Auraspray Healing Power

Een gechannelde en met de handgemaakte Auraspray. Die jou begeleidt op je pad. Een krachtige formule is dat wat in dit flesje is verzameld. Samen met een diepe helende frequentie die ik er in de laatste fase, met mijn helende handen aan is toegevoegd. Dit flesje is echt een magic maker, een master healer. 

 

Deze spray zorgt voor heling, kracht, rust en meer. Het mooie is dat deze spray zich afstemde op jouw energie en je daarin geeft wat je nodig hebt. Een prachtige spray die ook zeer geschikt is voor innerlijk werk, schaduw delen aankijken, blokkades helen en het doorvoelen van emoties. Laat je begeleiden op je pad.

Auraspray Healing Power

Een prachtige Auraspray die op elk vlak healing, ondersteuning, kracht en balans geeft.

 

Een spray met de volgende Ingrediënten; Gedestilleerd water, Alcohol, Ylang, Ylang, Frankincense, Sandelhout, Bergamot & een helende frequentie die past bij de "healing power".

Auraspray Healing Power

€ 22,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 2-3 werkdagen1

Missie

 

Het is mijn missie om iedereen op zijn, haar of hen manier te laten stralen. En dat voor iedereen mogelijk te laten zijn. Dat hij/zijn/hen van binnen voelt; 'Ik mag er zijn, het licht mag op mij stralen'. Deze prachtige producten zijn voor iedereen toegankelijk, dat wilde ik ook heel graag. Voor ieder wat wils. Creëren vanuit een heel duidelijk en diep weten. Laten ontstaan vanuit de magie. Iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig. Daar is dit een prachtig voorbeeld van.