Sessies

Kijk rustig rond tussen alle sessies die ik aanbied. Voel wat het meeste resoneert. In je hart en in je zijn. Bij vragen kun je contact opnemen. Ook als je wilt sparren over wat het meest passend voor jouw is. Of als je iets zoekt dat niet tussen het huidige aanbod staat. Combinaties maken tussen behandelingen is mogelijk. Net als het vormgeven van een langer en persoonlijk afgestemd traject. Als je een ceremonie of dag door mij ingevuld wilt hebben (voor bijvoorbeeld een mother blessing, een bedrijfsuitje of om jezelf met geliefden te vieren) dan kun je contact opnemen om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

Reading

Tijdens een reading kijken we naar wat er in jouw speelt. Als medium ben ik de spiegel van jouw lichaam & ziel. Dit betekent dat ik kijk naar wat er in jouw gebeurd en graag gezien wilt worden. Tijdens een sessie stem ik mij af op wat er ligt. We reizen af naar de thema's die besproken en gezien willen worden. Bij deze sessie kan er gebruik worden gemaakt van tarot en/of orakelkaarten. Maar ook vorige levens kunnen aan bod komen.

 

Een reading geeft inzicht, antwoorden op vragen, overzicht, berusting en een steun in de rug. Het maakt dat je helderder kunt zien en ervaren wat je nodig hebt, waardoor je weer verder kunt gaan.

 

Deze sessie kan zowel face to face als via zoom worden gegeven.

 

Duur: 60 minuten

Kosten: € 99,-  

 

   


Helende massage

Wil je een fijne massage ontvangen? Die eigenlijk nog veel verder gaat dan ontspanning? 

Een massage die heling biedt?

Dan is deze sessie een waar cadeau. Zowel voor jezelf als om cadeau te doen.

 

Bij deze sessie nodig ik je op de massagetafel uit om in jouw diepste staat van zijn en ontspanning te komen. 

 

Tijdens mijn opleiding tot masseuse (die ik in Maleisië heb gevolgd), heeft een zeer ervaren masseuse en tevens vakdocent, mij in liefde alle energiebanen en massagetechnieken geleerd. Zodat ik fijne en diepgaande massages kan geven. De massage maakt dat (on)bewuste emotionele- en lichamelijke blokkades gezien en losgemaakt kunnen worden. 

 

 

Duur: 60 minuten

Kosten: € 80,-*

 

* indien gewenst kan de massage ook op locatie worden gegeven. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Healing

Laat je tijdens een healing meevoeren. Meevoeren naar de herinnering van je eigen ik. Waarin jij je weer helemaal lekker in je vel en lijf kunt voelen, kunt zakken en zijn. Daar waar blokkades worden opgeheven. Tijdens deze behandeling word er een zachte, warme en helende shift gegeven. 

 

Bij een healing werken wij samen aan jouw blokkades. Blokkades in jouw energieveld, frequentie en lichaam bouwen zich gedurende het (dagelijkse) leven op. Deze blokkades kunnen zich onder andere vormen door emotionele en/of lichamelijke spanning en stress. Maar ook door traumatische gebeurtenissen en andere herinneringen die in het lichaam worden opgeslagen. 

 

 

Deze sessie kan face to face of op afstand worden gegeven.

 

Duur: 60 minuten

Kosten: € 99,-

 


Privé familie-systeem opstelling

Tijdens een familiesysteem opstelling ga je kijken naar de oorsprong van jouw blokkade, trauma, patroon of vraagstuk.

Welke zonder dat wij dat het doorhebben - en daarmee onbewust - een oorsprong heeft in het familiesysteem.

 

In een privé consult ga je (delen van) jouw familie opstellen om te kijken naar de bron/de kern van jouw vraagstuk.

Dit doen wij samen (met zijn tweeën) en gebruiken daarbij stiften en papier. Maar ook poppetjes, objecten zoals edelstenen, kaarsjes en veertjes kunnen indien nodig, gebruikt worden.

 

Door in een opstelling te stappen word er een prachtige transformatie doorgegaan. Welke als diep helend word ervaren.

 

Deze sessie kan zowel face to face als via zoom worden gegeven.

 

Duur: 1.5 uur

Kosten: € 122,-

 

 

 

 

 

 

Zielsklik

Wil je een prachtige sessie ervaren waarin je weer helemaal teruggaat naar de essentie? Daar waar alles eindelijk 'op zijn plaats valt'. Waardoor je voelt dat je helemaal compleet bent, zoals het is bedoeld. En het leven kan gaan stromen zoals het voor jouw is. Dan is deze sessie echt iets voor jouw. Deze sessie is als een warm bad, een zeer heilzame en magische sessie. Deze sessie brengt je thuis in je hart, lichaam en ziel.

 

klik hier voor meer info.

 

 

Deze sessie kan face to face of op afstand worden gegeven.

 

Duur: 90 minuten

Kosten: € 122,-

  


Huis Reiniging

Je huis, jouw thuis. Een plek van veiligheid en van rust. Daar waar je helemaal mag zijn. Met jouw plek en eigen (helende) energie

 

Deze sessie is op locatie, live bij jouw thuis. Het is zo ontzettend belangrijk dat jij thuis kan ontspannen, dat je kinderen lekker kunnen slapen en tot spel en ontwikkeling kunnen komen. Dat het huis rustig voelt. Energetisch schoon. Los van spirits. Los van vorige eigenaren. Los van energetische onrust van bijvoorbeeld ruziënde buren. Los van energieën van de buurt en de historie van de buurt. Zoals oorlog. We tasten af wat jouw wensen zijn.

 

Voel je bijvoorbeeld spirits of negatieve energie in het huis? Kun je maar niet goed ontspannen of kunnen je kinderen niet slapen? Ben je verhuisd maar voelt het huis niet van jou? Is er een (dierbaar) persoon overleden en voelt je huis sindsdien onrustig? Ben je alleen thuis maar voelt het alsof je huis vol zit met mensen? Zit jij zelf (of je gezin) thuis in een negatieve spiraal? 

 

Dan is een huiszuivering van grote waarde. En een van de grootste geschenken die jij jezelf kunt geven.

 

 

Duur: +- 2.5 uur

Kosten: €222,-*

*Exclusief km vergoeding/ parkeerkosten Of OV kosten.

 

 

 

 Reviews

"De boodschappen die ik van Stacy heb meegekregen waren allemaal spot on. Het was precies wat ik nodig had om weer stappen vooruit te kunnen zetten en te durven vertrouwen: op mezelf en op het universum. Stacy werkt heel intuïtief, ze geeft wat op dat moment nodig is voor jou. Ze verwoord alles helder en vanuit liefde. Ik voelde me vanaf de eerste minuut 100% veilig en vertrouwd bij haar. Haar woorden kwamen binnen, maar voelden tegelijkertijd als een warme hand in de rug om dichter bij mijn essentie te komen. Ze is ontzettend goed in wat ze doet en doet dit met zoveel passie, puurheid en plezier. Ook de nazorg: een dag later even checken hoe alles is geland...zo fijn! Ik merk sinds ik bij Stacy ben geweest dat ik meer in verbinding sta met mezelf en dingen zijn gaan stromen in mijn leven. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik heb in Stacy iemand gevonden waarbij ik mezelf, door wie zij is als mens en door wat zij doet, over tien jaar nog steeds terug zie keren."

 

 

Nanda, @mijnstoryteller


"How my path crossed with Stacy has been just magical and I am very grateful for her whole hearted and divine support.

I received a reading and a healing massage from Stacy. I felt very seen and heard and Stacy’s warm and welcoming being allowed me to surrender. With everything she shared about the bigger picture of my life I had goosebumps and could feel the truth and depth of what has been brought to the surface. I also received concrete advice on how to proceed from that point and how to dive deeper into my own process.

I can definitely recommend a session with Stacy if you are looking for more understanding on your journey and receive support in your energetic and physical healing."

 

 

- Britta -


"Afgelopen week heb ik bij Stacy een Soulbirth en Zielsklik gehad en man wat ben ik nog steeds aan het nagenieten. Ik kwam bij Stacy met een steeds terugkerende fysieke klacht en het gevoel dat ik mezelf in een beklemmend keurslijf hield. Zij raadde mij deze behandeling aan en toen ik doorlas wat deze behandeling inhield, kwamen er al tranen omhoog. Alsof mijn hele lichaam riep,, doe dit alsjeblieft we hebben dit nodig om thuis te komen´´. Het voelde heel uitnodigend.

 

Toen ik bij Stacy binnenkwam voelde ik weer een heel sterk dat uitnodigende gevoel. Alsof weer alles in mij zei, wees welkom we gaan thuiskomen. We begonnen de sessie met het bespreken van mijn klachten en al gauw kwam er heel veel naar voren uit vorige levens. Vervolgens begonnen we aan de Soulbirth. Na de sessie voelde ik eerst even niet zoveel en kreeg ik de tijd om even te zijn en te voelen. Toen ineens raakte het mij zo erg dat ik moest huilen, het voelde eindelijk alsof ik niet meer alleen was. Een hele verademing en gevoel van veiligheid.

 

Daarna kwam de Zielsklik sessie. Het leuke is dat ik zelf erg heldervoelend ben en ik kon precies voelen wat Stacy allemaal aan het doen was. Ze ging eerst al mijn chakra’s langs en degene die uit balans waren zette zij weer goed. Met name mijn hartchakra stond helemaal verkeerd en nadat zij deze in balans had gezet voelde hij zo sterk en helemaal open. De zielsklik zelf was helemaal bijzonder. Langzaamaan kon ik voelen dat mijn ziel steeds meer naar binnen stroomde en kon ik ook precies voelen wanneer Stacy klaar was. Sindsdien voel ik mij zo zen en compleet, alsof ik maar blijf nagenieten en stralen. Vooral rond mijn hartchakra voelt het warm en krachtig. Deze energetische sessie is zo krachtig geweest en de nasleep is heerlijk. Ik heb vele energetische sessies mogen ondergaan en zelf mogen geven, maar deze sessie overstijgt ze allemaal. Heel dankbaar dat Stacy op mijn pad is gekomen en dat ik mezelf dit cadeau heb gegeven."

 

 

- Lauri -


"Stacy heeft mij met haar sessie een ongekende rust en zelfverzekerdheid gegeven. Iets wat ik niet wist wat bestond, maar ook dankzij haar kon ik het healen uit een compleet onzichtbare wond. Ik ben haar hier erg dankbaar voor, ik voel me hierdoor meer een geheel."

 

 

- Summer Vera - 


 "Je voelt je meteen welkom bij Stacy. Haar energie is puur en warm. Door Stacy ben ik me meer gaan verdiepen in spiritualiteit en probeer ik positiever door het leven te gaan en mijn dromen te achtervolgen. Haar readings en healings massages hebben veel voor mij betekend. Waardevolle woorden die zij prachtig weet te verwoorden. Iedereen zou een Stacy in zijn/haar leven moeten hebben. Op naar meer waardevolle levenslessen"

 

 

- Charlene -


"Wauw wat een bijzondere ziel is Stacy! Inmiddels heb ik al meerdere sessies bij haar mogen ondergaan en hebben ook mijn twee kinderen een zielsklik mogen ontvangen. Met zoveel liefde, compassie en wijsheid. Heb je wat extra guidance nodig? Dan is dit zeker de vrouw waar je naar toe mag gaan. Dankjewel lieve Stacy voor al je Magic."

 

 

- Marijn -


"Wauw, wat een mooie jaarreading. Voelt als "eindelijk". Ik ben er ontroerd door. Je hebt het prachtig doorgegeven. Hartelijk dank hiervoor (L).

 ".. Er is zeker nog werk aan de winkel maar ik ben het met beide handen aan het aanpakken".

 

 

Stefanie -


"Stacy kwam letterlijk omhoog uit de aarde op precies het juiste moment, ik maak geen geintje! Deze bijzondere vrouw heeft voor mij zulke bijzondere dingen gedaan, dat alles weer stroomt en vloeit! Ik ga haar in de toekomst vaker zien. 🙏🏻"

 

 

- Claire - 


 

"Stacyy! Ben super blij met je reading!

Heel waardevol en het maakt me helemaal nieuwsgierig naar het aankomende jaar. Kon me er al heel erg in vinden in ieder geval.

Super bedankt!"

 

 

Paulien Tilstra -


"Lieve Stacy, gisteravond mocht ik bij de healing aanwezig zijn en dat was echt een hele mooie fijne warme ervaring. ZO bedankt. En ook voor de praaachtige energetische tekening. Die blijf ik in mijn journal bij me dragen.

  Alles is nu pas een beetje aan het landen, en ben er nu even voor aan het zitten. Ik heb de orakelkaart Birds mogen ontvangen. En vrijheid is een van mijn belangrijkste kernwaarden dus voelde het heel "logisch" dat ik deze van jou ontving.

Maar het mooie vind ik, ik vroeg vorige week om een teken van de kosmische bron en dat was een uil. En ik kijk nu nog even goed naar de kaart en er staat dus een uil op. Zie ik echt nu pas.

 Tijdens de healing voelde ik heel sterk de behoefte om een wereld te creëren waarin mijn toekomstige dochter 100% vrouw zou mogen zijn. En in mijn droom vannacht was ik zwanger! 

Wat alles voor mij betekent en inhoud, dat zal vanzelf op z'n plek vallen. Ik ben je in ieder geval dankbaar voor deze mooie boodschappen die er door zijn gekomen dankzij jou."

 

Veel liefs!

- Nynke -


"Een spiegel die voorgehouden wordt, waarvan ik eigenlijk wel wist wat ik zag maar het nooit onder ogen zag. Heel waardevol dat je dit voor mij hebt gedaan. Ik lees het telkens opnieuw en elke keer zie ik mijzelf steeds een stukje realistischer voor me, een soort droom waarvan ik elke keer een stukje meer kan zien. Dankjewel."

 

Anoniem -