Huisreiniging

Je huis, jouw thuis. Een plek van veiligheid en van rust. 

Daar waar je helemaal mag zijn en tot rust mag komen. Waar ruimte mag zijn... Voor ontspanning en een fijn gevoel.

 

Deze sessie is op locatie, life bij jouw thuis. Het is zo ontzettend belangrijk dat jij thuis kan en mag ontspannen, dat je kinderen lekker kunnen slapen en tot spel en ontwikkeling kunnen komen. Dat het huis rustig voelt. Energetisch schoon. Los van spirits. Los van vorige eigenaren. Los van energetische onrust van bijvoorbeeld ruziënde buren. Los van alle energieën die aan je huis voorbij lopen wanneer je in een druk gebied woont. Los van energieën die je onbewust van buiten af mee je huis in hebt genomen. En uiteraard ook los van energieën van de buurt en de historie van de buurt.

 

Met een huisreiniging krijgt je huis een energetische reiniging. En wordt er aan elke ruimte een helende frequentie toegevoegd welke voor grote verandering zorgt. Zoals rust in huis of liefde.. Maar ook ontspanning, fijn kunnen slapen en/of elke sfeer die jij maar wenst. 

 

Dit is een van de grootste geschenken die jij jezelf kunt geven. Een energetisch rustig huis zodat je lekker kunt slapen, uit kunt rusten en de best mogelijke omstandigheden creëert voor jezelf en je familie.

 

Deze sessie kan zowel face to face als op afstand worden gegeven.

 

Duur: +- 2.5 uur

Kosten: €222,- euroHuiszuivering

Met een huisreiniging krijgt je huis een energetische reiniging. En wordt er aan elke ruimte een helende frequentie toegevoegd welke voor grote verandering zorgt. Zoals rust in huis of liefde.. Maar ook ontspanning, fijn kunnen slapen en/of elke sfeer die jij maar wenst.

* Deze sessie is exclusief kilometervergoeding en parkeerkosten. Deze krijg je na de huisreiniging als factuur toegestuurd. Als je vooraf de exacte kosten wilt weten, dan kun je contact opnemen waarna we samen de kilometervergoeding en parkeerkosten berekenen.

 

€ 222,00

  • Beschikbaar

Instructies en voorwaarden

Hoe gaat de sessie in zijn werk?

Na het aankopen van een huisreiniging wordt er een afspraak ingepland. Vergeet ook vooral niet tijdens het aankopen van deze sessie jouw telefoonnummer en adres op te geven. 

Ik kom naar jouw huis/appartement/

studio/woonboot/caravan etc. toe om de huisreiniging plaats te laten vinden.

 

We tasten af wat jouw wensen zijn.

Voel je bijvoorbeeld spirits, voel je negatieve energie in het huis hangen, kun je maar niet goed ontspannen of kunnen je kinderen niet slapen? Ben je verhuisd maar voelt het huis niet van jou? Is er een (dierbaar) persoon overleden en voelt je huis sinds dien onrustig? Ben je alleen thuis bent maar voelt het alsof je huis vol zit met mensen? Zit jij zelf (of je gezin) thuis in een negatieve spiraal? Zijn jullie thuis steeds op elkaar aan het fitten? Zitten je kinderen niet lekker in hun vel?

Heb je slapeloze nachten? Wil je een nieuwe start maken nadat je ex het huis heeft verlaten?

 

Dit zijn allemaal voorbeelden waarbij een huisreiniging als zeer prettig kan worden ervaren. Terug naar de basis. Voorwaarden scheppen voor een rustig en fijn huis. Een energetisch schoon huis. En dat wat jij maar wenst.

 

Extra informatie

- Bij de huisreiniging zit alle voor- en nazorg inbegrepen. Dus ook als je naderhand nog vragen hebt, de intake bij jouw thuis, het reinigen van je huis en het op voorhand meekijken wat passend is voor de wensen en energie van het huis.

 

Let op!

- Deze sessie is exclusief; kilometervergoeding en parkeerkosten. Deze krijg je na de huisreiniging als factuur toegestuurd. Als je vooraf de exacte kosten wilt weten, dan kun je contact opnemen waarna we samen de kilometervergoeding en parkeerkosten berekenen.

 

Afspraak verplaatsen?

- Ben je onverwachts verhinderd? Neem dan uiterlijk 24 uur van tevoren contact met mij op zodat de afspraak kosteloos verzet kan worden.

 

 

Als de afspraak in minder dan 24 uur wordt verplaatst, dan ben ik genoodzaakt 50% van bedrag in rekening te brengen. Op het moment dat er sprake is van een no-show/geen afzegging, wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.