Reviews

"Afgelopen week heb ik bij Stacy een Soulbirth en Zielsklik gehad en man wat ben ik nog steeds aan het nagenieten. Ik kwam bij Stacy met een steeds terugkerende fysieke klacht en het gevoel dat ik mezelf in een beklemmend keurslijf hield. Zij raadde mij deze behandeling aan en toen ik doorlas wat deze behandeling inhield, kwamen er al tranen omhoog. Alsof mijn hele lichaam riep,, doe dit alsjeblieft we hebben dit nodig om thuis te komen´´. Het voelde heel uitnodigend.

 

Toen ik bij Stacy binnenkwam voelde ik weer een heel sterk dat uitnodigende gevoel. Alsof weer alles in mij zei, wees welkom we gaan thuiskomen. We begonnen de sessie met het bespreken van mijn klachten en al gauw kwam er heel veel naar voren uit vorige levens. Vervolgens begonnen we aan de Soulbirth. Na de sessie voelde ik eerst even niet zoveel en kreeg ik de tijd om even te zijn en te voelen. Toen ineens raakte het mij zo erg dat ik moest huilen, het voelde eindelijk alsof ik niet meer alleen was. Een hele verademing en gevoel van veiligheid.

 

Daarna kwam de Zielsklik sessie. Het leuke is dat ik zelf erg heldervoelend ben en ik kon precies voelen wat Stacy allemaal aan het doen was. Ze ging eerst al mijn chakra’s langs en degene die uit balans waren zette zij weer goed. Met name mijn hartchakra stond helemaal verkeerd en nadat zij deze in balans had gezet voelde hij zo sterk en helemaal open. De zielsklik zelf was helemaal bijzonder. Langzaamaan kon ik voelen dat mijn ziel steeds meer naar binnen stroomde en kon ik ook precies voelen wanneer Stacy klaar was. Sindsdien voel ik mij zo zen en compleet, alsof ik maar blijf nagenieten en stralen. Vooral rond mijn hartchakra voelt het warm en krachtig. Deze energetische sessie is zo krachtig geweest en de nasleep is heerlijk. Ik heb vele energetische sessies mogen ondergaan en zelf mogen geven, maar deze sessie overstijgt ze allemaal. Heel dankbaar dat Stacy op mijn pad is gekomen en dat ik mezelf dit cadeau heb gegeven."

- Lauri -

 


 

"How my path crossed with Stacy has been just magical and I am very grateful for her whole hearted and divine support.

I received a reading and a healing massage from Stacy. I felt very seen and heard and Stacy’s warm and welcoming being allowed me to surrender. With everything she shared about the bigger picture of my life I had goosebumps and could feel the truth and depth of what has been brought to the surface. I also received concrete advice on how to proceed from that point and how to dive deeper into my own process.

I can definitely recommend a session with Stacy if you are looking for more understanding on your journey and receive support in your energetic and physical healing."

- Britta -


 

"Lieve Stacy,

Achteraf is alles nog veel mooier en intenser dan dat het op het moment zelf leek! Zo bijzonder.

Ik vond het heel bijzonder dat ik de aanwezigheid van iets of iemand rechts van mij voelde...  En voelde mij vandaag ook heel fijn, energiek en licht. Mijn ogen zijn echt geopend hoor! Dat ik niet alleen ben maar dat er altijd spirits etc in de buurt zijn...   Wil zeker nog eens een reis maken!!   Dank lieve Stacy"

- Charelle -


 

"I was so in awe after my reading/healing session with Stacy. She has such a fine energy and you feel welcome the moment you step in. Everything she said resonated deeply with me and her intuitive knowing is so special. I also really liked that she gave me concrete tips on how to deal with the information I received from the reading. To round it up I received a very nice healing - I left with a feeling of alignment, having been seen and also totally relaxed.🦋" 

- Anna - 


 

"De boodschappen die ik van Stacy heb meegekregen waren allemaal spot on. Het was precies wat ik nodig had om weer stappen vooruit te kunnen zetten en te durven vertrouwen: op mezelf en op het universum. Stacy werkt heel intuïtief, ze geeft wat op dat moment nodig is voor jou. Ze verwoord alles helder en vanuit liefde. Ik voelde me vanaf de eerste minuut 100% veilig en vertrouwd bij haar. Haar woorden kwamen binnen, maar voelden tegelijkertijd als een warme hand in de rug om dichter bij mijn essentie te komen. Ze is ontzettend goed in wat ze doet en doet dit met zoveel passie, puurheid en plezier. Ook de nazorg: een dag later even checken hoe alles is geland...zo fijn! Ik merk sinds ik bij Stacy ben geweest dat ik meer in verbinding sta met mezelf en dingen zijn gaan stromen in mijn leven. Daar ben ik heel dankbaar voor. Ik heb in Stacy iemand gevonden waarbij ik mezelf, door wie zij is als mens en door wat zij doet, over tien jaar nog steeds terug zie keren."

 - Nanda, @mijnstoryteller -


Voor het eerst kennisgemaakt met familie opstelling. Met de kundige en  liefdevolle begeleiding werd het een onvergetelijke ervaring

- Anneke - 


Stacy en ik hebben elkaar enkele jaren geleden ontmoet en wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik heb jou leren kennen als een warme, lieve en zuivere vrouw. Van readings, healings, massages, retreats en familiesysteem opstellingen: wij hebben het allemaal gedaan! Je legt direct de vinger op de zere plek op hetgeen wat onzichtbaar was voor mij, heb jij zichtbaar gemaakt. Tegelijkertijd ben je zacht en prettig in jou benadering. Jouw readings geven mij meer kracht om in het nu te staan en geven inzicht tot wat ik nodig heb op het moment. Tijdens alle healings voelde ik mij enorm gezien, gedragen en gehoord door jou. Mijn ervaringen met jou zijn heel bijzonder. Op naar meer mooie momenten samen.

 - Liefs Charlene -


Wat een geweldige ervaring! Ik had een healing + zielsklik geboekt bij Stacy en het was werkelijk geweldig! Het betreden van haar ruimte voelde onmiddellijk gastvrij, warm en veilig.

 

Stacy nam echt de tijd om te luisteren, voelen, delen en uitleggen. Ik kom zeker terug voor meer en kan sessies met Stacy ten zeerste aanbevelen!

- Angela -


Ik schrijf met veel plezier een referentie over mijn ervaring met Stacy die mij heeft begeleid bij mijn familie systeem opstelling. Tijdens de sessie voelde ik me direct op mijn gemak en veilig. Haar warme en empathische benadering zorgde ervoor om mijn gedachte en emoties te delen. Ze creëerden een sfeer van vertrouwen en begrip, wat essentieel was voor het verkennen van mijn familiedynamiek.

- Brigitte -


Ik deed samen met Stacy een familiesysteem opstelling. En dat was fijn. En verhelderend. Een avontuur. En het was goed. Op alle vlakken. Stacy is een pracht van een fijn mens en een net zo prachtige en fijne avonturenbegeleider. Een veilige basis met inzicht en overzicht zodat je nooit verdwaald. En dat is ook heel fijn!

- Reina -