Auraspray Grounding

Een gechannelde en met de handgemaakte Auraspray. Die jou begeleidt op je pad. Je helpt en ondersteund. Deze Auraspray is zó fijn. Het helpt je beschermd en gegrond aan de dag te beginnen. Maar helpt ook om alle prikkels af te voeren en je gecentreerd te houden. In je eigen lichaam. Samen met je ziel. Deze balans zorgt dat je fijn kan zijn. Het haalt je ook uit je hoofd zodat je in verbinding kunt zijn met je lichaam.

Auraspray Grounding

Een prachtige Auraspray die op elk vlak gronding, aarde, Bescherming, Geworteldheid en bescherming biedt.

 

Een spray met de volgende Ingrediënten; Gedestilleerd water, Alcohol, Ylang, Ylang, Ceder, Sandelhout, Salie, Verbena en een grondende healing frequentie.

Auraspray Grounding

€ 22,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 2-3 werkdagen1

Missie

 

Het is mijn missie om iedereen op zijn, haar of hen manier te laten stralen. En dat voor iedereen mogelijk te laten zijn. Dat hij/zijn/hen van binnen voelt; 'Ik mag er zijn, het licht mag op mij stralen'. Deze prachtige producten zijn voor iedereen toegankelijk, dat wilde ik ook heel graag. Voor ieder wat wils. Creëren vanuit een heel duidelijk en diep weten. Laten ontstaan vanuit de magie. Iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig. Daar is dit een prachtig voorbeeld van.