Smudge Veer Ropana

Ropana, een prachtig woord uit het Sanskriet, de eeuwenoude taal. Een van de oudste talen ter wereld. Ook wel de gesproken taal der oudheid genoemd. Welke in India werd uitgedragen en van daaruit naar allerlei plekken in de wereld voortvloeide. Daar waar de chakra systemen ook groots werden onderzocht en omarmt. Ropana betekend healing en healer.

Dat is de embodyment van deze smudge. Het gaat over heiligheid en dat in jezelf mogen ervaren. Alle lagen, alle frequenties, alle emoties en alle kleuren in jezelf mogen omarmen. Mogen ervaren dat alle chakra's uitgebalanceerd mogen zijn en mogen helen. Dat zij een verhaal te vertellen hebben. De smudge veer begeleid je hierin.

 

Het is een prachtige smudge veer! Zij zegt;

Nom Shanti, namaneh. Ofwel; Ik die het leven doe laten buigen en opgelegde grenzen laat vervagen. Grenzen die niet van jouw zijn. En jou niet dienen. Ik neem jou mee met de chakra's, met de kundalini energie. De energie des levens. 

 

Eigenschappen 

Deze prachtige smugde is next level. Een prachtige energie. Een smugde veer voor het leven. Zowel voor je eigen ontwikkeling als voor die van andere (bijvoorbeeld in groepen, groepceremonies of bij het geven van retreats). Maar kan dus ook alleen voor jezelf worden gebruikt.

 

Afmeting: 49.5x13.5x11cm

 

Wil jij jezelf, het leven en je systeem uitbalanceren? 

Laat deze smudge veer je dan de weg zien.

 

 


Sudge Veer Ropana

Een prachtige chakra smudge veer. En omarming en uitbalancering van het zelf.

Waarin je alle kleuren, alle emoties en alle lagen van jezelf mag omarmen en helen.

Wees welkom op het pad van alle lagen en alle kleuren.

 

Smudge veer Ropana

€ 72,27

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 2-3 werkdagen1