Smudge Veer Flores Fabiën

Wees gegroet, daar in het zuiden. Ik als grootvader vuur, Ik die zie en koester. Ik die eer en neerstrijk in het westen. Ik die kennis heb van het grotere geheel.

En jou van informatie en healing kan voorzien.

Ik die jouw laat vliegen, over land en over zee. Over bestemming en jouw lot. Zodat je kunt zien en mag kiezen.

 

Ik die je meeneemt in de mannelijke energie. Jou kan aanvullen en spiegelen. Het mannelijke in jouw kan aanspreken of juist kan balanceren. Ik die jou kan dragen. Waardoor je mag verzachten. Ik kan zowel bij een mannelijke als een vrouwelijke ziel aan de zijde staan.

 

Eigenschappen

Deze smudge veer is een warme en dragende energie. Hij draagt jou en jouw energie. Op de manier die de bedoeling is en passend is. Die nodig is en mag zijn. De spirit is een krachtige doch zachtaardige zijn.

 

Deze Smudge veer is gemaakt van prachtig hout, waarvan je ziet dat het geleefd heeft. En dat alle dieren hun weg over de stok hebben bewandeld (kijk maar naar de prachtige tekeningen op het hout).

De smudge stick heeft prachtig kralenwerk, welke kraal voor kraal zijn ontstaan en geweven. Geheel met de hand gemaakt. Welke zorgen voor een veilige inbedding en activatie in dat jij mag ontvangen wat je nodig hebt. De natuurlijke vormen van de veren zijn gevolgd wat heeft effect en de energie van een vleugel geeft.

Het kralenwerk is tevens afgewerkt met gedroogd schors, welke zorgt voor extra gronding.

 

Afmeting: 32x8x7cm

 

Mag deze smugde veer jouw omarmen en mee op avontuur nemen?


Smudge Veer Flores Fabiën

Flores Fabiën, een prachtige spirit. Een voelbare spirit, hij die voor jouw opstaat en instaat. Hij die draagt en leidt. Een verwarmende smudge veer. Met het element vuur aldaar. De smudge zorgt voor begeleiding en gronding door alle grondende elementen zoals het geplaatste kristal en alle houtelementen.

 

Smudge veer Flores Fabiën

€ 71,17

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 2-3 werkdagen1