Ticketpagina

Back to basic, Magic from within

 

Vrijdag 27 september t/m zondag 29 september 2024 

Welkom lieve zielen,

 

 Stel je voor... een adembenemende plek, magisch en sprookjesachtig.

Stil, fijn, veilig en liefdevol, als een warme deken om je heen. Met je rugzak of koffer loop je het pad af... En daarmee laat je alles achter. Je voelt aan alles; dit is het nieuwe begin. Je stapt in en laat alle oude lagen los. Je komt aan bij het kampvuur en de magische yurt. Schoenen uit en lekker met de voeten in de aarde. Magie in de lucht. Je komt thuis.

 

Wij (Francis & Stacy) heetten je van hart welkom in het prachtige bos, 1.75 ha groen en natuur. Verstilling en zijn. Er hoeft even helemaal NIETS. Je bent een met de natuur, terug naar jouw basis. Doen en laten waar je zin in hebt. Slapen onder de sterrenhemel, in je eigen tent(je) of in de yurt. Wandelen met het ritme van de natuur.

 

Terug naar jouw eigen oerkracht en waarom je hier bent gekomen.

Een weekend lang magie maken, je laten onderdompelen door de meest fijne helende energie. Prachtige warme ceremonies. Mantra zingen, kampvuur, yoga, estatic dance, healingen, meditaties, one with silence en meer.

 

Het wordt een prachtige reis, magic from within.

Wees welkom, ga mee! 

 

Voor meer informatie over de invulling van het weekend kun je hier de uitgebreide info bekijken.

 

Kosten

Voor het eerst hebben we ervoor gekozen om twee verschillende ticketprijzen aan te bieden.

Het zon ticket en het maan ticket. Zodat iedereen (met elke portemonnee) deel kan nemen.

De zon tickets zijn €250,- euro, de maan tickets zijn €350,- euro. Deze prijs is all in (inclusief overnachtingen, alle maaltijden, snacks, thee, water, alle ceremonies en materialen die we tijdens het retreat gebruiken).

 

Er zijn een beperkt aantal zon tickets beschikbaar. Op = Op.

 


Tickets

Zon ticket 27 t/m 29 september

Een magisch weekend. Ga mee op deze prachtige reis.

Op een unieke plek, vol met magie.

Retreat 27 t/m 29 september

€ 250,00

  • Uitverkocht

Maan ticket 27 sept t/m 29 september

Een magisch weekend. Ga mee op deze prachtige reis. 

Op een unieke plek, vol magie

Retreat 27 t/m 29 september

€ 350,00

  • Beperkt beschikbaar

FAQ

Help! Ik wil graag mee maar ik heb weinig ervaring, kan ik dan wel meedoen?

Lieve jij, Wat mooi dat jij graag mee wil.

Het is fijn als je al een keer hebt gemediteerd of bijvoorbeeld al eens in stilte hebt gezeten. Verder is het niet noodzakelijk én niet nodig om eerder te hebben deelgenomen aan een retreat en/of spirituele sessies/ceremonies. Mocht je vragen hebben, wij helpen je graag. Neem vooral contact met ons op.

 

Help! Ik wil mee maar ik krijg de betaling niet voldaan. Wat moet ik doen?

Lieve jij,

No, worries. We got you're back!

Stuur ons even een berichtje dan sturen we jou een factuur toe. Zodra deze is betaald, is het ticket voor jou!

 

Ik heb geboekt, wat nu?

Wauw, wat een prachtig cadeau heb jij jezelf gegeven! Wees welkom. We gaan er een prachtig dag retreat van maken. Je ontvangt z.s.m. per mail een ontvangstbevestiging. Daarnaast ontvang je ook twee weken voorafgaand aan het retreat een nieuwsbrief en de adresgegevens.

 

Ik heb al (veel) ervaring met mediteren, ceremonies en innerlijk werk, is dit  Retreat dan wel zinvol?

Lieve Jij,

Elk mens en elke ziel heeft zijn eigen proces en (ziels)bestemming. Het kan zijn dat de een al eerder op zijn/haar pad terecht is gekomen en de ander pas op een veel later moment of pas nú. Wij zijn van mening dat dit Retreat voor een ieder zinvol, verdiepend en transformerend zal zijn. Omdat we de groep klein houden, is er veel individuele aandacht. Stacy zal daarnaast de energie en ceremonies zo afstemmen dat een ieder de diepte in kan gaan. In de mate waarin dit goed voelt voor een ieder.

 

 

Ik ben mij niet bewust van oude trauma's, patronen en ik heb (nog) geen thema waar ik aan wil werken, is dat erg? Het is niet noodzakelijk om op voorhand al te weten wat/welke patronen, om innerlijk werk vraagt. Het is ook helemaal niet erg als je (nog) geen thema hebt waar je aan wilt werken. Het zal zich tijdens de ceremonies vanzelf duiden. Wij kunnen ook altijd helpen en handvatten bieden. Dus maak je geen zorgen.

Belangrijke informatie

- Wij dragen zorg voor jou veiligheid én gezondheid. Dit houdt in dat wij graag op de hoogte zijn van jou gezondheid en medicatiegebruik (denk hierbij aan ADHD medicatie of bijvoorbeeld een psychotisch verleden). Alsmede of je een kindje draagt (zwanger bent) of borstvoeding geeft. Dit is belangrijk om te weten in verband met de sjamanistische (trans)reizen. Maar ook in het afstemmen en uiteenzetten van de juiste energie.

 

Wij vragen jou hiermee om verantwoordelijkheid te nemen als ook transparantie en eerlijkheid naar ons toe. Uiteraard ben én blijf jij zelf eindverantwoordelijk voor jouw gezondheid en zijn.

 

- Wees graag op tijd. Het is fijn als je rustig aan kunt komen, thee kunt drinken en even kunt landen/rond kunt wandelen. Calculeer genoeg reistijd in om - bij eventuele file/vertragingen alsnog - op tijd te zijn.

 

- Neem geen dure spullen mee naar het Retreat. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal en/of verlies van persoonlijke eigendommen. En kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld.

 

De volgende uitgaven zijn niet inbegrepen;

- Reiskosten naar de locatie toe.

- Persoonlijke uitgaven, voor- tijdens en na-  

  het Retreat.

 

Bij aangekochte en/of gereserveerd tickets kan geen refund worden gegeven. Indien er sprake is van ziekte, uitval of annulering, mag het kaartje aan een ander worden gegeven of verkocht. Stel ons indien je hier gebruik van wilt maken, wel even op de hoogte.

 

 

Back to basic.... Hoe basic, is basic?

Goeie vraag! Basic is basic. Al zal er ons aan niets ontbreken. We gaan helemaal terug naar dat wat er diep in ons ligt. We gaan naar verstilling en voelen.

In het dagelijkse leven zijn we gewend aan allerlei luxe artikelen. Vele verschillende dingen die we kunnen doen. Alles afdichten en wegstoppen..

Onze telefoon als afleiding...

Tijdens het retreat gaat onze telefoons uit. De grootste afleidingsbron. Daarnaast vragen we jou zo basic mogelijk in te pakken. Kleding die vies mag worden en waarin jij geheel fijn en comfortabel kan zijn. Dingen als make up heb je niet nodig. We gaan zonder lagen deze dagen door. Waarvan make-up er ook 1 is.

 

Wat is er wel?

Er is hier een fantastische yurt met ongerepte natuur. We maken liefdevolle en helende maaltijden. Omdat we een met de natuur zijn en zo dichtbij de natuur zijn, zijn de maaltijden simpel. Maar wel soulfilling en met heel veel liefde en passie gemaakt. Daarnaast hebben we natuurlijk een prachtig programma voor jullie opgesteld die past bij de groep en de energie.

Kom in je kracht, terug naar je OER, wees welkom. Als liefdevolle fluistering en afstemming.

 

Voor nu, heel veel liefs & tot gauw.

Daar waar wij samenkomen.

 

En zullen zijn.