Welkom

Wij zijn Francis en Stacy. De oprichters van het Rest Reset Retreat. Het hele jaar door bieden wij in verschillende vormen, ceremonies en retreats aan. Variërend van een dagdeel tot aan meerdere dagen. Zowel binnen- als buiten (in de natuur). Allemaal vanuit veiligheid, geborgenheid, verbinding, verstilling en transformatie.

 

Wij zijn verbonden met alles dat is. Met de energie, de verlangens, de transformaties, de elementen en de deelnemers. Met de zielen en hun pad. Met dat wat er voor ons klaar ligt. We werken vooral vanuit sjamanistische oorsprong. Welke nauw verbonden is met de natuur, haar elementen en wijsheden.

Inclusief het dierenrijk, plantenrijk, overleden dierbaren & spirits.

 

Kijk rustig rond tussen ons aanbod

In het menu zijn de eerste retreats voor 2024 weergegeven. De andere retreats voor 2024 volgen. Hou de website in de gaten of schrijf je in op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van alle lanceringen. Ervaar en flow met wat is.

 

 

Wij verwelkomen jou graag,

Liefs, Francis & Stacy

Upcomming retreats

14 januari 2024 La Luz Roermond

 

Rest Reset Retreat - Comming home to who you already are

 

Wil jij de magie van een retreat day ervaren? Wil jij met de transformatie zijn? Hand in hand het pad bewandelen. En afzakken in afgestemde en prachtige ceremonies? Zijn met de boodschappen van de gidsen? Zijn met alles dat in jou huist, jouw bestemming en diepste zielsverlangen?

 

Wij nodigen jouw uit op dit prachtige retreat. 


Vrijdag 27 september t/m Zondag 29 september 2024

 

Rest Reset Retreat - Back to basic, Magic from within

Een prachtig weekend retreat op een betoverende plek, het laatste stukje Ananasbos.

Een écht privé bos van 1.75 ha. Een waar cadeau om daar te mogen zijn. Oerstilte binnenin het eigen ik, dat is de uitnodiging. Terug naar je eigen magie. Wat als we alles laten vallen, alle lagen en het alledaagse? Puur en wel, met enkel basis elementen... 

Met de ademhaling, een slaapplek op een adembenemend stuk grond en verder niets.

Daar kun je zijn, een met de elementen en alle lagen van de natuur. Terug naar de verstilling, terug naar jouw basis. Wie ben jij zonder alle opgelegde lagen? Wat huist er in jou? Wat wil jou innerlijke vlam? 

 

Wij heetten jou van harte welkom. Tijdens dit weekend retreat gaan we magische ceremonies ervaren en zullen er transformatieve sessies worden aangeboden. Een zijn met jezelf en de natuur, dat zijn onze pijlers. We verblijven in een prachtige yurt, met de hartslag van moeder aarde. Je mag natuurlijk ook je eigen tent meenemen.

 

Dit avontuur is voor jou! Na dit weekend ga je vanuit je eigen ik leven, je eigen bron en je eigen magie.

Het begint bij jou.

 


Wie zijn wij?

Elk bedrijf heeft een eigen verhaal.

Elke samenwerking heeft een start.

Het begint vaak als een klein zaadje in de grond. Piepklein. In de donkere gevoede aarde.

Je voelt de energie dansen, het is iets ongrijpbaars.

Het is zacht maar ook krachtig. De ontkieming hangt in de lucht.

En daar, komt zij ter wereld, het zaadje ontkiemt.

Zo kwamen Francis en Stacy in elkaars leven. Tijdens een van hun vorige banen.

Door licht, lucht en water... groeide het hoger en hoger.

En wat ooit als piepklein zaadje in de aarde begon, groeit o zo krachtig. Tot een nieuwe levensboom, een levensdroom. Waarin zij het pad vervolgen.

 

Dit is hoe hun verhaal begon. Zo'n 7 jaar geleden.

En hoe zij nu als zakenpartners de krachten bundelen.

In het ontwikkelen van dat piepkleine zaadje is 1 ding onveranderd gebleven; hun ongelofelijke daadkracht en diepe band. Het elkaar feilloos aanvoelen en de krachtige samenwerking vanaf dag 1. Vanuit deze mix - het elkaar feilloos aanvoelen en een diep verlangen om mooie cirkels en groepsceremonies op te zetten - is het Rest Reset Retreat geboren.

 

Wie zijn de oprichters?

Welkom, wij zijn Francis en Stacy, 40 en 30 jaar. Francis woont in Zuid Limburg en Stacy woont in Zwanenburg (Noord-holland).

Francis was van kind af aan al gegrepen door voeding en gezondheid. Zij komt uit een echte bourgondische familie waar alles draait om lekker eten.

 

Helaas komen er (net als in elke familie) ook verschillende ziektes in haar familie voor. Hierdoor werd haar interesse gewekt in de kracht van voeding. Omdat er over gezond eten en bourgondisch leven vaak wordt gedacht dat dit niet te combineren valt, besloot zij zelf op onderzoek uit te gaan.

 

In 2018 kreeg Francis een burn-out, hierdoor ging zij zich steeds meer verdiepen in voeding, ontspanning en stressoren. Met behulp van natuurvoeding en het toepassen van de kennis die zij in deze tijd heeft opgedaan, heeft zij haar lichamelijke-, mentale- en emotionele gezondheid positief weten te beïnvloeden.

Naast haar onderzoek naar gezonde voeding, ging zij ook op onderzoek naar zichzelf. Zij vond oude en nieuwe passies en liet oude patronen los. Dit proces heeft haar gebracht waar zij nu is, happy and healthy. Omdat zij dit iedereen gunt, is zij haar eigen coaching praktijk begonnen en organiseert zij evenementen op dit gebied.

 

Francis maakt zich hard voor preventie en een nieuwe, holistische kijk op onze samenleving en omgeving. Zij wil haar kennis overdagen door praktische handvatten mee te geven.

Stacy begon haar spirituele journey al bij de geboorte, een behoorlijke tijd terug.

Vanaf haar geboorte heeft ze deze gaven al, maar pas na vele jaren kon ze er écht 'Ja' tegen zeggen. Toen Stacy jong was vond ze vooral het 'Je bent alleen thuis maar je bent niet alleen thuis', de schimmen en de 'niet te verklaren gebeurtenissen', eng. En duwde deze dan ook zoveel mogelijk weg. Daar kwam in de loop der jaren steeds meer verandering in. Zo had ze het geregeld over haar overleden broer en begon zij met orackel- en tarotkaarten te werken.

 

Toen Stacy haar oma overleed, was de behoeften tot contact dusdanig groot, dat (het laatste beetje) angst plaats maakte voor willen. Hoe dan ook contact willen maken, ook als zij daarmee 'alle enge dingen/knoppen en figuren aan moest gaan'. En zo opende zij de deur der hoger zelf, beetje bij beetje.

Om zo, veel innerlijk werk te verrichten en haar gaven steeds meer uiteen te zetten en te integreren.

 

Inmiddels zijn we jaren verder en werkt Stacy als medium en healer. Zij ontvangt tekens/informatie via helderhorendheid, helderziendheid, helderwetendheid, heldervoelendheid en helderruikendheid. Ook channelt Stacy en werkt zij met automatisch schrift.

Contact met gidsen, het uitdiepen en helen van vorig levens, het opschonen van karmische stukken en het uitvouwen van het zielspad, vindt zij het leukst. Het geven van zielsklikken vind Stacy samen met familiesysteem opstellingen, het meest magisch om te geven én mee te mogen maken.

 

Binnen dit retreat geeft Stacy de groepsceremonies, de healingen, de droomreizen en de vuurceremonies. En begeleidt daarmee de transformatieve en diepgaande processen. Stacy onderscheid zich in haar vakgebied, door haar kennis, rituelen en ceremonies van vorige levens - bij bijzondere stammen - in te zetten en actief te koppelen aan de huidige hedendaagse kennis en rituelen. Dit zorgt voor bijzondere en diepgaande sessies en ceremonies waarin zelfs oude én grootse thema's los getrild kunnen worden. Stacy werkt intuïtief wat maakt dat men precies zal ontvangen wat nodig is in dit moment.

Ook werkt Stacy veel met Sjamanistische rituelen en gebruiken vanuit de Native Americans.

 

Francis en Stacy zijn ontzettend dankbaar dat zij deze reis voort mogen zetten. En vele retreats mogen dragen.

  

Zij kijken er naar uit om jullie allen te ontmoeten.


Sfeer impressie van de gegeven retreats