Healing

Wat is een healing?

 

Laat je tijdens deze healing meevoeren, meevoeren naar de herinnering van je eigen ik. Het ongeziene wat gezien wilt worden. Om te kijken naar jouw blokkades. Jouw blokkades én verlangens. Waarin mijn gave zich afstemt op wat er in jou is. Zodat er een zachte, warme en helende shift aangebracht kan worden.

 

Bij een healing werken wij samen aan jouw blokkades. Blokkades in energieveld, frequentie en lichaam bouwen zich gedurende ons leven op. Deze blokkades kunnen zich onder andere vormen door emotionele en/of lichamelijke spanning en stress. Maar ook door traumatische gebeurtenissen en andere herinneringen die in het lichaam worden opgeslagen.

  

Door mijn ziel met die van jou te verbinden, kan ik zien waar je heling mag ontvangen. Ik werk intuïtief zodat je precies ontvangt wat je nodig hebt. Tijdens deze sessie werk ik met Mirja Soul Energy. Een diepgaande helende energie die ervoor zorgt dat de thema's die bij jou spelen, kunnen worden verzacht en opgelost. Om zo alle vastzittende energie, trauma's en blokkades op te heffen.

 

Tijdens de sessie neem je plaats op de behandeltafel. Vervolgens straal ik vanuit mijn lichaam en handen, de helende energie uit die jouw lichaam graag wilt ontvangen. Na een sessie zal je meer rust en ruimte ervaren. En voel je je geheeld.

  

Bij een healing is geen lichamelijk contact nodig. Een healing vindt plaats door middel van energie. En niet door aanrakingen. Voor deze sessie is geen ervaring vereist. Iedereen is welkom en wordt gedragen.

 

De sessie kan zowel face to face als op afstand worden gegeven.

 

Duur; 60 minuten.

Kosten: €99,-



Healing (60 minuten)

Een op jouw afgestemde behandeling. Waarin je heerlijk tot rust komt.

Jij je heel voelt en opnieuw in balans.

Daar waar trauma en blokkades het lichaam mogen verlaten.

Opgeslagen vastzittende energie weer kan flowen.

Een sessie van diepe ontspanning en heling.

 

 

€ 99,00

  • Beschikbaar

Instructies en voorwaarden

Extra informatie

- Wanneer je een healing gaat ontvangen is het fijn om in rust binnen te komen. Zorg ervoor dat de afspraak dus niet te kort op andere/vervolgafspraken gepland is. Zodat jij dit prachtige cadeau kunt ontvangen en in alle rust kunt integreren.

- Kies voor kleding die fijn en comfortabel zit zodat je heerlijk kunt ontspannen en geen last hebt van knellende kleding.

- Overweeg om een notitieboekje of een telefoon mee te nemen zodat je aantekeningen kunt maken of de sessie op kunt nemen als je hier behoefte aan hebt.

- Drink genoeg water na de sessie. Er komen allerlei afvalstoffen vrij tijdens een reading die graag het lichaam

Dit kan worden begeleid door water.

 

Na het aankopen van een sessie neem ik contact met jouw op om de sessie in te plannen en krijg het adres toegestuurd. De sessies vinden in Zwanenburg of Haarlem plaats, mits anders aangegeven.

 

Afspraak verplaatsen?

- Ben je onverwachts verhinderd? Neem dan uiterlijk 24 uur van tevoren contact met mij op zodat de afspraak kosteloos verzet kan worden.

 

Als de afspraak in minder dan 24 uur wordt verplaatst, dan ben ik genoodzaakt 50% van bedrag in rekening te brengen. Op het moment dat er sprake is van een no-show/geen afzegging, wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.