Reading + healing

Wat is een reading + healing?

 

In deze prachtige sessie ligt diepe heling en transformatie. Een prachtig cadeau aan jezelf.

 

Bij de reading én healing in één, combineren we alle aspecten van beide sessies, in één mooie uitgebreide sessie. Zodat je een diepe helende energie kunt ontvangen. En er ook op meerdere vlakken informatie kan worden doorgegeven en ontvangen. 

 

Bij een reading én healing in één ervaar je een hele fijne, diepgaande en uitgebreide sessie. De verschillende aspecten uit een healing en reading zullen worden gecombineerd.

Tijdens de 1.5 tot 2 uur durende sessie stem ik mij op jou af. Om zo te kunnen zien wat jij op dat moment mag ervaren, wat allemaal verteld mag worden en wat geheeld mag worden.

We zullen diep ingaan op alles wat voorbij kan komen. Denk aan vraagstukken, blokkades, (hart)verlangens en trauma's. Maar ook terugkerende thema's in je leven. Of juist vraagstukken binnen je relatie, werk of vriendschappen.

 

Binnen de sessie zal ik contact maken met (mijn) gidsen om jou een prachtige ervaring te geven. Er zullen speciaal op jou afgestemde elementen aanwezig zijn. Denk hierbij aan tarot, orakelkaarten, muziek en meditatie. Maar ook zelfgemaakte gedichten en artwork kunnen voor jou worden gebruikt om het proces te ondersteunen.

 

Uiteraard kan er ook contact met overledenen ontstaan wanneer je hier behoefte aan hebt. Evenals het kijken naar verleden, heden en toekomst.

Laat je meenemen tijdens deze heerlijke, allesomvattende sessie. Een prachtig cadeau.

 

Deze sessie kan zowel face to face als op afstand worden gegeven.

 

Duur: 1.5 - 2 uur.

Kosten: €155,-

Voor vragen en boekingen kun je vrijblijvend contact opnemen. Reading + healing (90-120 minuten)

Bij de healing én Reading in één combineren we alle aspecten van beide sessies, in één mooie uitgebreide sessie. Zodat je een diep helende energie kunt ontvangen. En er op meerdere vlakken informatie kan worden doorgegeven.

Deze sessie geeft rust, omarming en heling.

Een sessie die voor lange tijd bij je zal blijven en op vele vlakken doorwerkt. 

€ 155,00

  • Beschikbaar

Instructies & voorwaarden

Extra informatie

- Wanneer je een healing + reading gaat ontvangen is het fijn om in rust binnen te komen. Zorg ervoor dat de afspraak dus niet te kort op andere/vervolgafspraken gepland is. Zodat jij dit prachtige cadeau kunt ontvangen en in alle rust kunt integreren.

- Kies voor kleding die fijn en comfortabel zit zodat je heerlijk kunt ontspannen en geen last hebt van knellende kleding.

- Overweeg om een notitieboekje of een telefoon mee te nemen zodat je aantekeningen kunt maken of de sessie op kunt nemen als je hier behoefte aan hebt.

- Drink genoeg water na de sessie. Er komen allerlei afvalstoffen vrij tijdens een reading die graag het lichaam willen verlaten. Dit kan worden begeleid door water.

 

Na het aankopen van een sessie neem ik contact met jouw op om de sessie in te plannen en krijg het adres toegestuurd. De sessies vinden in Zwanenburg of Haarlem plaats, mits anders aangegeven.

 

Contact leggen met overledenen

Binnen een sessie is het mogelijk om contact te leggen met overledenen.

Wanneer jij dit wilt, vraag ik jouw om een foto/foto's mee te nemen van de desbetreffende persoon waar de ogen goed zichtbaar zijn. De ogen zijn namelijk de poort naar de ziel. Zo maak ik contact met overledenen.

Het is goed om te weten dat ik nooit contact afdwing. Als een overleden persoon niet wil of nog niet klaar is voor het leggen van contact, dan dien ik hier te allen tijden respect voor te hebben. Dit houdt in dat het kan zijn dat je contact wenst, maar de overleden persoon dit niet wilt. Hou hier alsjeblieft rekening mee.

 

Afspraak verplaatsen?

- Ben je onverwachts verhinderd? Neem dan uiterlijk 24 uur van tevoren contact met mij op zodat de afspraak kosteloos verzet kan worden.

 

Als de afspraak in minder dan 24 uur wordt verplaatst, dan ben ik genoodzaakt 50% van bedrag in rekening te brengen. Op het moment dat er sprake is van een no-show/geen afzegging, wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.