Smudge Veer Trojeh

Deze smudge veer, klein maar fijn.

Een smudge die clearance brengt, helderheid en overvloed. Het is een heldere smudge. Een die orde op zaken stelt, inzicht geeft en de stip op de horizon zet.

 

Een kleine krachtpatser. Een die groei aanroept en je gesterkt doet laten voelen. Een die de munten doet laten draaien en maakt dat je af kunt stappen van dat wat niet meer dient en niet voor je werkt.

 

Eigenschappen 

Deze smudge laat je jouw eigen verhaal overschrijven, herschrijven. Oude stukken worden verwijderd en gecleard. Jij die jouw toekomst bepaald. In waardigheid en er mogen zijn. Het paulo santo uit deze smudge geeft de heiligheid, het is letterlijk het heilige hout, zij die reinigt. Zij die 5 tot 10 jaar te drogen wordt gelegd. En al die tijd wacht. Zij die dus al die energie, al die oudheid en gelaagdheid in zich heeft. Het groen in deze smudge stick is de weg. De weg voorwaarts en inwaarts. Je bescherming en het thuis komen. De Itjing muntjes brengen geluk, helpen je reinigen en te zien wat de bedoeling is.

 

Deze energie is heerlijk. Zowel voor in je huis, je thuis. Om jezelf of je huis mee te reinigen. 

 

Afmeting: 23x9x6cm

 

Word jij uitgenodigd om met deze energie te werken?

 


Smudge Veer Trojeh

 

Een kleine krachtpatser. Een die groei aanroept en je gesterkt doet laten voelen. Een die de munten doet laten draaien en maakt dat een nieuwe weg zich openbaart. Waardoor het zonnelicht uit de mist kan ontdoen.

 

Smudge veer Trojeh

€ 38,83

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 2-3 werkdagen1