Ticketpagina

Comming Home To Who You Are

Zondag 14 januari 10.00 - 16.00 uur

LUZ Yoga Roermond

 

Welkom lieve zielen,

Het One Day Retreat mag ook dit jaar weer zijn. Na vele fijne fijne edities is er ook dit jaar - als eerste editie van 2024 - een prachtig Day Retreat bij LUZ Yoga in Roermond. Dit one Day Retreat nodigt je uit. Om te zijn en te ervaren wat er nu is. Te ervaren wat je lichaam van jou vraagt. En wat het je influistert. Het retreat is een prachtige uitnodiging om naar oude pijnen en overtuigingen af te zakken, naar zielswensen te reizen en intenties neer te zetten. We reizen in ceremoniële setting door de windrichtingen heen. Van het Westen naar het Noorden. Vanuit het Noorden naar het nieuwe licht, aldaar in het Oosten. En we sluiten af in het zuiden.

Door de windrichtingen heen, zijn de elementen van de aarde verbonden. En vormen daarmee de leidraad voor de 4 ceremonies die plaats gaan vinden.

 

 

Laat je uitnodigen door de kracht van stilte en ceremonies. Ga mee op reis, zondag 14 januari 2024 komen wij samen. Keer terug naar je essentie en wie je bent. Keer terug in de stilte en laat je meenemen in dit diepe transformatieve proces. Voor uitgebreide informatie over het Rest Reset Day Intensive nodigen wij jou uit om de daarvoor bestemde pagina te bezoeken.

 

 

 


Tickets

Rest Reset Retreat zondag 14 Januari

Een heerlijke dag van verstilling. Van zijn.

Een nieuw jaar, een nieuw begin.

Retreat 12 november

€ 99,00

  • Beschikbaar

FAQ

Help! Ik wil graag mee maar ik heb weinig ervaring, kan ik dan wel meedoen?

Lieve jij, Wat mooi dat jij graag mee wil.

Het is fijn als je al een keer hebt gemediteerd of bijvoorbeeld al eens in stilte hebt gezeten. Verder is het niet noodzakelijk én niet nodig om eerder te hebben deelgenomen aan een retreat en/of spirituele sessies/ceremonies. Mocht je vragen hebben, wij helpen je graag. Neem vooral contact met ons op.

 

Help! Ik wil mee maar ik krijg de betaling niet voldaan. Wat moet ik doen?

Lieve jij,

No, worries. We got you're back!

Stuur ons even een berichtje dan sturen we jou een factuur toe. Zodra deze is betaald, is het ticket voor jou!

 

Ik heb geboekt, wat nu?

Wauw, wat een prachtig cadeau heb jij jezelf gegeven! Wees welkom. We gaan er een prachtig dag retreat van maken. Je ontvangt z.s.m. per mail een ontvangstbevestiging. Daarnaast ontvang je ook twee weken voorafgaand aan het retreat een nieuwsbrief en de adresgegevens.

 

Ik heb al (veel) ervaring met mediteren, ceremonies en innerlijk werk, is dit  Retreat dan wel zinvol?

Lieve Jij,

Elk mens en elke ziel heeft zijn eigen proces en (ziels)bestemming. Het kan zijn dat de een al eerder op zijn/haar pad terecht is gekomen en de ander pas op een veel later moment of pas nú. Wij zijn van mening dat dit Retreat voor een ieder zinvol, verdiepend en transformerend zal zijn. Omdat we de groep klein houden, is er veel individuele aandacht. Stacy zal daarnaast de energie en ceremonies zo afstemmen dat een ieder de diepte in kan gaan. In de mate waarin dit goed voelt voor een ieder.

 

 

Ik ben mij niet bewust van oude trauma's, patronen en ik heb (nog) geen thema waar ik aan wil werken, is dat erg? Het is niet noodzakelijk om op voorhand al te weten wat/welke patronen, om innerlijk werk vraagt. Het is ook helemaal niet erg als je (nog) geen thema hebt waar je aan wilt werken. Het zal zich tijdens de ceremonies vanzelf duiden. Wij kunnen ook altijd helpen en handvatten bieden. Dus maak je geen zorgen.

Belangrijke informatie

- Wij dragen zorg voor jou veiligheid én gezondheid. Dit houdt in dat wij graag op de hoogte zijn van jou gezondheid en medicatiegebruik (denk hierbij aan ADHD medicatie of bijvoorbeeld een psychotisch verleden). Alsmede of je een kindje draagt (zwanger bent) of borstvoeding geeft. Dit is belangrijk om te weten in verband met de sjamanistische (trans)reizen. Maar ook in het afstemmen en uiteenzetten van de juiste energie.

 

Wij vragen jou hiermee om verantwoordelijkheid te nemen als ook transparantie en eerlijkheid naar ons toe. Uiteraard ben én blijf jij zelf eindverantwoordelijk voor jouw gezondheid en zijn.

 

- Wees graag op tijd. Het is fijn als je rustig aan kunt komen, thee kunt drinken en even kunt landen/rond kunt wandelen. Calculeer genoeg reistijd in om - bij eventuele file/vertragingen alsnog - op tijd te zijn.

 

- Neem geen dure spullen mee naar het Retreat. Wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal en/of verlies van persoonlijke eigendommen. En kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld.

 

De volgende uitgaven zijn niet inbegrepen;

- Reiskosten naar de locatie toe.

- Persoonlijke uitgaven, voor- tijdens en na-  

  het Retreat.

 

Bij aangekochte en/of gereserveerd tickets kan geen refund worden gegeven. Indien er sprake is van ziekte, uitval of annulering, mag het kaartje aan een ander worden gegeven of verkocht. Stel ons indien je hier gebruik van wilt maken, wel even op de hoogte.

 

 

Voor nu, heel veel liefs & tot gauw.

Daar waar wij samenkomen.

 

En zullen zijn.