Agenda 2023 & 2024


- Rest Reset Retreat - Comming home to who you are -

14 januari 2024 

10.00 - 16.00 uur - Locatie LUZ Yoga Roermond

 

Het Rest Reset Retreat spreid zijn vleugels uit. Na meerdere retreats in Hemmeland, Amsterdam, Wijk aan zee en Hurwenen laat het Retreat zich zien in het prachtige Zuid-Limburg.

 

Een nieuw dag retreat is daar. Geboren vanuit liefde, jezelf zien en zijn. Want wat ligt daar veel. Wie is je authentieke zelf? Wie ben jij daar, wat ligt daar? 

 

Kosten: €99,-

Inclusief alle benodigdheden & materialen. En een helende lunch.-Een reis met het jaarwiel - BELTANE

Woensdag 1 mei 2024

20.00 - 21.45 uur - Locatie: Spaarnwoude

 

In de natuur, een met de elementen, vieren wij Beltane. Licht en bloei, het feest van de vruchtbaarheid. We vieren officieel het einde van de winter (vroeger hadden we maar 2 seizoenen, zomer & winter). En luiden we samen met Flora -de godin/de meikoningin - dit bijzondere moment in.

 

We laten ons inspireren door godin Flora. Zij zal haar bijzondere wijsheid delen. Daarnaast vieren we Beltane door middel van meditatie, healing en rituelen. Het wordt een magisch samenkomen.

 

Kosten €40,-

Inclusief: Thee + wat lekkers, alle benodigdheden & materialen

 

Aanmelden kan via de mail.

 - Een reis met het jaarwiel - LITHA

Vrijdag 21 juni 2024

20.00 - 22.00 uur - Locatie: Strand/duinen van Overveen

 

Een prachtig jaarfeest waarbij ik jullie gezamenlijk uitnodig. Het feest van overvloed, de langste dag van het jaar, daar waar de zon het langst schijnt. Tijdens Litha ofwel midzomer, gaat het over zonnekracht, overvloed, joy en vruchtbaarheid. Je laten verwarmen door de laatste zon, voor we weer naar binnen keren.

 

Oogsten en plezier staan centraal. Samen met godin Áine gaan we kijken naar de wijsheid van midzomer en wat dit ons brengt. We maken een transreis en werken met magische rituelen om dit moment te beleven.

 

Kosten €40,-

Inclusief: Wat lekkers, alle benodigdheden & materialen

 

Aanmelden kan via de mail.

 - Rest Reset Retreat weekend -

vr 27 t/m zon 29 september 2024 

Locatie: Ruigeweg, Schagerbrug (NH)

 

 

Een prachtig weekend retreat op een betoverende plek, het laatste stukje Ananasbos. Een écht privé bos van 1.75 ha. Een waar cadeau om daar te mogen zijn. Oerstilte binnenin het eigen ik, dat is de uitnodiging. Terug naar je eigen magie. Wat als we alles laten vallen, alle lagen en het alledaagse? Puur en wel, met enkel basis elementen... 

 

 

Wij heetten jou van harte welkom. Tijdens dit weekend retreat gaan we magische ceremonies ervaren en zullen er transformatieve sessies worden aangeboden. Een zijn met jezelf en de natuur, dat zijn onze pijlers. We verblijven in een prachtige yurt, met de hartslag van moeder aarde. Je mag natuurlijk ook je eigen tent meenemen. Dit avontuur is voor jou!

 

Kosten*: Zonticket €250,- || Maanticket €350,-

 

Dit retreat is inclusief overnachtingen, alle maaltijden, de ceremonies en benodigdheden.

*Om iedereen de mogelijkheid te bieden om mee te gaan, hebben we 2 verschillende prijzen voor een ticket gehanteerd. Op = op. Er zijn maar een beperkt aantal Zontickets beschikbaar.