- Rest Reset Retreat -

Comming home to who you are Retreat

Zondag 14 januari 2024

10.00 tot 16.00 uur LUZ Yoga Roermond

Welkom mooie zielen

Rest Reset Retreat spreidt zijn vleugels uit en laat zich zien in het prachtige Zuid-Limburg.

 

Een nieuw dag retreat is daar. Geboren vanuit liefde, jezelf zien en zijn. Want wat ligt daar veel. Wie is je authentieke zelf? Wie ben jij daar, wat ligt daar? Hoe voel jij je wanneer je thuis kunt komen bij wie je bent, puur en wel zoals je op aarde kwam? Zoals het bedoeld is. Los van overtuigingen, los van belemmeringen en het dagelijkse leven. Met alle moetjes. Los van alle trauma's en regels. Wie ben jij dan? Hoe bijzonder is deze reis?!

 

 

Bij dit retreat gaan we terug naar de basis. Thuiskomen bij jezelf. In rust - weten - zijn - healing - omarming.

Een heerlijk begin van het nieuwe jaar, 2024.

Wat gaan we doen?

Na prachtige edities van verschillende door ons gegeven retreats - is de volgende reis - in energie al daar. Op zondag 14 januari 2024 komen wij samen van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Een reis van herinneren, wie je diep van binnen bent. Een reis naar jouw verlangen en je wensen. Waar mag jij voor gaan staan?

Een retreat waar alles mag versmelten en jij thuis mag komen bij jezelf. Daar in je hart, in de heling.

 We reizen in ceremoniële setting door de windrichtingen heen. Van het Westen naar het Noorden. Vanuit het Noorden naar het nieuwe licht uit het Oosten en sluiten we af in het Zuiden. Daar waar alle heelheid in jouw ligt.

 

Dit retreat maakt dat je opgeladen en geheeld thuiskomt. Letterlijk. Hernieuwd in je eigen ik, in wie je echt bent. Middels de 4 windrichtingen reizen we door de 4 elementen die wij rijk zijn. Het water, het vuur, de aarde en de wind. Deze elementen worden gedurende deze dag tijdens de vier programma onderdelen verweven. Afgestemd op de energie die in ons huist. Een fantastisch begin van 2024.

 

Datum, Locatie & meer

We komen samen op zondag 14 januari van 10.00 tot 16.00 uur samen. In de prachtige Yoga studio LUZ, in Roermond. Een heerlijke en unieke plek om helemaal jezelf te zijn en je te laten dragen.

 

Bekijk het kopje programma voor meer informatie over de inhoud van de dag.

 

Dit ticket biedt toegang tot:

- Prachtige diepgaande, liefdevolle en transformatieve ceremonies.

- Een uitgebreide monkey platter met verse snacks én een heerlijke lunch.

- Een persoonlijke afgestemde meditatie ter integratie.

 

- Een zelfgemaakte helende auraspray.

Programma

10.00 - 10.15 uur Aankomst

10.15 - 11.00 uur Warm welkom, opening & de diepte in

11.00 - 12.15 uur Vanuit de aarde, welkom lieve jij.

12.15 - 13.15 uur Waterflow als hartslag. Terug naar de basis, daar waar je bent geboren.

13.15 - 14.00 uur Heerlijke verwarmende lunch

14.00 - 15.00 uur Van innerlijk ik & aura naar auraspray

15.15 - 16.00 uur   Ontvlam het vuur, jouw innerlijke kracht.

 Integratie & check out

 

 

* Het programma is onder voorbehoud.

 

Het kan zijn dat er wijzigingen in het programma zijn wanneer er blijkt dat de groep een andere invulling nodig heeft. Wij zullen ons met boven afstemmen om de juiste frequentie uit te zetten en het programma daar op af te stemmen. Onze zielen en gidsen zijn leidend voor de invulling voor het programma. Zodat men precies zal ontvangen wat nodig is voor een diepgaande en transformerende ervaring.  

Voor wie?

Voor wie is 'Coming home to who you are'? Dit retreat is voor ieder die zich geroepen voelt. Voor een ieder die tot stilstand wil komen.

Een prachtig begin van 2024.

Vanuit verstilling, zijn, omarmen en luisteren naar transformatie en jouw pad voor 2024 stappen. 

Dit is voor iedereen zo mooi om te ontvangen. Het geeft zoveel licht. Zoveel ruimte, veiligheid en zijn. Een healing met alle elementen. Met wat jij nodig hebt en mag ontvangen.

Dit retreat is een prachtige start voor het nieuwe jaar. Om vanuit verstilling te zijn. En dat te omarmen wat er is.

 

Bewandel dit prachtige, diepgaande en helende pad. En wel op zondag 14 januari.

 

Het wordt prachtig!

 

Je bent zo welkom, ga mee op deze reis.

 

Na deze retreat dag:

- Weet jij weer waar je staat & wat je nodig hebt.

- Is er rust & helderheid. Welke je nodig hebt om jouw koers te bepalen.

- Voel je je diep geheeld en gesteund.

- Heb je het oude los gelaten en het nieuwe omarmt.

- Heb je blokkades aangekeken en kan alles weer stromen.

 

Prijzen & meer

Ticket info

Voor de gehele dag (inclusief lunch, goodiebag en after care) betaal je €99,-

 

We houden de groep klein zodat er veel persoonlijke aandacht is. Dit houdt in dat we minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers ontvangen. De ceremonies worden in het nederlands/engels gegeven.

Locatie

Wij komen samen op een prachtige locatie.

En wel op LUZ yoga in Roermond. Een prachtig industrieel gebouw welke als een oase van rust tot ons komt. Daar waar de tijd even stil staat. Om tot rust te komen en te omarmen. Jij die mag transformeren en ZIJN. Zijn wie jij bent. Thuiskomen bij jouw ik. LUZ betekend licht. Het licht in ons. Het ligt van jezelf, je hartslag en het leven. Dat ons is gegeven. Daar waar we allemaal vandaan komen.

 

Parkeren

Je kunt gratis parkeren op de Bredeweg. Daar waar het retreat locatie zich bevindt.

 

 

FAQ

Help! Ik wil graag mee maar ik heb weinig ervaring, kan ik dan wel meedoen?

Lieve jij, Wat mooi dat jij graag mee wilt.

Het is fijn als je al een keer hebt gemediteerd of bijvoorbeeld al eens in stilte hebt gezeten. Verder is het niet noodzakelijk én niet nodig om eerder te hebben deelgenomen aan een retreat en/of spirituele sessies/ceremonies. Mocht je vragen hebben, wij helpen je graag. Neem vooral contact met ons op.

 

Help! Ik wil mee maar ik krijg de betaling niet voldaan. Wat moet ik doen?

Lieve jij,

No, worries. We got you're back!

Stuur ons even een berichtje dan sturen we jou een factuur toe. Zodra deze is betaald, is het ticket voor jou!

 

Ik heb geboekt, wat nu?

Wauw, wat een prachtig cadeau heb jij jezelf gegeven! Wees welkom. We gaan er een prachtig dag retreat van maken. Je ontvangt z.s.m. per mail een ontvangstbevestiging. Daarnaast ontvang je ook twee weken voorafgaand aan het retreat een nieuwsbrief en de adresgegevens.

 

Ik heb al (veel) ervaring met mediteren, ceremonies en innerlijk werk, is dit  Retreat dan wel zinvol?

Lieve Jij,

Elk mens en elke ziel heeft zijn eigen proces en (ziels)bestemming. Het kan zijn dat de een al eerder op zijn/haar pad terecht is gekomen en de ander pas op een veel later moment of pas nú. Wij zijn van mening dat dit Retreat voor een ieder zinvol, verdiepend en transformerend zal zijn. Omdat we de groep klein houden, is er veel individuele aandacht. Stacy zal daarnaast de energie en ceremonies zo afstemmen dat een ieder de diepte in kan gaan. In de mate waarin dit goed voelt voor een ieder.

 

 

Ik ben mij niet bewust van oude trauma's, patronen en ik heb (nog) geen thema waar ik aan wil werken, is dat erg? Het is niet noodzakelijk om op voorhand al te weten wat/welke patronen, om innerlijk werk vraagt. Het is ook helemaal niet erg als je (nog) geen thema hebt waar je aan wilt werken. Het zal zich tijdens de ceremonies vanzelf duiden. Wij kunnen ook altijd helpen en handvatten bieden. Dus maak je geen zorgen.

Belangrijke info

- Wij dragen zorg voor jou veiligheid én gezondheid. Dit houdt in dat wij graag op de hoogte zijn van jou gezondheid en medicatiegebruik (denk hierbij aan ADHD medicatie of bijvoorbeeld een psychotisch verleden). Alsmede of je een kindje draagt (zwanger bent) of borstvoeding geeft. Dit is belangrijk om te weten in verband met de sjamanistische (trans)reizen. Maar ook in het afstemmen en uiteenzetten van de juiste energie.

 

Wij vragen jou hiermee om verantwoordelijkheid te nemen als ook transparantie en eerlijkheid naar ons toe. Uiteraard ben én blijf jij zelf eindverantwoordelijk voor jouw gezondheid en zijn.

 

- Wees graag op tijd. Het is fijn als je rustig aan kunt komen, thee kunt drinken en even kunt landen/rond kunt wandelen. Calculeer genoeg reistijd in om - bij eventuele file/vertragingen alsnog - op tijd te zijn.

 

- Neem geen dure spullen mee naar het Retreat. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal en/of verlies van persoonlijke eigendommen. En kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld.

 

De volgende uitgaven zijn niet inbegrepen;

- Reiskosten naar de locatie toe.

- Persoonlijke uitgaven, voor- tijdens en na-  

  het Retreat.

 

Bij aangekochte en/of gereserveerd tickets kan geen refund worden gegeven. Indien er sprake is van ziekte, uitval of annulering, mag het kaartje aan een ander worden gegeven of verkocht. Stel ons indien je hier gebruik van wilt maken, wel even op de hoogte.

 

 

Voor nu, heel veel liefs & tot gauw.

Daar waar wij samenkomen.

 

En zullen zijn.