In aanbouw - Binnenkort online

Magic magnesium potion

De meest mooie, helende en afgestemde Magic magnesium potion is daar. Een prachtige mix van magnesium zout, helende bloemen en kruiden, etherische olie en een afgestemde healing. Welke je in een prachtig bad- of voetenbad ritueel ontvangt.

 

Afgestemde healing op de Magic magnesium potion?

Yes, je leest en hoort het goed. Op al mijn handgemaakte producten leg ik een healing neer die past bij het product, de energie en wat het mag wegnemen/geven. Dit maakt het product zo ontzettend fijn.

 

Hoe gebruik je de Magic Magnesium Potion?

Door de krachtige werking van de met de handgemaakte mix, heb je niet veel van het product nodig. Dit maakt dat je 2 keer met de magic potion kunt doen. Giet de helft in je voetenbad of bad en geniet. Bij de Magic magnesium potion zit wierook en een meditatie die je mee op reis neemt. Dit is een echte helende ervaring. Ook perfect om cadeau te geven.

 

Binnen 3 dagen word de Magic magensium Potion gelanceerd en kun jij deze aanschaffen. Zo komt deze optijd aan voor sinterklaas en kerst. Je mag ze ook op komen halen als je dat fijner vindt. In dat geval kun je al een DM sturen.