Smudge sticks

Herinner je de eigen ik. Terug naar jouw. Terug naar jouw ik en jouw proces. Dat is wat deze smudge sticks doen. Ze nemen je mee aan de hand, als liefdevolle en diepgaande healing en begeleiding.

 

Stuk voor stuk, prachtige, met de hand gemaakte en afgestemde smudge sticks is wat hier kan worden bekeken. Elke smudge stick heeft zijn eigen energie en helende werking. Bij elke smudge zit er ook een healing, welke je op afstand ontvangt. En een QR code die je naar een prachtig ritueel leidt om jouw in het proces te ondersteunen. Een prachtige en complete ervaring is dat wat je bij de smudge stick krijgt.

 

Alle bloemen en kruiden zijn homegrown, met de hand geoogst en met liefde afgestemd. Zodat alle smudge sticks passen bij het thema dat eraan is verbonden. Het is een volledige experience die je bij de smudge stick krijgt.

Mocht je één of meerdere smudge sticks op maat willen laten maken, neem dan even contact op om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Ik kan je ook helpen als je niet zeker weet welke smudge stick het meest passend voor jouw is.

 

Waarvoor gebruik je een Smudge stick en kan iedereen dit gebruiken? 

Een smudge stick is een energetische manier van het reinigen van jezelf (je aura) of de ruimte waarin jij je begeeft. Smudgen is een eeuwenoud ritueel om jezelf van het oude te ontdoen en het nieuwe tot je te laten komen.

Om vanuit het oude naar het nieuwe te transformeren. Een prachtige start van een ritueel, een ceremonie maar ook als je een intentie wilt zetten of jouw hartenwens wilt manifesteren. Ideaal om je huis van nieuwe energie te voorzien en oude ongewenst energie weg te halen. Iedereen kan een smudge stick gebruiken. Hieronder zie je een korte introductie van de smudge sticks die ik maak en hoe ze kunnen worden gebruikt.Smudge stick - Blooming YOU, Becomming YOU

Een prachtige smudge stick met onder andere lavendel, witte & groene salie, Endchinea Purpurea, Allium, Sinapis arvensis en verschillende soorten Roos. Welke samen met een wit kaarsje in gebundeld tot een grote smudge stick. En vervolgens met een speciale techniek te drogen is gehangen om alle kleuren en geuren te behouden.

 

Smudge stick Blooming YOU, Becomming YOU.

Deze stick helpt je om inwaarts te gaan. Om je daar te brengen waar je neer mag strijken. Een diepe helende smudge stick die je van binnen uit doet laten helen en reinigen. Zodat je kunt horen, voelen en zien wat je nodig hebt. Waar je blij van wordt en wat je hier mag doen. Het maakt contact met dat wat daar ligt en met wat je nodig hebt. Deze smudge stick is niet alleen zeer helend, het is ook een plaatje om te zien en ruikt heerlijk. De combinatie van kruiden, planten en bloemen zorgt samen voor de meest complete heling. En ondersteund jou op jouw pad.

 

Hoe werkt Het?

Alle smudge stick zijn een echte experience, een ervaring. Je krijgt dus niet alleen een handgemaakte afgestemde smudge stick, welke an sich al prachtig is. Maar je krijgt ook een healing op afstand. Welke in de smudge stick zit erwerkt en wordt geactiveerd wanneer je de smudge stick gebruikt. Ook ontvang je een QR code die je naar een passend afgestemd en door mij ingesproken ritueel brengt, welke je kunt blijven gebruiken. Natuurlijk mag je ook altijd je eigen ceremonie, meditatie en/of ritueel inzetten. En tot slot krijg je er een passende spotify playlist bij. De smudges zijn geschikt om jezelf en jouw ruimte/huis mee te reinigen.

 

Extra info

Na aanschaf van de smudge sticks kun je ervoor kiezen om deze op te komen halen of hem opgestuurd thuis te ontvangen. De smudge is met de hand gemaakt. Met bloemen uit eigen tuin. Welke een hoge, helende en afgestemde frequentie hebben. Omdat de bloemen, planten en kruiden niet zijn bewerkt of bespoten - bijvoorbeeld met hars of andere middelen - kan het zijn dat er tijdens verzending of vervoer een blaadje of bloemetje los komt te liggen. Dit doet niets af aan de werking van de smudge stick. Het afgevallen blaadje kan evengoed nog worden gebruikt door deze in de smudge stick te steken of deze los te branden. Dit doe je door deze aan te steken.

 

Afmeting smudge: 27x4x6cm

Smudge Stick Blooming YOU, Becomming YOU

Een prachtige smudge stick met healing. Welke je inwaarts laat gaan en laat helen. Die het ongeziene laat zien en je thuis doet brengen. Naar jouw, je eigen ik. Bij de smudge zit een healing op afstand. Welke wordt geactiveerd zodra je de smudge gebruikt.

Naast de smudge met healing ontvang je ook een QR code die je naar een passend ritueel leidt. Welke je kunt kunt bekijken bij het gebruiken van de smudge. Tot slot ontvang je ook een spotify playlist die past bij de smudge.

Smudge Stick Becomming YOU

€ 42,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 2-3 werkdagen1

Smudge stick Calm Waters, Cleansing You

Een prachtige grote smudge stick met onder andere Lavendel, Roos, Tijm, Rozemarijn en salie. Welke samen met een wit kaarsje is gebundeld tot een helende smudge stick. En vervolgens met een speciale techniek te drogen is gehangen om alle kleuren en geuren te behouden.

 

Smudge stick Calm Waters, Cleansing You

Deze stick helpt je om te verstillen. Om daar diep van binnen met alle elementen te zijn. Om als de stille wateren te zijn. Met alle aspecten die daar zijn. Deze smudge helpt je omarmen, af te zaken, pijnlijke delen te doen verzachten en jou een diepe reiniging te geven. De lavendel zorgt voor de verzachting, Rozemarijn helpt je voor wijsheid en het verkennen in stilte. Het helpt je herinneren van oude delen uit jou. Die mogen worden gezien en gehoord.

 

Deze smudge stick is niet alleen zeer helend, het is ook een plaatje om te zien en ruikt heerlijk. De combinatie van kruiden, planten en bloemen zorgt samen voor de meest complete heling. En is daar-mee ondersteund jou op jouw pad.

 

Hoe werkt Het?

Alle smudge sticks zijn een echte experience, een ervaring. Je krijgt dus niet alleen een handgemaakte afgestemde smudge stick, welke an sich al prachtig is. Maar je krijgt ook een healing op afstand. Welke in de smudge stick zit erwerkt en wordt geactiveerd wanneer je de smudge stick gebruikt. Ook ontvang je een QR code die je naar een passend afgestemd en door mij ingesproken ritueel brengt, welke je kunt blijven gebruiken. Natuurlijk mag je ook altijd je eigen ceremonie, meditatie en/of ritueel inzetten. En tot slot krijg je er een passende spotify playlist bij. De smudges zijn geschikt om jezelf en jouw ruimte/huis mee te reinigen.

 

Extra info

Na aanschaf van de smudge stick kun je ervoor kiezen om deze op te komen halen of hem opgestuurd thuis te ontvangen. De smudge is met de hand gemaakt. Met bloemen uit eigen tuin. Welke een hoge, helende en afgestemde frequentie hebben. Omdat de bloemen, planten en kruiden niet zijn bewerkt of bespoten - bijvoorbeeld met hars of andere middelen - kan het zijn dat er tijdens verzending of vervoer een blaadje of bloemetje los komt te liggen.

Dit doet niets af aan de werking van de smudge stick. Het afgevallen blaadje kan evengoed nog worden gebruikt door deze in de smudge stick te steken of deze los te branden. Dit doe je door deze aan te steken.

 

Afmeting smudge: 23x7x5cm

Smudge stick Calm Waters, Cleansing You

Een heerlijke smudge bundel die jou lang gaat dragen. Ideaal voor de herfst en winter die nu nadert. Om in de schaduwdelen te duiken en daar kalmte en rust te mogen ervaren. Bij de smudge zit een healing op afstand. Welke wordt geactiveerd zodra je de smudge gebruikt. Naast de smudge met healing ontvang je ook een QR code die je naar een passend ritueel leidt. Welke je kunt kunt bekijken bij het gebruiken van de smudge. Tot slot ontvang je ook een spotify playlist die past bij de smudge.

Smudge Stick Calm Waters

€ 42,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 2-3 werkdagen1

Smudge stick Inner peace, the new beginning

Een prachtige grote smudge stick met onder andere Lavendel, Brandnetel, kamille, witte- en groene salie en verschillende helende bloemen. Waaronder de Allium Azureum en Persicaria ampexicaulis, welke samen met een turkoois kaarsje of helende smudge is gebundeld. En vervolgens met een speciale techniek te drogen is gehangen. Om alle kleuren en geuren zo goed mogelijk te behouden

 

Smudge stick Inner peace, the new beginning

Deze stick helpt je om helemaal naar je kern af te zakken. En daar ruimte te maken. Ruimte, ruimte en nog meer ruimte. Met heel veel licht, liefde en plezier. Om daar weer te herinneren wie je bent. Om daar de speelsheid en jouw eigenheid te claimen. Terug toe te eigenen, want het is van jou. Helemaal van jouw. Je bent het waard om dat helemaal in jou te mogen ontvangen. En daar begint nieuw leven. Daar begint geluk, daar begint lucht en glunderen. Speelsheid en dat waar je naar verlangt. lavendel biedt comfort en vertrouwen. Salie brengt je de heiligheid en de opschoning die je nodig hebt.  Allium Azureum Brengt de volle versie van jou, zonder je klein te moeten houden. Het brengt je terug naar jezelf. Vanuit ruis naar verstilling en herinnering. En van daar vanuit het nieuwe begin naar JOY. Persicaria ampexicaulis helpt je helen en het oude te baren, dat wat niet meer hoeft te dienen en te dragen. Zodat je van beperkende overtuiging, terug kunt gaan naar rust. Deze smudge stick is niet alleen zeer helend, het is ook een plaatje om te zien en ruikt heerlijk. De combinatie van kruiden, planten en bloemen zorgt samen voor de meest complete heling. En is daarmee ondersteund jou op jouw pad.

 

Hoe werkt Het?

Alle smudge sticks zijn een echte experience, een ervaring. Je krijgt dus niet alleen een handgemaakte afgestemde smudge stick, welke an sich al prachtig is. Maar je krijgt ook een healing op afstand. Welke in de smudge stick zit verwerkt en wordt geactiveerd wanneer je de smudge stick gebruikt. Ook ontvang je een QR code die je naar een passend afgestemd en door mij ingesproken ritueel brengt, welke je kunt blijven gebruiken. Natuurlijk mag je ook altijd je eigen ceremonie, meditatie en/of ritueel inzetten.  En tot slot krijg je er een passende spotify playlist bij. De smudges zijn geschikt om jezelf en jouw ruimte/huis mee te reinigen.

 

Extra info

Na aanschaf van de smudge stick kun je ervoor kiezen om deze op te komen halen of hem opgestuurd thuis te ontvangen. De smudge is met de hand gemaakt. Met bloemen uit eigen tuin. Welke een hoge, helende en afgestemde frequentie hebben. Omdat de bloemen, planten en kruiden niet zijn bewerkt of bespoten - bijvoorbeeld met hars of andere middelen - kan het zijn dat er tijdens verzending of vervoer een blaadje of bloemetje los komt te liggen. Dit doet niets af aan de werking van de smudge stick. Het afgevallen blaadje kan evengoed nog worden gebruikt door deze in de smudge stick te steken of deze los in een brandvast schaaltje te branden.

 

Afmeting Smudge: 25x5x6cm

Smudge Stick Inner Peace, The New Beginning

Smudge bundel Inner Peace, een prachtig geven en een heerlijke healing. Welke jouw naar het nieuwe begin gaat brengen. En je laat wederkeren naar de rust. Om je daar te herinneren, te rusten en te bezinnen. Om als zaadje en bloem opnieuw ter aarde te komen. Het nieuwe begin. In jouw eigen ik, in wie je bent. Bij de smudge zit een healing op afstand. Welke wordt geactiveerd zodra je de smudge gebruikt. Naast de smudge met healing ontvang je ook een QR code die je naar een passend ritueel leidt. Welke je kunt kunt bekijken bij het gebruiken van de smudge. En tot slot ontvang je ook een spotify playlist die je bij de smudge past.

Smudge Stick Inner Peace

€ 42,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 2-3 werkdagen1

Smudge stick Releasing The Old

Een prachtige grote Smudge stick met onder andere Lavendel, Brandnetel, poederwierook, groene- en witte salie, Prunella Vulgaris en Slangenkruid. Maar ook poederwierook. Welke jou ondersteunen en begeleiden op het pad van loslaten. De smudge is samen met een zwart kaarsje gebundeld en vervolgens met een speciale techniek te drogen gehangen. Zo blijven alle kleuren en geuren zo goed mogelijk behouden.

 

Smudge Stick Releasing The Old

Deze stick helpt je om helemaal naar je kern af te zakken. Om in depth het oude los te laten. Wat draag jij al al die jaren bij je? Wat is niet van jou? Wat ligt er zwaar op je hart? Wat achtervolgt je als een schaduw, keer-op-keer. Daar begint jouw reis, Daar begint jouw zien en doorvoelen. Bedanken en loslaten. Zie de schaduw achter de schaduw. Wat maakt dat dit al die tijd bij je is geweest of zich nu voor het eerst presenteert. Het neemt je mee op reis, de schaduwkant in. Met alle bescherming en veiligheid die jij maar nodig hebt. Afreizen naar het diepste in jouw en van daaruit naar het allergrootste licht. Poederwierook zorgt voor een heilige en veilige setting. En maakt door de rook die de weg vrij en de deur naar de onderwereld gezien. Het zwarte kaarsje zorgt voor opruimen, banishing en releasing the old. En is super krachtig in jouw healing. De groene salie zorgt voor het opschonen van de familielijn en vrouwenlijn. De Prunella Vulgaris geeft jouw De eeuwenoude kracht en kennis, het opstijgen naar andere werelden, om daar oude delen op te lossen en te helen.

 

Hoe werkt Het?

Alle smudge sticks zijn een echte experience, een ervaring. Je krijgt dus niet alleen een handgemaakte afgestemde smudge stick, welke an sich al prachtig is. Maar je krijgt ook een healing op afstand. Welke in de smudge stick zit verwerkt en wordt geactiveerd wanneer je de smudge stick gebruikt. Ook ontvang je een QR code die je naar een passend afgestemd en door mij ingesproken ritueel brengt, welke je kunt blijven gebruiken. Natuurlijk mag je ook altijd je eigen ceremonie, meditatie en/of ritueel inzetten. En tot slot krijg je er een passende spotify playlist bij. De smudges zijn geschikt om jezelf en jouw ruimte/huis mee te reinigen.

 

Extra info

Na aanschaf van de smudge stick kun je ervoor kiezen om deze op te komen halen of hem opgestuurd thuis te ontvangen. De smudge is met de hand gemaakt. Met bloemen uit eigen tuin. Welke een hoge, helende en afgestemde frequentie hebben. Omdat de bloemen, planten en kruiden niet zijn bewerkt of bespoten - bijvoorbeeld met hars of andere middelen - kan het zijn dat er tijdens verzending of vervoer een blaadje of bloemetje los komt te liggen. Dit doet niets af aan de werking van de smudge stick. Het afgevallen blaadje kan evengoed nog worden gebruikt door deze in de smudge stick te steken of deze los in een brandvast schaaltje te branden.

 

Afmeting Smudge: 23x4x5cm

Smudge Stick Releasing The Old

Een Smudge Stick die je liefdevol en veilig naar het donker brengt. Om te kunnen kijken naar het oude. Om het oude te doorvoelen, met alle bijkomende blokkades en thema's die nu bij jouw zijn. Je gaat ze bedanken en loslaten. Een diep helende smudge. Die je vanuit de diepte doet laten transformeren. Bij deze smudge zit een healing op afstand. Welke wordt geactiveerd zodra je de smudge gebuikt. Naast de smudge met healing ontvang je ook een QR code die je naar een passend ritueel leidt. Welke je kunt bekijken bij het gebruiken van de smudge. En je ontvangt ook een spotify playlist die past bij de smudge.

Smudge Stick Releasing The Old

€ 42,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 2-3 werkdagen1

Smudge stick Leven & Joy

Een prachtige grote Smudge stick met onder andere rozemarijn, tijm, mugwort en poederwierook. Maar ook allerlei bloemen zoals

Oost-Indische kers en Montbretia zijn bij deze smudge gebruikt. Welke jouw ondersteunen bij het leven met alle elementen die daarbij komen kijken. Het er helemaal mogen zijn, het vol mogen nemen en het op jouw manier door je heen laten stromen.

Deze smudge geeft passie, moed, joy, fullfilment en releasing the pressure. De smudge is samen met een oranje kaarsje gebundeld en vervolgens met een speciale techniek te drogen gehangen. Zo blijven alle kleuren en geuren zo goed mogelijk behouden.

 

Smudge Stick Leven

Deze stick helpt je om helemaal te balanceren. Om (vol) in het leven te staan, op de manier die helpend en passend voor jouw is. Vind je het leven overweldigend of ben je snel overprikkeld? dan helpt deze smudge je het overtollige af te voeren en je goed te voelen in de wereld en het leven. Als jij juist meer ongedwongen in het leven wilt staan en jezelf meer mee op avontuur wilt nemen, dan zal deze smudge maken dat je je vrijer voelt en op avontuur kunt gaan. Dat is ook het fijne van deze smudge. Het neemt je mee in jouw proces, jouw wensen en verlangen. Zodat het leven precies is, zoals jij dat wenst. Deze smudge geeft Joy, liefde, blijdschap en fulfillment.

Mugwort is rooting deep down en gaat in deze stick over het neerzetten van jouw wensen. Volledig hier op aarde mogen zijn, samen met jouw verlangens. Rozemarijn is de heler en de balanceerder. Het zorgt ervoor dat deze stick brengt wat jij nodig hebt. Oost-Indische kers maakt dat je het zoete van het leven kunt ontvangen en geeft naast passie, ook moed en doorzettingsvermogen. Om het leven te mogen ontvangen zoals jij dat wilt en het voor jouw is bedoeld. Montbretia laat je het allermooiste zien, daar waarvan je denkt dat het niet mogelijk en haalbaar is. Waarin je wellicht voelt niet goed genoeg te zijn of niet weet hoe je meer Joy kunt ervaren. Het is een klein doch krachtige bloem, en laat je het moois van het leven zien en ervaren.

 

 

Hoe werkt Het?

Alle smudge sticks zijn een echte experience, een ervaring. Je krijgt dus niet alleen een handgemaakte afgestemde smudge stick, welke an sich al prachtig is. Maar je krijgt ook een healing op afstand. Welke in de smudge stick zit verwerkt en wordt geactiveerd wanneer je de smudge stick gebruikt. Ook ontvang je een QR code die je naar een passend afgestemd en door mij ingesproken ritueel brengt, welke je kunt blijven gebruiken. Natuurlijk mag je ook altijd je eigen ceremonie, meditatie en/of ritueel inzetten. En tot slot krijg je er een passende spotify playlist bij. De smudges zijn geschikt om jezelf en jouw ruimte/huis mee te reinigen.

 

Extra info

Na aanschaf van de smudge stick kun je ervoor kiezen om deze op te komen halen of hem opgestuurd thuis te ontvangen. De smudge is met de hand gemaakt. Met bloemen uit eigen tuin. Welke een hoge, helende en afgestemde frequentie hebben. Omdat de bloemen, planten en kruiden niet zijn bewerkt of bespoten - bijvoorbeeld met hars of andere middelen - kan het zijn dat er tijdens verzending of vervoer een blaadje of bloemetje los komt te liggen. Dit doet niets af aan de werking van de smudge stick. Het afgevallen blaadje kan evengoed nog worden gebruikt door deze in de smudge stick te steken of deze los in een brandvast schaaltje te branden.

 

Afmeting Smudge: 23x4x5cm

Smudge stick Leven en Joy

Een kleurige vibrant smudge stick. En dat is ook precies wat deze smudge je levert. Het leven helemaal mogen omarmen zoals het is. Precies afgestemd op jouw. Het helpt je het leven te verwerken voor als het wat heftig voelt en is daarmee ontzettend fijn als HSP´ers. Maar ook als je juist meer een steuntje in de rug nodig hebt om nieuwe dingen te proberen, om stress en werk achter je te laten of je minder verantwoordlijk te laten voelen is deze smudge geweldig. Wanneer je meer passie, moed en Joy nodig hebt, is deze smudge ook zeer helend. Kortom, deze smudge is zeer helpend en past zich aan jouw frequentie en wensen aan. 

Naast de smudge met healing ontvang je ook een QR code die je naar een passend ritueel leidt. Welke je kunt bekijken bij het gebruiken van de smudge. En je ontvangt ook een spotify playlist die past bij de smudge.

Smudge Stick Leven & Joy

€ 42,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 2-3 werkdagen1

Smudge Stick (Zege)Vieren & Joy

Een prachtige grote Smudge stick met onder andere Tijm, rozemarijn, salie, Roos, madeliefjes en Poederwierook. Maar ook allerlei bloemen zoals Oost-Indische kers en Montbretia

 

Een prachtige grote Smudge stick met onder andere rozemarijn, thyme, mugwort en poederwierook. Maar ook allerlei bloemen zoals

Oost-Indische kers en Montbretia zijn bij deze smudge gebruikt. Welke jouw ondersteunen bij het leven met alle elementen die daarbij komen kijken. Het er helemaal mogen zijn, het vol mogen nemen en het op jouw manier door je heen laten stromen.

Deze smudge geeft passie, moed, joy, fullfilment en releasing the pressure. De smudge is samen met een oranje kaarsje gebundeld en vervolgens met een speciale techniek te drogen gehangen. Zo blijven alle kleuren en geuren zo goed mogelijk behouden.

 

Smudge Stick Leven

Deze stick helpt je om helemaal te balanceren. Om (vol) in het leven te staan, op de manier die helpend en passend voor jouw is. Vind je het leven overweldigend of ben je snel overprikkeld? dan helpt deze smudge je het overtollige af te voeren en je goed te voelen in de wereld en het leven. Als jij juist meer ongedwongen in het leven wilt staan en jezelf meer mee op avontuur wilt nemen, dan zal deze smudge maken dat je je vrijer voelt en op avontuur kunt gaan. Dat is ook het fijne van deze smudge. Het neemt je mee in jouw proces, jouw wensen en verlangen. Zodat het leven precies is, zoals jij dat wenst. Deze smudge geeft Joy, liefde, blijdschap en fulfillment.

Mugwort is rooting deep down en gaat in deze stick over het neerzetten van jouw wensen. Volledig hier op aarde mogen zijn, samen met jouw verlangens. Rozemarijn is de heler en de balanceerder. Het zorgt ervoor dat deze stick brengt wat jij nodig hebt. Oost-Indische kers maakt dat je het zoete van het leven kunt ontvangen en geeft naast passie, ook moed en doorzettingsvermogen. Om het leven te mogen ontvangen zoals jij dat wilt en het voor jouw is bedoeld. Montbretia laat je het allermooiste zien, daar waarvan je denkt dat het niet mogelijk en haalbaar is. Waarin je wellicht voelt niet goed genoeg te zijn of niet weet hoe je meer Joy kunt ervaren. Het is een klein doch krachtige bloem, en laat je het moois van het leven zien en ervaren.

 

 

Hoe werkt Het?

Alle smudge sticks zijn een echte experience, een ervaring. Je krijgt dus niet alleen een handgemaakte afgestemde smudge stick, welke an sich al prachtig is. Maar je krijgt ook een healing op afstand. Welke in de smudge stick zit verwerkt en wordt geactiveerd wanneer je de smudge stick gebruikt. Ook ontvang je een QR code die je naar een passend afgestemd en door mij ingesproken ritueel brengt, welke je kunt blijven gebruiken. Natuurlijk mag je ook altijd je eigen ceremonie, meditatie en/of ritueel inzetten. En tot slot krijg je er een passende spotify playlist bij. De smudges zijn geschikt om jezelf en jouw ruimte/huis mee te reinigen.

 

Extra info

Na aanschaf van de smudge stick kun je ervoor kiezen om deze op te komen halen of hem opgestuurd thuis te ontvangen. De smudge is met de hand gemaakt. Met bloemen uit eigen tuin. Welke een hoge, helende en afgestemde frequentie hebben. Omdat de bloemen, planten en kruiden niet zijn bewerkt of bespoten - bijvoorbeeld met hars of andere middelen - kan het zijn dat er tijdens verzending of vervoer een blaadje of bloemetje los komt te liggen. Dit doet niets af aan de werking van de smudge stick. Het afgevallen blaadje kan evengoed nog worden gebruikt door deze in de smudge stick te steken of deze los in een brandvast schaaltje te branden.

  

 

 

 

thyme, rozemarijn, salie, roos, madeliefjes, poederwierook. Maar ook allerlei bloemen zoals

Oost-Indische kers en Montbretia

 

Afmeting Smudge: 23x5x5cm

 

Smudge stick (Zege)vieren & Joy

Smudge Stick Zegevieren & Joy

€ 42,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 2-3 werkdagen1