Privé familiesysteem Opstelling

Wat is een privé familiesysteem opstelling?

 

Wees welkom in de wonderlijke wereld van de systeem opstellingen. Daar waar een nieuwe wereld open gaat. Met een familiesysteem opstelling kun je kijken naar de oorsprong van blokkades, trauma's, terugkerende patronen en verschillende vraagstukken.

 

Tijdens een familiesysteem opstelling ga je kijken naar de oorsprong van jouw blokkade, trauma, patroon of vraagstuk. Welke zonder dat wij dat het doorhebben en daarmee onbewust, een oorsprong heeft in het familiesysteem. In een privé consult ga je (delen van) jouw familie opstellen om te kijken naar de bron/ de kern van jouw vraagstuk.

Dit doen wij samen (met zijn tweeën) aan de hand van houten poppetjes, objecten zoals edelstenen, kaarsjes en veertjes maar ook met pen & papier. Je hoeft dus niet letterlijk familieleden mee te nemen naar dit consult. Het mag helemaal over jouw gaan. Jou wens en jou verlangen.

 

Al vragen stellend, aftastend en voelend zal zich vanuit "het veld" presenteren wat er nu aan de hand is. Wat gezien, gehoord, verteld en gevoeld mag worden. Om zo steeds verder af te zakken en te helen wat geheeld mag worden.

 

Zo kan er naar voren komen dat jij een last op je hebt genomen die niet van jouw is. Maar bijvoorbeeld van je overgrootouders. Zonder dat jij dat wist. Of dat het leven niet lekker stroomt omdat jij niet op je eigen plek staat. Zoals deze voor jouw is bedoeld. Maar dat je onbewust bent opgestegen en boven je ouders bent gaan staan, zoals je dat systemisch werk noemt. Of misschien draag jij wel iets mee van (tientallen) jaren geleden, nog voordat jij überhaupt geboren was. Een gebeurtenis waar nooit over is gesproken. Waardoor jij nu tegen bepaalde thema's, blokkades en/of patronen loopt. En het leven niet volledig kan ontvangen.

Kan aannemen en de volle stroom van het leven mag ontvangen.

 

Door in een opstelling te stappen zie, voel en hoor je alle facetten voorbij komen die voor jou van belang zijn. En kan er een prachtige transformatie worden doorgaan.

Het is diep helend om eindelijk op jouw plek te mogen staan. Om te omarmen wat is en terug te geven wat niet van jouw is.

 

 

Na een opstelling ga je meer vrijheid ervaren. Kom je meer tot jezelf en hoe het voor jou bedoeld is.

Voor een privé familiesysteem opstelling hoef je geen ervaring te hebben.

 

Deze sessie kan zowel face to face als op afstand worden gegeven.

 

Duur: 1.5 uur

Kosten: €122,- euroPrivé familiesysteem opstelling (+- 1.5 uur)

Wees welkom in de wonderlijke wereld van de systeem opstellingen. Daar waar een nieuwe wereld open gaat. Met een familiesysteem opstelling kun je kijken naar de oorsprong van blokkades, trauma's, terugkerende patronen en verschillende vraagstukken. Een familiestsysteem opstelling is diep helend en transformerend.

 

 

Na een opstelling ga je meer vrijheid ervaren. Kom je meer tot jezelf en hoe het voor jou bedoeld is.

€ 122,00

  • Beschikbaar

Instructies & voorwaarden

-Extra informatie

- Wanneer je een familiesysteem opstelling gaat ontvangen heb je twee opties;

   We kunnen de opstelling buiten in de natuur laten plaatsvinden (mits het droog is) of de sessie kan bij mij in

   Zwanenburg op locatie worden gegeven. Net wat je prettig vindt. De buiten locatie is Spaarnwoude.

- Voor een familiesysteem opstelling is het fijn en aan te raden om lekker zittende kleding te dragen en (indien de sessie binnen plaatsvindt) warme sokken of sloffen mee te nemen. 

- Overweeg om een notitieboekje mee te nemen zodat je na de sessie nog aantekening kan maken wanneer je dit 

   wilt. 

- Drink genoeg water na de sessie. Er komen allerlei afvalstoffen vrij tijdens een reading die graag het lichaam

   Dit kan worden begeleid door water.

  

Na het aankopen van een sessie neem ik contact met jouw op om de sessie in te plannen en krijg het adres toegestuurd. De sessies vinden in Zwanenburg of Haarlem plaats, mits anders aangegeven.

 

Afspraak verplaatsen?

- Ben je onverwachts verhinderd? Neem dan uiterlijk 24 uur van tevoren contact met mij op zodat de afspraak     

   kosteloos verzet kan worden.

 

- Als de afspraak in minder dan 24 uur wordt verplaatst, dan ben ik genoodzaakt 50% van bedrag in rekening te     

  brengen. Op het moment dat er sprake is van een no-show/geen afzegging, wordt het gehele bedrag in rekening

  gebracht.