Smudge Veer Atlanta Atlantis

Diepe wateren en diepe gronden.

Oeroude kennis, opschoning en meer. Het levenslicht en het vuur in jouw. Dat is wat deze smudge veer kan geven. Het is de leeuw in jou. Hij/zij/hen die zichzelf geheel op de aarde zet. Daar waar het licht op mag schijnen. Die er helemaal IS. In zijn en omarmen. Maar ook in grenzen en het oude je niet meer laten beïnvloeden. Het afschudden wat nog aan de manen  van jouw (innerlijke) ik hangt, maar niet van jouw is.

 

Eigenschappen

Deze smudge veer is een grondende en vurige energie. Het brengt je dat wat je wilt ontvangen. Het brengt een gevoel van weten, zelfvertrouwen, levenslustig, plezier, grootsheid, je licht durven pakken en jouw licht laten schijnen. Het maakt jouw weg vrij. En laat je stevig staan.

 

Deze smudge veer heeft een prachtige stok, waarvan de barst helemaal is schoongegeten/schoongemaakt door moeder natuur. Het heeft een prachtige bezieling en is versierd met een handgemaakt weefwerk van kralen. Welke een activatie en initiatie in een is. Op de smudge stick vind je veren van de uil, een parelhoen en veren van de gans/zwaan.

 

Afmeting:

 

Wil jij werken met de energie van de leeuw en de energie van deze smudge stick?

 


Smudge Veer Atlanta Atlantis

Smudge veer Atlanta Atlantis - de wereld in je hand. Vorige levens in je hand.

De bezieling en kracht van de leeuw. In het vurige, het verlangen en weten van de leeuw. Maar ook in de gronding in wat nodig is.

 

Het geeft daadkracht, wilskracht, balans, zelfvertrouwen en vertrouwen. Het helpt om voorwaarts te gaan maar ook een stap op de plaats te nemen wanneer dit nodig is.

Smudge veer Atlanta Atlantis

€ 66,55

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 2-3 werkdagen1