Auraspray Calming

Een gechannelde en met de handgemaakte Auraspray. Die jou begeleidt op je pad. Je helpt ontspannen en tot rust laat komen. Het helpt je om in balans te komen en daarbij stress en spanning los te laten. Heerlijk om gedurende je (werk)dag in te zetten of om te unwinden voordat je gaat slapen. Deze spray geeft zoveel zielenrust.

Auraspray Calming

Een prachtige Auraspray zorgt voor rust. Kunnen ontspannen, de dag achter je laten en weer even tot jezelf komen. Dat is wat de spray biedt. Ook te gebruiken tijdens drukke (werk) dagen of momenten van hectiek. Zeer helpend bij spannende situaties. Het verwijderd alle onrustige energie.

 

Een spray met de volgende Ingrediënten;

Gedestilleerd water, Alcohol, Vertiver, Vanille, Kamille, Lavende, Rozemarijn & een helende met rustgevende frequentie.

Auraspray Calming

€ 22,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 2-3 werkdagen1

Missie

 

Het is mijn missie om iedereen op zijn, haar of hen manier te laten stralen. En dat voor iedereen mogelijk te laten zijn. Dat hij/zijn/hen van binnen voelt; 'Ik mag er zijn, het licht mag op mij stralen'. Deze prachtige producten zijn voor iedereen toegankelijk, dat wilde ik ook heel graag. Voor ieder wat wils. Creëren vanuit een heel duidelijk en diep weten. Laten ontstaan vanuit de magie. Iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig. Daar is dit een prachtig voorbeeld van.