Reading

Wat is een reading?

 

Tijdens een reading kijken we naar wat er in jouw speelt. Als medium ben ik de spiegel van jouw lichaam & ziel. Dit betekent dat ik kijk naar wat er in jouw gebeurd en graag gezien wilt worden. Tijdens een sessie stem ik mij af op wat er ligt. Dit doe ik met mijn zesde zintuig, de bron die ik al sinds mijn geboorte ervaar. We reizen af naar de thema's die besproken en gezien willen worden. Bij deze sessie kan er gebruik worden gemaakt van tarot en/of orakelkaarten. Maar ook vorige levens kunnen aan bod komen.

 

Daarnaast mag je uiteraard zelf vragen en/of thema's aandragen waar je naar wilt kijken. Welke betrekking kunnen hebben op het verleden (en het verwerken ervan), heden en de toekomst.

 

Indien gewenst kan er binnen deze sessie ook contact worden gemaakt met overleden dierbaren. Wanneer je dit wenst, vraag ik jouw om een foto/foto's van de desbetreffende persoon mee te brengen waarop de ogen goed zichtbaar zijn.

 

Een reading geeft inzicht, antwoorden op vragen, overzicht, berusting en een steun in de rug. Het maakt dat je helderder kunt zien en ervaren wat je nodig hebt, waardoor je weer verder kunt gaan.

 

Deze sessie kan zowel face to face als via zoom worden gegeven.

 

Duur: 60 minuten

Kosten: € 111,- Reading (60 minuten)

Een journey van ziel tot ziel. Waarin je precies ontvangt wat je nodig hebt.

Deze sessie geeft helderheid, focus, inzicht, rust, vertrouwen en healing.

Een fantastische sessie, een reading voor de ziel

€ 111,00

  • Beschikbaar

Instructies en voorwaarden

Extra informatie

- Wanneer je een reading gaat ontvangen is het fijn om in rust binnen te komen. Zorg ervoor dat de afspraak dus niet te kort op andere/vervolgafspraken gepland is. Zodat jij dit prachtige cadeau kunt ontvangen en in alle rust kunt integreren.

- Kies voor kleding die fijn en comfortabel zit zodat je heerlijk kunt ontspannen en geen last hebt van knellende kleding.

- Overweeg om een notitieboekje of een telefoon mee te nemen zodat je aantekeningen kunt maken of de sessie op kunt nemen als je hier behoefte aan hebt.

- Drink genoeg water na de sessie. Er komen allerlei afvalstoffen vrij tijdens een reading die graag het lichaam willen verlaten. Dit kan worden begeleid door water.

 

Na het aankopen van een sessie neem ik contact met jouw op om de sessie in te plannen en krijg het adres toegestuurd. De sessies vinden in Zwanenburg of Haarlem plaats, mits anders aangegeven.

 

Contact leggen met overledenen

Binnen een sessie is het mogelijk om contact te leggen met overledenen.

Wanneer jij dit wilt, vraag ik jouw om een foto/foto's mee te nemen van de desbetreffende persoon waar de ogen goed zichtbaar zijn. De ogen zijn namelijk de poort naar de ziel. Zo maak ik contact met overledenen.

Het is goed om te weten dat ik nooit contact afdwing. Als een overleden persoon niet wil of nog niet klaar is voor het leggen van contact, dan dien ik hier te allen tijden respect voor te hebben. Dit houdt in dat het kan zijn dat je contact wenst, maar de overleden persoon dit niet wilt. Hou hier alsjeblieft rekening mee.

 

Afspraak verplaatsen?

- Ben je onverwachts verhinderd? Neem dan uiterlijk 24 uur van tevoren contact met mij op zodat de afspraak kosteloos verzet kan worden.

Als de afspraak in minder dan 24 uur wordt verplaatst, dan ben ik genoodzaakt 50% van bedrag in rekening te brengen. Op het moment dat er sprake is van een no-show/geen afzegging, wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.