment of pas nú. Wij zijn van mening dat dit Retreat voor een ieder zinvol, verdiepend en transformerend zal zijn. Omdat we de groep klein houden, is er veel individuele aandacht. Stacy zal daarnaast de energie en ceremonies zo afstemmen dat een ieder de diepte in kan gaan. In de mate waarin dit goed voelt voor een ieder.

 

Ik ben mij niet bewust van oude trauma's, patronen en ik heb (nog) geen thema waar ik aan wil werken, is dat erg? Het is niet noodzakelijk om op voorhand al te weten wat/welke patronen, om innerlijk werk vraagt. Het is ook helemaal niet erg als je (nog) geen thema hebt waar je aan wilt werken. Het zal zich tijdens de ceremonies vanzelf duiden. Wij kunnen ook altijd helpen en handvatten bieden. Dus maak je geen zorgen.

Belangrijke info

- Wij dragen zorg voor jou veiligheid én gezondheid. Dit houdt in dat wij graag op de hoogte zijn van jou gezondheid en medicatiegebruik (denk hierbij aan ADHD medicatie of bijvoorbeeld een psychotisch verleden). Alsmede of je een kindje draagt (zwanger bent) of borstvoeding geeft. Dit is belangrijk om te weten in verband met de sjamanistische (trans)reizen. Maar ook in het afstemmen en uiteenzetten van de juiste energie.

 

Wij vragen jou hiermee om verantwoordelijkheid te nemen als ook transparantie en eerlijkheid naar ons toe. Uiteraard ben én blijf jij zelf eindverantwoordelijk voor jouw gezondheid en zijn.

 

- Wees graag op tijd. Het is fijn als je rustig aan kunt komen, thee kunt drinken en even kunt landen/rond kunt wandelen. Calculeer genoeg reistijd in om - bij eventuele file/vertragingen alsnog - op tijd te zijn.

 

- Neem geen dure spullen mee naar het Retreat. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal en/of verlies van persoonlijke eigendommen. En kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld.

 

De volgende uitgaven zijn niet inbegrepen;

- Reiskosten naar de locatie toe.

- Persoonlijke uitgaven, voor- tijdens en na-  

  het Retreat.

 

Bij aangekochte en/of gereserveerd tickets kan geen refund worden gegeven. Indien er sprake is van ziekte, uitval of annulering, mag het kaartje aan een ander worden gegeven of verkocht. Stel ons indien je hier gebruik van wilt maken, wel even op de hoogte.

 

Back to basic.... Hoe basic, is basic?

Goeie vraag! Basic is basic. Al zal er ons aan niets ontbreken. We gaan helemaal terug naar dat wat er diep in ons ligt. We gaan naar verstilling en voelen.

In het dagelijkse leven zijn we gewend aan allerlei luxe artikelen. Vele verschillende dingen die we kunnen doen. Alles afdichten en wegstoppen..

Onze telefoon als afleiding...

Tijdens het retreat gaat onze telefoons uit. De grootste afleidingsbron. Daarnaast vragen we jou zo basic mogelijk in te pakken. Kleding die vies mag worden en waarin jij geheel fijn en comfortabel kan zijn. Dingen als make up heb je niet nodig. We gaan zonder lagen deze dagen door. Waarvan make-up er ook 1 is.

Wat is er wel?

 

Er is hier een fantastische yurt met eindeloze ongerepte natuur. We maken liefdevollende helende maaltijden. Omdat we zo een met de natuur zijn en zo dichtbij de natuur zijn, zijn de maaltijden simpel. Maar wel soulfilling en met heel veel liefde en passie gemaakt.

 

Voor nu, heel veel liefs & tot gauw.

Daar waar wij samenkomen.

 

En zullen zijn.