Zielsklik

Wat een zielsklik?

 

Deze sessie brengt je thuis.. Thuis in je hart.. Thuis in je ziel. Deze sessie geeft je vrijheid, rust en gronding. Een gevoel van heelheid. Eindelijk weer heel.

Deze sessie is als opnieuw geboren worden. De meest heilzame sessie.

 

Wat is het verschil met een gewone healing en deze sessie?

Deze sessie biedt - naast het uitlijnen van chakra's, het ontbinden van geloftes uit vorige levens en het opheffen van blokkades - ook een zielsklik. De zielsklik zorgt ervoor dat het stukje ziel wat niet goed is "ingeklikt", alsnog in je lichaam mag komen. Dit zorgt ervoor dat je je eindelijk heel en compleet voelt. Waardoor je rustig en gegrond het leven door kunt gaan. Beter kunt begrijpen wat er in je leven gebeurd. Het leven kan ook meer gaan stromen. Het voelt alsof je eindelijk écht in je lichaam bent aangekomen. Alsof alles nu klopt! En alles voor je mag werken.

 

Het is een ontzettend bijzondere en fijne sessie om te mogen ontvangen. En kan ik dan ook een ieder aanbevelen. 

 

Wat is een zielsklik?

Een zielsklik is het moment dat de ziel in een pas geboren baby "klikt". Tijdens de geboorte vind dit proces normaal gesproken plaats. De ziel van het baby'tje "klikt" in het lichaam.

 

Wanneer de zielsklik goed heeft plaatsgevonden, ben je een blije en stabiele baby en kun je later als volwassenen, ook goed functioneren.

 

Helaas vindt de zielsklik niet altijd goed plaats. Dit kan o.a. voorkomen door;

- Vroeggeboorte

- Te laat ter wereld komen

- Een moeilijke bevalling (zuurstofgebrek, een langdurende bevalling)

- Veel stress rondom de zwangerschap en/of bevalling

- Geen natuurlijke bevalling (keizersnede)

- Stuitligging of met de helm op geboren worden

- Veel angst bij de moeder

- Nare, stressvolle en/of onveilige band tussen vader en moeder (tijdens de zwangerschap/geboorte)

- Ernstig ongeluk of bijna doodervaring in je leven (waardoor je ziel zich terugtrekt).

 

Het krijgen van een zielsklik is een unieke en zeer helende ervaring. Na een zielsklik zul je je beter op je plek voelen. Meer gecentreerd en meer geaard. Alsof je eindelijk bent thuisgekomen. In je lijf en in wie je bent. Je kunt fijner stromen en flowen. Je krijgt het gevoel alsof alles nu in ene klopt. Somberheid kan afnemen. Het aangaan van relaties en vriendschappen kan makkelijker gaan.

 

Het is een cadeau voor het leven.

En is dan ook van harte aan te bevelen.

 

Wees welkom.

 

Deze sessie kan zowel face to face als op afstand worden gegeven.

 

Duur: 60 - 90 minuten

Kosten: €122,-Zielsklik (60 - 90 minuten)

Wil je een prachtige sessie ervaren waarin je weer helemaal teruggaat naar de essentie?

 

Waarin jij je weer helemaal jezelf voelt. Waarin alles eindelijk "op zijn plaats valt". Waardoor je helemaal compleet bent, zoals het is bedoeld. Waardoor je kunt gaan stromen en leven zoals het voor jou is neergezet. Deze sessie is als opnieuw geboren worden. De meest heilzame sessie.

 

Een diep helende, inwaartse journey helemaal voor jouw.

€ 122,00

  • Beschikbaar

Instructies & voorwaarden

Extra informatie

- Wanneer je een healing gaat ontvangen is het fijn om in rust binnen te komen. Zorg ervoor dat de afspraak dus niet te kort op andere/vervolgafspraken gepland is. Zodat jij dit prachtige cadeau kunt ontvangen en in alle rust kunt integreren.

- Kies voor kleding die fijn en comfortabel zit zodat je heerlijk kunt ontspannen en geen last hebt van knellende kleding.

- Overweeg om een notitieboekje of een telefoon mee te nemen zodat je aantekeningen kunt maken of de sessie op kunt nemen als je hier behoefte aan hebt.

- Drink genoeg water na de sessie. Er komen allerlei afvalstoffen vrij tijdens een reading die graag het lichaam

Dit kan worden begeleid door water.

 

Na het aankopen van een sessie neem ik contact met jouw op om de sessie in te plannen en krijg het adres toegestuurd. De sessies vinden in Zwanenburg of Haarlem plaats, mits anders aangegeven.

 

Afspraak verplaatsen?

- Ben je onverwachts verhinderd? Neem dan uiterlijk 24 uur van tevoren contact met mij op zodat de afspraak kosteloos verzet kan worden.

 

Als de afspraak in minder dan 24 uur wordt verplaatst, dan ben ik genoodzaakt 50% van bedrag in rekening te brengen. Op het moment dat er sprake is van een no-show/geen afzegging, wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.